Saziv od 14. februara 2007.

 • Sreda, 5. decembar 2007.

  Miloš Aligrudić razgovarao sa članovima Monitoring misije Saveta Evrope

  Šef stalne delegacije Narodne skupštine u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope Miloš Aligrudić susreo se danas u Domu Narodne skupštine sa delegacijom Komiteta ministara Saveta Evrope, koja, u svojstvu Monitoring misije, boravi u Srbiji radi nadgledanja ispunjavanja obaveza koje je naša zemlja preuzela ulaskom u Savet Evrope.

 • Sreda, 5. decembar 2007.

  Dušan Bajatović razgovarao sa nemačkim parlamentarcima

  Zamenik predsednika Odbora za evropske integracije Narodne skupštine Dušan Bajatović razgovarao je danas u Domu Narodne skupštine sa članovima nemačkog Bundestaga Jirgenom Tritinom (Jürgen Trittin) i Mariluizom Bek (Marieluise Beck).

 • Sreda, 5. decembar 2007.

  Članovi Odbora za inostrane poslove razgovarali sa nemačkim parlamentarcima

  Delegacija Odbora za inostrane poslove Narodne skupštine Republike Srbije, koju je predvodio predsednik dr Dragoljub Mićunović, sastala se danas u Domu Narodne skupštine sa poslanicima nemačkog Bundestaga Jirgenom Tritinom i Mariluizom Bek.

 • Utorak, 4. decembar 2007.

  Peta sednica Odbora za smanjenje siromaštva

  Odbor za smanjenje siromaštva održao je 4. decembra Petu sednicu u formi okruglog stola na temu: «Stvaranje podsticajnog okruženja za saradnju civilnog sektora i lokalne samouprave u procesu implementacije Strategije za smanjenje siromaštva».

 • Utorak, 4. decembar 2007.

  Jedanaesta sednica Odbora za pravosuđe i upravu

  Na kraćoj sednici održanoj 4. decembra, Odbor za pravosuđe i upravu je razmatrao i predložio da Narodna skupština usvoji u načelu Predlog zakona o osnovama uređenja službi bezbednosti Republike Srbije.

 • Utorak, 4. decembar 2007.

  Deveta sednica Odbora za inostrane poslove

  Na sednici Odbora za inostrane poslove, koja je održana 4. decembra, nastavljena je rasprava u načelu o Predlogu zakona o spoljnim poslovima.

 • Ponedeljak, 3. decembar 2007.

  Peta sednica Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2007.godini

  Za Petu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2007. godini, koju je predsednik Narodne skupštine dr Oliver Dulić, sazvao za 3. decembar, a koja je počela po završetku Četvrte sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2007. godini, usvojen je sledeći dnevni red: 1. Predlog zakona o odbrani 2. Predlog zakona o Vojsci Srbije 3. Predlog zakona o spoljnim poslovima 4. Predlog zakona o osnovama uređenja službi bezbednosti Republike Srbije Narodna skupština prihvatila je predlog da se obavi zajednički načelni pretres o predlozima zakona o odbrani i o Vojsci Srbije.

 • Ponedeljak, 3. decembar 2007.

  Deseta sednica Odbora za odbranu i bezbednost

  Odbor za odbranu i bezbednost održao je Desetu sednicu, 3. decembra, na kojoj su razmatrani u načelu predlozi zakona o odbrani, o Vojsci Srbije i o osnovama uređenja službi bezbednosti Republike Srbije.

 • Ponedeljak, 3. decembar 2007.

  Sedma sednica Odbora za saobraćaj i veze

  Na sednici održanoj 3. decembra, članovi Odbora za saobraćaj i veze, u okviru rasprave o Predlogu budžeta za 2008. godinu, razmatrali su predlog ministarstava za finansije i za infrastrukturu za izmirenje finansijskih obaveza prema Javnom preduzeću “Putevi Srbije”.

 • Ponedeljak, 3. decembar 2007.

  Tridesetdruga sednica Zakonodavnog odbora

  Zakonodavni odbor je, na sednici od 3. decembra, razmatrao u načelu više zakonskih predloga. Odbor je predložio da Narodna skupština usvoji u načelu predloge zakona o odbrani i o Vojsci Srbije, kao i Predlog zakona o spoljnim poslovima.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5