Predsednik

  • Petak, 10. maj 2019.

    Gojković sazvala sednicu za 14. maj, na dnevnom redu izmene i dopune Krivičnog zakonika

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je sednicu Skupštine Srbije za utorak, 14. maj, a na dnevnom redu biće Predlog zakona o izmenama i dopunama Krivičnog zakonika i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakonika o krivičnom postupku, koji obuhvataju materiju koja je u javnosti poznata kao „Tijanin zakon“.

  • Četvrtak, 9. maj 2019.

    Gojković se sastala sa Kosačevom i Rjazanskim

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Odbora za spoljne poslove Saveta Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije Konstantinom Kosačevom, i predsednikom Grupe prijateljstva sa Srbiju u Savetu Federacije Valerijem Rjazanskim, koji u Beogradu borave u okviru obeležavanja 74. godišnjice pobede nad fašizmom i nacizmom u Drugom svetskom ratu i održavanja manifestacije „Besmrtni puk“.

  • Četvrtak, 9. maj 2019.

    Sudije Ustavnog suda položile zakletvu u Narodnoj skupštini

    Sudije Ustavnog suda Srbije, koje je imenovala Opšta sednica Vrhovnog kasacionog suda 19. aprila 2019. godine, položile su danas zakletvu pred predsednicom Narodne skupštine Republike Srbije Majom Gojković.

  • Ponedeljak, 6. maj 2019.

    Gojković uputila telegrame saučešća Volodinu i Matvijenko povodom avionske nesreće

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković uputila je telegrame saučešća predsedniku Državne dume Ruske Federacije Vjačeslavu Volodinu i predsednici Saveta Federacije Valentini Matvijenko, povodom avionske nesreće.

  • Petak, 26. april 2019. u 08:00 časova

    Čestitka predsednice Narodne skupštine povodom Vaskrsa

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestita Vaskrs svim građanima Srbije koji ovaj hrišćanski praznik slave po julijanskom kalendaru.

  • Subota, 20. april 2019. u 07:00 časova

    Gojković čestita građanima Uskrs po gregorijanskom kalendaru

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestita Uskrs građanima Srbije koji ovaj hrišćanski praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

  • Sreda, 17. april 2019.

    Gojković sazvala sednicu Narodne skupštine, na dnevnom redu Predlog zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Četvrtu sednicu Prvog redovnog zasedanja za četvrtak, 18. aprila, sa početkom u 10 časova, na čijem dnevnom redu je Predlog zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima, koji je podnela Vlada Republike Srbije.

  • Četvrtak, 11. april 2019.

    Gojković razgovarala sa ambasadorom Ruske Federacije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković primila je danas ambasadora Ruske Federacije u Srbiji Aleksandra Čepurina, sa kojim je razgovarala o unapređenju parlamentarne saradnje i ukupnih odnosa dve države.

  • Utorak, 9. april 2019.

    Gojković na Konferenciji predsednika parlamenata EU i kandidata (VIDEO)

    (VIDEO) Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković učestvovala je na dvodnevnoj Konferenciji predsednika parlamenata država članica Evropske unije u Beču, kojoj su prisustvovali i predsednici parlamenata država kandidata za članstvo u EU.

  • Ponedeljak, 8. april 2019.

    Gojković na Konferenciji predsednika parlamenata EU i zemalja kandidata

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković učestvuje danas na Konferenciji predsednika parlamenta Evropske unije i predsednika parlamenata zemalja kandidata u Beču, u organizaciji Parlamenta Austrije.

  • Nedelja, 7. april 2019.

    Gojković se sastala sa predsednicom IPU

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednicom Interparlamentarne unije Gabrijelom Kuevas Baron u Dohi u okviru 140. zasedanja Interparlamentarne unije u Dohi.

  • Nedelja, 7. april 2019.

    Gojković se obratila na generalnoj debati Interparlamentarne unije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, koja učestvuje na 140. zasedanju Interparlamentarne unije u Dohi, istakla je da nema moderizacije i razvoja nijednog društva bez oslanjanja na obrazovanje stanovništva i poručila da suštinsko unapređenje obrazovanja podrazumeva da niko ne bude zaboravljen.

  • Četvrtak, 28. mart 2019.

    Gojković sa predsednikom Parlamenta Gruzije, potpisan Sporazum o partnerstvu

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Parlamenta Gruzije Iraklijem Kobahidzeom, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji, a nakon sastanka Gojković i Kobahidze su potpisali Sporazum o partnerstvu dva parlamenta.

  • Ponedeljak, 25. mart 2019.

    Gojković sazvala posebnu sednicu Narodne skupštine, na dnevnom redu obraćanje predsednika Parlamenta Gruzije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Dvadeset prvu Posebnu sednicu Narodne skupštine za četvrtak, 28. marta, sa jednom tačkom dnevnog reda - obraćanje Narodnoj skupštini predsednika Parlamenta Gruzije Iraklija Kobahidzea.

  • Petak, 22. mart 2019.

    Gojković na Konferenciji „Žene u političkom životu“

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković učestvovala je danas na Konferenciji „Žene u političkom životu“ u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine u Novom Sadu, u organizaciji Ženske parlamentarne mreže Skupštine AP Vojvodine.

  • Četvrtak, 21. mart 2019.

    Predsednica Narodne skupštine sazvala Treću sednicu Prvog redovnog zasedanja u 2019. godini

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Treću sednicu Prvog redovnog zasedanja za sredu, 27. marta.

  • Utorak, 19. mart 2019. u 16:17 časova

    Srbija preuzima predsedavanje Jadransko-jonskoj inicijativi 1. juna

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, na XVI konferenciji predsednika parlamenata Jadransko-jonske inicijative u Crnoj Gori, istakla je da je Srbija posvećena sveobuhvatnom i sadržajnom povezivanju jadransko-jonskog regiona u oblasti privrede, transporta, infrastrukture, energetike, turizma, kulture i napomenula da će Srbija od 1. juna preuzeti predsedavanje ovoj inicijativi na godinu dana, i u okviru tog predsedavanja organizovati konferenciju predsednika parlamenata.

  • Utorak, 19. mart 2019.

    Gojković: Turizam i kultura povezuju region i omogućavaju zajednički razvoj

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, koja učestvuje na XVI konferenciji predsednika parlamenata Jadransko-jonske inicijative u Crnoj Gori, istakla je da su turizam i kultura oblasti koje pružaju brojne mogućnosti saradnje u regionalnom okviru i otvaraju put ka razvoju, kako pojedinačnih zemalja, tako i čitavog regiona.

  • Utorak, 19. mart 2019.

    Gojković sa predsednikom Parlamenta Slovenije i zamenikom predsedavajućeg Skupštine BiH

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Državnog zbora Republike Slovenije Dejanom Židanom u Budvi, gde boravi u okviru održavanja 16. konferencije predsednika parlamenata Jadransko-jonske inicijative.

  • Ponedeljak, 18. mart 2019.

    Gojković se sastala sa predsednikom Skupštine Crne Gore

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Skupštine Crne Gore Ivanom Brajovićem u Budvi, gde boravi u okviru održavanja 16. Konferencije predsednika parlamenata Jadransko-jonske inicijative.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
utorak, 14. maj

Ceo kalendar događaja