Administrativni odbor

 • Ponedeljak, 29. septembar 2008.

  Dvanaesta sednica Administrativnog odbora

  Na sednici održanoj 29. septembra, Administrativni odbor je utvrdio da je, podnošenjem ostavke na funkciju narodnog poslanika, prestao mandat pre vremena na koje je izabran Danielu Petroviću, izabranom sa Izborne liste Za evropsku Srbiju-Boris Tadić.

 • Petak, 26. septembar 2008.

  Jedanaesta sednica Administrativnog odbora

  Na sednici Administrativnog odbora, zatvorenoj za javnost, utvrđen je Predlog odluke o odobrenju lišenja slobode-određivanja pritvora Željku Munjizu, sudiji Trgovinskog suda u Beogradu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo kršenja zakona od strane sudije iz člana 360. Krivičnog zakonika.

 • Ponedeljak, 22. septembar 2008.

  Deseta sednica Administrativnog odbora

  Na Desetoj sednici Administrativnog odbora, održanoj 22. septembra, većinom glasova usvojeni su predlozi odluka o rasporedu sedenja narodnih poslanika u salama za sednice Narodne skupštine i o radnom angažovanju konsultanata za stručne i administrativne poslove poslaničkih grupa u Narodnoj skupštini.

 • Utorak, 9. septembar 2008.

  Deveta sednica Administrativnog odbora

  Administrativni odbor je, na sednici održanoj 9. septembra, razmotrio izveštaj Republičke izborne komisije radi popune upražnjenog poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini.

 • Ponedeljak, 8. septembar 2008.

  Osma sednica Administrativnog odbora

  Administrativni odbor, na sednici koja je održana 8. septembra, utvrdio je da je podnošenjem ostavke narodnog poslanika Milana Vukovića, izabranog sa Izborne liste Za evropsku Srbiju - Boris Tadić, prestao mandat ovom narodnom poslaniku pre isteka vremena na koje je izabran.

 • Utorak, 2. septembar 2008.

  Šesta sednica Administrativnog odbora

  Administrativni odbor je,na sednici održanoj 2. septembra, utvrdio da je podnošenjem ostavki narodnih poslanika Željka Vasiljevića, izabranog sa Izborne liste SPS-PUPS-JS, i Miloša Simonovića, izabranog sa Izborne liste Za evropsku Srbiju-Boris Tadić, prestao mandat narodnih poslanika, pre vremena na koje su izabrani i predložio da Narodna skupština konstatuje prestanak mandata ovih narodnih poslanika.

 • Utorak, 2. septembar 2008.

  Sedma sednica Administrativnog odbora

  Administrativni odbor je,na Sedmoj sednici, održanoj 2. septembra, razmotrio Izveštaj Republičke izborne komisije o izboru narodnih poslanika radi popune upražnjenih poslaničkih mesta u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

 • Sreda, 16. jul 2008.

  Peta sednica Administrativnog odbora

  Na sednici održanoj 16. jula, Administrativni odbor je utvrdio da su se stekli uslovi za potvrđivanje mandata narodnim poslanicima Smiljani Milisavljević , Milanu Stanimiroviću, Snežani Sedlar-Kenig, Slavoljubu Mitovu, Srđanu Mikoviću i Janku Veselinoviću, izabranim sa Izborne liste Za evropsku Srbiju-Boris Tadić, narodnim poslanicima Branku Ružiću, Zoranu Kasaloviću, Dejanu Radenkoviću i Đuri Periću, izabranim sa Izborne liste SPS-PUPS-JS i narodnim poslanicima Slobodanu Samardžiću i Velimiru Iliću, izabranim sa Izborne listre DSS-NS-Vojislav Koštunica i predložio da Narodna skupština konstatuje potvrđivanje mandata novoizabranim narodnim poslanicima.

 • Sreda, 16. jul 2008.

  Četvrta sednica Administrativnog odbora

  Administrativni odbor je, na sednici održanoj 16. jula, utvrdio da je podnošenjem ostavki narodnih poslanika Gorana Bogdanovića, Olivera Dulića, Vladimira Jovanovića, Vesne Martinović, Nadice Momirov i Ane Tomanove-Makanove, izabranih sa Izborne liste Za evropsku Srbiju-Boris Tadić, narodnih poslanika Ivice Dačića, dr Jovana Krkobabića, Milutina Mrkonjića i dr Žarka Obradovića, izabranih sa Izborne liste SPS-PUPS-JS i narodnih poslanika Dragana Jovanovića i Branislava Nedimovića izabranih sa Izborne liste DSS-NS-Vojislav Koštunica, prestao njihov mandat narodnih poslanika, pre vremena na koje su izabrani i predložio da Narodna skupština konstatuje prestanak mandata ovih narodnih poslanika.

 • Četvrtak, 3. jul 2008.

  Treća sednica Administrativnog odbora

  Administrativni odbor je, na sednici održanoj 3. jula, doneo rešenje kojim je narodnom poslaniku Nebojši Ranđeloviću utvrđeno pravo na mesečnu naknadu troškova na ime zakupa stana u Beogradu, počev od 11. juna ove godine, kao i rešenja o plati sekretara Narodne skupštine, Poverenika za informacije od javnog značaja, njegovog zamenika i Zaštitnika građana.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2