Predsednik

  • Petak, 31. januar 2020.

    Gojković sazvala vanrednu sednicu za ponedeljak, 3. februar

    Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković sazvala je Dvadeset prvo vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu za ponedeljak, 3. februar 2020. godine.

  • Četvrtak, 30. januar 2020.

    Gojković primila ministra spoljnih poslova Tadžikistana

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković primila je danas ministra spoljnih poslova Republike Tadžikistan Sirodžidina Muhridina sa kojim je razgovarala o unapređenju parlamentarne, ali i sveukupne saradnje Republike Srbije i Republike Tadžikistan.

  • Utorak, 28. januar 2020.

    Gojković na samitu predsednika parlamenata Zapadnog Balkana

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, koja učestvuje danas na samitu predsednika parlamenata Zapadnog Balkana i Evropskog parlamenta u Briselu, istakla je da je za region od suštinskog značaja jasna perspektiva budućnosti evropskih integracija i da EU mora da se još jednom potvrdi kao zajednica vrednosti kroz proces proširenja i jačanje demokratskih institucija.

  • Sreda, 22. januar 2020.

    Gojković sazvala novu sednicu Narodne skupštine za ponedeljak, 27. januar

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je, na zahtev Vlade, Dvadeseto vanredno zasedanje Narodne skupštine za ponedeljak, 27. januar na kojoj će narodni poslanici razmatrati 20 tačaka dnevnog reda.

  • Petak, 17. januar 2020.

    Sednica Narodne skupštine u ponedeljak, 20. januara

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je 19. vanredno zasedanje Skupštine Srbije za ponedeljak, 20. januara, na zahtev Vlade Republike Srbije.

  • Ponedeljak, 6. januar 2020.

    Gojković čestita Božić

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestita Božić građanima Srbije i svim pravoslavnim vernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru.

  • Utorak, 31. decembar 2019.

    Novogodišnja čestitka predsednice Narodne skupštine

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestita građanima Novu 2020. godinu.

  • Ponedeljak, 30. decembar 2019.

    Zamenici Zaštitnika građana i predsednik i članovi Komisije za kontrolu državne pomoći položili zakletvu

    Zamenici Zaštitnika građana u Republici Srbiji Jelena Stojanović, Nataša Tanjević i Slobodan Tomić, koje je Narodna skupština izabrala, položili su danas zakletvu u Domu Narodne skupštine pred predsednicom Narodne skupštine Majom Gojković.

  • Nedelja, 29. decembar 2019.

    Gojković čestita Hanuku

    Predsednica Narodne Skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestita pripadnicima jevrejske zajednice u Srbiji praznik Hanuku.

  • Utorak, 24. decembar 2019.

    Gojković čestita Božić

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestita Božić svim građanima Srbije, koji ovaj praznik slave po gregorijanskom kalendaru:

  • Četvrtak, 19. decembar 2019.

    Gojković sa predstavnicima kompanija u Republici Koreji

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, koja boravi u zvaničnoj poseti Republici Koreji, sastala se danas u Seulu sa predsednikom „LS grupe“ Kristoferom Kuom, sa kojim je razgovarala o ekonomskoj saradnji i ulaganjima u Srbiju.

  • Sreda, 18. decembar 2019.

    Gojković se sastala sa predsednikom Parlamenta Republike Koreje, potpisan Memorandum o razumevanju

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Narodne skupštine Republike Koreje Hi Sang Munom, na čiji poziv boravi u zvaničnoj poseti Republici Koreji, sa kojim je razgovarala o jačanju parlamentarne saradnje i ukupnih odnosa dve države, posebno u oblasti ekonomije i investicija.

  • Utorak, 17. decembar 2019.

    Gojković u zvaničnoj poseti Republici Koreji

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković boraviće u zvaničnoj poseti Republici Koreji od utorka, 17. decembra, na poziv predsednika Narodne skupštine Republike Koreje Hi Sang Muna.

  • Subota, 14. decembar 2019.

    Gojković sazvala sednicu za 24. decembar, na dnevnom redu Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o Vojsci Srbije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Desetu sednicu Narodne skupštine za utorak, 24. decembar i predložila da se na njoj razmotri Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Vojsci Srbije, koji je podnela Vlada.

  • Subota, 14. decembar 2019.

    Predsednica Narodne skupštine otvorila Sedmu Nacionalnu konferenciju Ženske parlamentarne mreže

    Predsednica Narodne skupštine otvorila je Sedmu Nacionalnu konferenciju Ženske parlamentarne mreže u Domu Narodne skupštine pod nazivom „Ne u mom parlamentu“ i tom prilikom istakla da je cilj da žene poslanice i odbornice iz čitave Srbije ukažu na ključne probleme žena, kao i da se otvori debata o važnoj temi govora mržnje prema ženama.

  • Ponedeljak, 9. decembar 2019.

    Gojković se sastala sa predsednikom Parlamenta Katara, potpisan Memorandum o razumevanju

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas u Dohi sa predsednikom Savetodavnog veća Države Katar Ahmadom Bin Abdulom Bin Zaid Al Mahmudom.

  • Ponedeljak, 9. decembar 2019.

    Gojković u Dohi na 7. Globalnoj konferenciji parlamentaraca

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković učestvuje na 7. Globalnoj konferenciji parlamentaraca protiv korupcije u Dohi, koja se održava 9. i 10. decembra.

  • Petak, 6. decembar 2019.

    Gojković sazvala novu sednicu za ponedeljak, 16. decembar

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Devetu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2019. godini za ponedeljak, 16. decembar, sa početkom u 10 časova.

  • Utorak, 3. decembar 2019.

    Gojković se sastala sa ministrom spoljnih poslova Slovenije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa ministrom spoljnih poslova Slovenije Mirom Cerarom, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji, sa kojim je razgovarala o unapređenju bilateralne saradnje, kao i procesu evrointegracija.

  • Utorak, 3. decembar 2019.

    Gojković se sastala sa delegacijom Evropskog parlamenta

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa delegacijom Evropskog parlamenta, u kojoj su lider Evropske narodne partije u Evropskom parlamentu Manfred Veber, predsedavajući Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta Dejvid Mekalister i izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5