Administrativni odbor

 • Ponedeljak, 3. novembar 2008.

  Dvadeset treća sednica Administrativnog odbora

  Administrativni odbor je, na Dvadesettrećoj sednici, održanoj 3. novembra, konstatovao da je prestankom mandata narodnom poslaniku Miodragu Miljkoviću, izabranom sa Izborne liste Za evropsku Srbiju – Boris Tadić, ostalo upražnjeno poslaničko mesto U Narodnoj skupštini Republike Srbije.

 • Ponedeljak, 3. novembar 2008.

  Dvadeset druga sednica Administrativnog odbora

  Na sednici Administrativnog odbora, održanoj 3. novembra, razmatran je Izveštaj Republičke izborne komisije o izboru narodnog poslanika radi popune upražnjenog poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

 • Četvrtak, 30. oktobar 2008.

  Dvadeset prva sednica Administrativnog odbora

  Na sednici održanoj 30. oktobra, Administrativni odbor razmotrio je Izveštaj Republičke izborne komisije o izboru narodnog poslanika radi popune upražnjenog poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

 • Utorak, 28. oktobar 2008.

  Dvadeseta sednica Administrativnog odbora

  Na sednici održanoj 28. oktobra, Administrativni odbor razmotrio je ostavku koju je Miloljub Albijanić podneo na funkciju narodnog poslanika.

 • Utorak, 14. oktobar 2008.

  Devetnaesta sednica Administrativnog odbora

  Na sednici Administrativnog odbora, koja je održana 14. oktobra, razmatran je Izveštaj Republičke izborne komisije o izboru narodnog poslanika radi popune upražnjenog poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

 • Utorak, 14. oktobar 2008.

  Osamnaesta sednica Administrativnog odbora

  Administrativni odbor je, na Osamnaestoj sednici, održanoj 14. oktobra, utvrdio da je podnošenjem ostavke narodnog poslanika Ferza Ćelovića, izabranog sa Izborne liste Za evropsku Srbiju – Boris Tadić, prestao mandat narodnog poslanika pre vremena na koje je izabran i predložio da Narodna skupština konstatuje prestanak mandata ovom narodnom poslaniku.

 • Sreda, 8. oktobar 2008.

  Šesnaesta sednica Administrativnog odbora

  Administrativni odbor je, na Šesnaestoj sednici, održanoj 8. oktobra, utvrdio da je podnošenjem ostavke narodnog poslanika Verana Panića, izabranog sa Izborne liste Srpska radikalna stranka-dr Vojislav Šešelj, prestao mandat narodnog poslanika pre vremena na koje je izabran i predložio da Narodna skupština konstatuje prestanak mandata narodnom poslaniku Veranu Paniću.

 • Utorak, 7. oktobar 2008.

  Petnaesta sednica Administrativnog odbora

  Administrativni odbor je na sednici održanoj 7. oktobra, kojoj je predsedavao predsednik Odbora Tomislav Nikolić, razmotrio Izveštaj o izboru narodnih poslanika radi popune upražnjenih poslaničkih mesta u Narodnoj skupštini, koji je podnela Republička izborna komisija.

 • Utorak, 7. oktobar 2008.

  Četrnaesta sednica Administrativnog odbora

  Na sednici održanoj 7. oktobra, Administrativni odbor je utvrdio da je, podnošenjem ostavke na funkciju narodnog poslanika, prestao mandat pre vremena na koje je izabran Radivoju Milanoviću, izabranom sa Izborne liste Za evropsku Srbiju-Boris Tadić.

 • Ponedeljak, 29. septembar 2008.

  Trinaesta sednica Administrativnog odbora

  Administrativni odbor je na sednici održanoj 29. septembra razmatrao Izveštaj o izboru narodnih poslanika radi popune upražnjenih poslaničkih mesta u Narodnoj skupštini, koji je podnela Republička izborna komisija.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4