Odbor za razvoj i ekonomske odnose sa inostranstvom

 • Sreda, 2. mart 2011.

  Sedma sednica Odbora za razvoj i ekonomske odnose sa inostranstvom

  Na sednici Odbora za razvoj i ekonomske odnose sa inostranstvom, koja je održana 2. marta, razmatran je Predlog zakona o potvrđivanju Memoranduma između Saveta ministara Republike Albanije i Savjeta ministara Bosne i Hercegovine, Vlade Republike Makedonije, Vlade Republike Srbije, Vlade Republike Slovenije, Vlade Republike Hrvatske i Vlade Crne Gore o regulisanju duga Republike Albanije po obračunima vezanim za robni promet između Republike Albanije i bivše Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije.

 • Utorak, 12. oktobar 2010.

  Šesta sednica Odbora za razvoj i ekonomske odnose sa inostranstvom

  Na sednici od 12. oktobra, članovi Odbora za razvoj i ekonomske odnose sa inostranstvom razmotrili su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Fondu za razvoj Republike Srbije, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Agenciji za osiguranje i finansiranje izvoza Republike Srbije, Predlog zakona o potvrđivanju Protokola između Vlade Republike Srbije i Vlade Češke Republike uz Sporazum o ekonomskoj saradnji između Saveta ministara Srbije i Crne Gore i Vlade Češke Republike, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Arapske Republike Egipat o ekonomskoj, tehničkoj i naučnoj saradnji, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Češke Republike o izmenama i dopunama Sporazuma između Savezne Vlade Savezne Republike Jugoslavije i Vlade Češke Republike o uzajamnom podsticanju i zaštiti ulaganja i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Malte o uzajamnom podsticanju i zaštiti ulaganja.

 • Četvrtak, 13. maj 2010.

  Peta sednica Odbora za razvoj i ekonomske odnose sa inostranstvom

  Na sednici od 13. maja, članovi Odbora za razvoj i ekonomske odnose sa inostranstvom razmatrali su Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o slobodnoj trgovini između Republike Srbije i država EFTA, koji je podnela Vlada Republike Srbije.

 • Ponedeljak, 15. mart 2010.

  Četvrta sednica Odbora za razvoj i ekonomske odnose sa inostranstvom

  Na sednici održanoj 15. marta, članovi Odbora za razvoj i ekonomske odnose sa inostranstvom razmatrali su Predlog carinskog zakona u pojedinostima.

 • Četvrtak, 11. jun 2009.

  Treća sednica Odbora za razvoj i ekonomske odnose sa inostranstvom

  Na sednici održanoj 11. juna, Odbor za razvoj i ekonomske odnose sa inostranstvom podneo je, u skladu sa članom 142. stav 5. Poslovnika Narodne skupštine, amandman na član 24. Predloga zakona o regionalnom razvoju.

 • Utorak, 10. februar 2009.

  Druga sednica Odbora za razvoj i ekonomske odnose sa inostranstvom

  Odbor za razvoj i ekonomske odnose sa inostranstvom je na sednici održanoj 10. februara razmatrao predloge zakona o spoljnotrgovinskom poslovanju, o prestanku važenja Zakona o fondu za osiguranje i finansiranje spoljnotrgovinskih poslova, o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Rumunije o ekonomskoj, naučnoj i tehničkoj saradnji, kao i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Kraljevine Belgije i Republike Albanije, Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske, bivše jugoslovenske Republike Makedonije, Republike Moldavije, Crne Gore, Republike Srbije i Misije privremene uprave UN na Kosovu u ime Kosova u skladu sa Rezolucijom Saveta bezbednosti UN 1244 o privilegijama i imunitetima Sekretarijata Sporazuma o slobodnoj trgovini u centralnoj Evropi.

 • Sreda, 16. jul 2008.

  Prva sednica Odbora za razvoj i ekonomske odnose sa inostranstvom

  Odbor za razvoj i ekonomske odnose sa inostranstvom održao je, 16. jula, Prvu sednicu, koju je prema Poslovniku o radu, sazvala predsednica Narodne skupštine prof. dr Slavica Đukić-Dejanović. Sednici je, do izbora predsednika Odbora, predsedavao najstariji član Odbora, narodni poslanik Momo Čolaković iz Poslaničke grupe Koalicije SPS-PUPS-JS.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
utorak, 7. decembar

Ceo kalendar dogadjaja