Poslanici

  • Utorak, 7. novembar 2006.

    Susret Parlamentarnih delegacija Srbije i Ruske Federacije

    Delegacija Državne Dume Ruske Federacije u Parlamentarnoj skupštini OEBS-a, koja boravi u poseti Republici Srbiji od 7. do 9. novembra, posetila je 7. novembra Dom Narodne skupštine.

  • Petak, 3. novembar 2006.

    Susret Parlamentarnih delegacija Srbije i Bugarske

    Na poziv šefa stalne delegacije Narodne skupštine Republike Srbije u Parlamentarnoj skupštini OEBS-a Suzane Grubješić, našu zemlju posetila je delegacija Parlamenta Bugarske u Parlamentarnoj skupštini OEBS-a, koju je predvodila šef delegacije Vanja Cvetkova.

  • Ponedeljak, 30. oktobar 2006.

    Susret delegacija odbora za spoljne poslove parlamenata Srbije i Italije

    Delegacija Odbora za inostrane poslove Narodne skupštine Republike Srbije, koju je predvodila predsednica Gordana Čomić, susrela se u Domu Narodne skupštine sa delegacijom Odbora za spoljnu politiku Poslaničkog doma Parlamenta Italije, na čelu sa predsednikom Odbora Umbertom Ranierijem.

  • Četvrtak, 19. oktobar 2006.

    Predsednik Narodne skupštine i predsednica Parlamenta Republike Mađarske otkrili spomen ploču na Paliću

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije i predsednica Parlamenta Republike Mađarske Katalin Sili otkrili su danas na Paliću spomen ploču na mestu gde je postojao prihvatni kamp za izbegle iz Mađarske u toku revolucije 1956. godine.

  • Sreda, 18. oktobar 2006.

    Delegacija Narodne skupštine Republike Koreje u poseti Narodnoj skupštini Republike Srbije

    Delegacija Narodne skupštine Republike Koreje, koju predvodi predsednik Skupštine Lim ČaeJung, doputovala je danas u zvaničnu posetu našoj zemlji.

  • Petak, 13. oktobar 2006.

    Konferencija za novinare Miloša Aligrudića

    Šef Stalne delegacije Narodne skupštine Republike Srbije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope Miloš Aligrudić održao je 13. oktobra 2006. godine u Narodnoj skupštini konferenciju za novinare na kojoj je, uz prisustvo grupe studenata sa Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upoznao novinare sa Predlogom konvencije o zaštiti starih zanata.

  • Utorak, 10. oktobar 2006.

    Članovi Odbora za pravosuđe i upravu susreli se sa delegacijom Saveta Evrope

    Članovi Odbora za pravosuđe i upravu Narodne skupštine Republike Srbije Vojkan Tomić, Marko Krstin i Goran Rakovac razgovarali su u Domu Narodne skupštine sa delegacijom koju čine eksperti Saveta Evrope koji sprovode Projekat za reformu zatvorskog sistema u Srbiji.

  • Ponedeljak, 9. oktobar 2006.

    Susret predstavnika poslaničke grupe SRS sa kubanskom delegacijom

    Članovi Poslaničke grupe Srpske radikalne stranke sastali su se 9. oktobra 2006. godine sa delegacijom sa Kube, koju je predvodio direktor kubanskog Instituta za prijateljstvo sa narodima Evrope Emeria Cebalos Amador.

  • Ponedeljak, 9. oktobar 2006.

    Poseta nemačkih parlamentaraca Narodnoj skupštini

    Predsednica Odbora za inostrane poslove Narodne skupštine Republike Srbije Gordana Čomić i član tog odbora Boris Karaičić razgovarali su sa poslanikom Socijaldemokratske partije u nemačkom Bundestagu Lidijom Vestrih.

  • Petak, 6. oktobar 2006.

    Razgovor predsednice Odbora za inostrane poslove i austrijskog parlamentarca

    Predsednica Odbora za inostrane poslove Narodne skupštine Republike Srbije Gordana Čomić razgovarala je sa poslanikom Stranke zelenih u Parlamentu Austrije Štefanom Šenahom o političkoj situaciji u Srbiji, unapređenju bilateralne, posebno parlamentarne saradnje, kao i o drugim aktuelnim pitanjima od interesa za dve zemlje.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5