Predsednik

  • Ponedeljak, 17. jun 2019.

    Gojković zakazala vanrednu sednicu za 25. jun

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je 12. vanredno zasedanje za utorak, 25. jun, na zahtev Vlade Republike Srbije.

  • Petak, 14. jun 2019.

    Gojković otvorila skup „Borba protiv nasilja nad starijim ženama“

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković otvorila je danas skup „Borba protiv nasilja nad starijim ženama“ u susret obeležavanju Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad starijim osobama i istakla da je Skupština Srbije prepoznala važnost ove teme za naše društvo, kao i da na ovaj način želi da se skrene pažnja sveukupne javnosti na nasilje, i zanemarivanje sa kojima se suočavaju stari, kao posebno osetljiva grupa.

  • Utorak, 11. jun 2019.

    Gojković sazvala sednicu za utorak, 18. juna

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je 24. Posebnu sednicu Narodne skupštine Republike Srbije za utorak, 18. juna, sa početkom u 10 časova.

  • Ponedeljak, 10. jun 2019.

    Gojković na otvaranju sednice Nacionalnog konventa

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković govorila je na otvaranju sedme Plenarne sednice Nacionalnog konventa o EU o delu izveštaja EU o Srbiji, koji se odnosi na rad Skupštine Srbije, koji je izazvao pažnju javnosti.

  • Četvrtak, 6. jun 2019.

    Sudije položile zakletvu u Narodnoj skupštini

    Sudije, koje su prvi put izabrane na sudijsku funkciju na Petoj sednici Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2019. godini, održanoj 21. maja, položile su danas zakletvu u Narodnoj skupštini, pred predsednicom parlamenta Majom Gojković.

  • Sreda, 5. jun 2019.

    Gojković otvorila sastanak Komiteta za jednakost i nediskriminaciju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković otvorila je sastanak Komiteta za jednakost i nediskriminaciju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope koji se održava u Beogradu i tom prilikom istakla da je Srbija posvećena izgradnji pravednog i demokratskog društva, kao i da je nacionalna i kulturna raznolikost jedna od najvećih vrednosti za čitavo društvo i zato je naša zemlja spremna da tu raznolikost neguje i čuva.

  • Sreda, 5. jun 2019.

    Gojković otvorila javnu raspravu o Nacrtu zakona o pravima deteta i zaštitniku prava deteta

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije i Odbora za prava deteta Maja Gojković otvorila je danas u Skupštini Srbije javnu raspravu o Nacrtu zakona o pravima deteta i zaštitniku prava deteta i istakla da je Srbija na putu da dobije nezavisnu instituciju za zaštitu prava deteta i tako zaokruži koncept dečjih prava.

  • Utorak, 4. jun 2019.

    Gojković se sastala sa predsednikom Fondacije Konrad Adenauer Norbertom Lamertom

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Fondacije Konrad Adenauer Norbertom Lamertom, koji u Srbiji boravi povodom održavanja međunarodne konferencije „Gradimo mostove – pričamo o Evropi“.

  • Utorak, 4. jun 2019.

    Gojković se sastala sa Lajčakom

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa ministrom spoljnih poslova i evropskih poslova Slovačke Republike i predsedavajućim OEBS-a Miroslavom Lajčakom.

  • Ponedeljak, 3. jun 2019.

    Gojković sa predsednikom Državne dume Ruske Federacije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Državne dume Federalne skupštine Ruske Federacije Vjačislavom Volodinom, koji boravi u poseti Srbiji, a predsednici dva parlamenta su otvorili i četvrto zasedanje Komisije za saradnju Skupštine Srbije i Državne dume.

  • Ponedeljak, 3. jun 2019.

    Gojković i Volodin obišli Krasnoščekova

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković i predsednik Državne dume Federalne skupštine Ruske Federacije Vjačislav Volodin obišli su danas državljanina Ruske Federacije i pripadnika UNMIK-a Mihaila Krasnoščekova, povređenog u akciji pripadnika specijalne jedinice NJSO na severu Kosova i Metohije, koji je na VMA prebačen iz KBC Kosovska Mitrovica na dalje lečenje.

  • Ponedeljak, 3. jun 2019.

    Gojković čestita Ramazanski Bajram

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestita svim građanima Srbije muslimanske vere Ramazanski Bajram.

  • Subota, 1. jun 2019.

    Predsednik Državne dume u ponedeljak, 3. juna u poseti Srbiji

    Delegacija Državne dume Federalne skupštine Ruske Federacije, koju predvodi predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin, boraviće u ponedeljak, 3. juna u poseti Republici Srbiji, povodom četvrte sednice Komisije za saradnju Narodne skupštine Republike Srbije i Državne Dume Ruske Federacije.

  • Četvrtak, 30. maj 2019.

    Gojković sazvala Posebnu sednicu za ponedeljak, 3. jun, obraćanje predsednika Državne dume Ruske Federacije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Posebnu sednicu Narodne skupštine za ponedeljak, 3. jun, na kojoj će se obratiti predsednik Državne dume Federalne skupštine Ruske Federacije Vjačeslav Volodin.

  • Četvrtak, 30. maj 2019.

    Gojković se sastala sa Fabricijem

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa šefom Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji Semom Fabricijem, koji je tom prilikom predsednici Narodne skupštine uručio Godišnji izveštaj Evropske komisije o Republici Srbiji.

  • Petak, 24. maj 2019.

    Gojković na tribini „Žene žive i na selu“ u Gornjoj Trepči

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković učestvovala je danas na tribini „Žene žive i na selu“ u Gornjoj Trepči, u okviru kampanje za osnaživanje žena u seoskim sredinama.

  • Ponedeljak, 20. maj 2019.

    Gojković sazvala sednicu Narodne skupštine za sredu, 22. maja

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Šestu sednicu Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije za sredu, 22. maja, sa početkom u 10 časova.

  • Petak, 17. maj 2019.

    Gojković sazvala Posebnu sednicu, na dnevnom redu izveštaj o Kosovu i Metohiji

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Posebnu sednicu Narodne skupštine za ponedeljak, 27. maj, a na dnevnom redu biće izveštaj o Kosovu i Metohiji.

  • Petak, 17. maj 2019.

    Gojković se sastala sa delegacijom Parlamenta Republike Koreje

    Predsednica Narodna skupština Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa delegacijom Parlamentarne grupe prijateljstva sa Srbijom u Parlamentu Republike Koreje, koju predvodi predsednik PGP Đongu Li.

  • Sreda, 15. maj 2019.

    Gojković uputila telegram saučešća povodom smrti Miše Janketića

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković uputila je telegram saučešća porodici Mihaila Miše Janketića.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31