Saziv od 14. februara 2007.

 • Ponedeljak, 19. novembar 2007.

  Razgovor delegacija Odbora za evropske integracije Narodne skupštine i Odbora za spoljnu politiku Italijanskog Parlamenta

  Predsednik i zamenik predsednika Odbora za evropske integracije Narodne skupštine Miloš Jevtić i Dušan Bajatović razgovarali su danas u Domu Narodne skupštine sa delegacijom Odbora za spoljnu politiku Predstavničkog doma Parlamenta Italije koju je predvodio predsednik odbora Umberto Ranijeri (Umberto Ranieri).

 • Petak, 16. novembar 2007.

  Predsednik Narodne skupštine sastao se sa potpredsednikom Vlade Ruske Federacije

  Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije dr Oliver Dulić i potpredsednik Vlade Ruske Federacije Aleksandar Žukov složili su se danas da su odnosi dve zemlje na visokom nivou i da približavanje Srbije Evropskoj uniji nije prepreka jačanju strateških odnosa Rusije i Srbije.

 • Petak, 16. novembar 2007.

  Trideseta sednica Zakonodavnog odbora

  Na sednici održanoj 16. novembra, Zakonodavni odbor razmotrio je 19 amandmana na Predlog zakona o azilu.

 • Petak, 16. novembar 2007.

  Deveta sednica Odbora za pravosuđe i upravu

  Odbor za pravosuđe i upravu je na 9. sednici razmotrio amandmane na Predlog zakona o Ustavnom sudu. Sednici, koja je održana 15.i 16. novembra, predsedavao je predsednik Odbora Miroslav Petković.

 • Petak, 16. novembar 2007.

  Deveta sednica Odbora za odbranu i bezbednost

  Na sednici Odbora za odbranu i bezbednost, koja je održana 16. novembra, razmotreni su amandmani na Predlog zakona o azilu.

 • Četvrtak, 15. novembar 2007.

  Predsednik Narodne skupštine razgovarao sa predsednikom Republike Srpske

  Predsednici parlamenata Srbije i Republike Srpske Oliver Dulić i Igor Radojičić utvrdili su danas, tokom susreta u Narodnoj skupštini, tekst Protokola o međuparlamentarnoj saradnji i istakli da probleme u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini treba rešiti “u duhu demokratskog i proevropskog načina razmišljanja”.

 • Četvrtak, 15. novembar 2007.

  Šesta sednica Odbora za Kosovo i Metohiju

  Odbor za Kosovo i Metohiju održao je Šestu sednicu 15. novembra. Sednici je predsedavao predsednik Odbora, Vladimir Milentijević.

 • Sreda, 14. novembar 2007.

  Dvanaesta sednica Odbora za kulturu i informisanje

  Odbor za kulturu i informisanje održao je Dvanaestu sednicu 14. novembra. Sednici je predsedavala Vesna Marjanović, predsednik Odbora, kojoj su pored članova Odbora prisustvovali i generalni direktor RDU Radio Televizije Srbije Aleksandar Tijanić, članovi Upravnog odbora i Programskog saveta RTS, predstavnici Republičke radiodifuzne agencije i državni sekretar Ministarstva kulture Ivana Stefanović sa saradnicima.

 • Sreda, 14. novembar 2007.

  Dvadeset sedma sednica Administrativnog odbora

  Administrativni odbor je na Dvadeset sedmoj sednici razmatrao zahtev istražnog sudije Okružnog suda u Somboru za odobrenje određivanja pritvora Palamar Senadu, zameniku Okružnog javnog tužioca u Novom Pazaru i Izveštaj Republičke izborne komisije radi popune poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini.

 • Sreda, 14. novembar 2007.

  Sedma sednica Odbora za međunacionalne odnose

  Odbor za međunacionalne odnose je na sednici održanoj 14. novembra razmatrao Izveštaj o radu lokalnih saveta za međunacionalne odnose i gradskih ombudsmana, Informaciju Radne grupe Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu o izradi Zakona o nacionalnim savetima i izabrao članove Odbora u radne grupe Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu za izradu izmena i dopuna Zakona o lokalnoj samoupravi i Zakona o lokalnim izborima.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1