Radna tela

 • Utorak, 1. oktobar 2013.

  22. sednica Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo

  Na sednici održanoj 1. oktobra, Odbor za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo razmotrio je i usvojio Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Azerbejdžan o saradnji u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija, koji je obrazložio Stefan Lazarević iz Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija.

 • Utorak, 1. oktobar 2013.

  72. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Odbor je na sednici, održanoj 1. oktobra, razmotrio, u načelu, predloge zakona koje je podnela Vlada i predloge odluka, koje je podneo predsednik Narodne skupštine dr Nebojša Stefanović, a koji su uvršteni u dnevni red Prve sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2013. godini.

 • Ponedeljak, 30. septembar 2013.

  Održano javno slušanje Oblast zaštite životne sredine kao međuresorna nadležnost, procedure kontrole primene propisa i nadzor nad procesom izrečenih prekršajnih kazni

  Treće javno slušanje Odbora za zaštitu životne sredine na temu Oblast zaštite životne sredine kao međuresorna nadležnost, procedure kontrole primene propisa i nadzor nad procesom izrečenih prekršajnih kazni održano je danas u Domu Narodne skupštine.

 • Petak, 27. septembar 2013.

  22. sednica Odbora za evropske integracije

  Na sednici Odbora za evropske integracije, održanoj 27. septembra, usvojeni su, u načelu, Predlog zakona o izvozu i uvozu robe dvostruke namene, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o elektronskoj trgovini i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti konkurencije.

 • Petak, 27. septembar 2013.

  58. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici održanoj 27.septembra, Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrio je zahteve Igora Jovičića, zamenika člana Republičke izborne komisije i Živojina Rakočevića, člana Saveta Republičke Radiodifuzne agencije za obavljanje druge javne funkcije i dao pozitivno mišljenje.

 • Četvrtak, 26. septembar 2013.

  17. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu su na sednici održanoj 26. septembra razmotrali mogućnost zapošljavanja nezaposlenih agronoma u Srbiji i problem zaštite poljoprivrednog zemljišta u Subotici.

 • Četvrtak, 26. septembar 2013.

  10. sednica Odbora za prava deteta

  Na sednici održanoj 26. septembra, članovi Odbora za za prava deteta razmatrali su Predlog zakona o potvrđivanju Konvencije o zaštiti dece i saradnji u oblasti međunarodnog usvojenja i Predlog zakona o potvrđivanju Konvencije Saveta Evrope o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u porodici.

 • Četvrtak, 26. septembar 2013.

  51. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je, na sednici održanoj 26. septembra, razmotrio jednoglasno usvojio Predlog izmena i dopuna Finansijskog plana Fiskalnog saveta za 2013. godinu, koji je dostavio Fiskalni savet.

 • Utorak, 24. septembar 2013.

  30. sednica Odbora za zaštitu životne sredine

  Odbor za zaštitu životne sredine održao je, 24. septembra na Paliću, sednicu zajedno sa Odborom za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC).

 • Utorak, 24. septembar 2013.

  16. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Odbor za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu održao je, 24. septembra na Paliću, sednicu zajedno sa Odborom za zaštitu životne sredine, uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC). Na sednici dva odbora diskutovalo se o zagađenju poljoprivrednog zemljišta i zagađenju vodenih tokova u Republici Srbiji.

 • Utorak, 24. septembar 2013.

  23. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

  Na sednici održanoj 24. septembra, članovi Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije razmatrali su, u načelu, Predlog zakona o legalizaciji objekata, koji je podnela Vlada.

 • Petak, 20. septembar 2013.

  24. sednica Odbora za spoljne poslove

  Na sednici održanoj 20. septembra, članovi Odbora za spoljne poslove obavili su razgovor sa novoimenovanim ambasadorima Republike Srbije u Republici Mjanmarskoj Uniji Miodragom Nikolinom i novoimenovanim ambasadorom Republike Srbije – stalnim predstavnikom Republike Srbije pri Savetu Evrope u Strazburu Zoranom Popovićem, pre njihovog odlaska na diplomatsku dužnost.

 • Utorak, 17. septembar 2013.

  21. sednica Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo

  Na sednici održanoj 17. septembra, Odbor za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo razmotrio je Predlog programa završnog ispita u osnovnom obrazovanju i vaspitanju za školsku 2013/2014 godinu.

 • Utorak, 17. septembar 2013.

  15. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu su na sednici održanoj 17. septembra razmotrili Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Azerbejdžan o saradnji u oblasti veterinarstva, odluku o održavanju zajedničke sednice Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu i Odbora za zaštitu životne sredine van sedišta Narodne skupštine, predstavke i inicijative upućene Odboru i odluku o organizovanju javnog slušanja na temu „Da li je Srbiji potrebna malina?“.

 • Utorak, 17. septembar 2013.

  22. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

  Na sednici održanoj 17. septembra, Odbor za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije razmatrao je Izveštaj o radu Republičke agencije za elektronske komunikacije (RATEL) za 2012. godinu.

 • Ponedeljak, 16. septembar 2013.

  14. sednica Odbora za kulturu i informisanje

  Na sednici održanoj 16. septembra, Odbor za kulturu i informisanje razmotrio je Informaciju o radu Nacionalnog saveta za kulturu Republike Srbije za period januar – decembar 2012. godine.

 • Četvrtak, 12. septembar 2013.

  23. sednica Odbora za spoljne poslove

  Članovi Odbora za spoljne poslove su na sednici održanoj 12. septembra obavili razgovor sa novoimenovanim ambasadorom Republike Srbije u Republici Austriji, Perom Jankovićem, pre odlaska na diplomatsku dužnost.

 • Utorak, 10. septembar 2013.

  13. sednica Odbora za kulturu i informisanje

  Na sednici Odbora za kulturu i informisanje, održanoj 10. septembra, novoizabrani ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac predstavio je plan i program svojih aktivnosti u narednom periodu.

 • Ponedeljak, 9. septembar 2013.

  14. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu održana je 6. i 7. septembra, na Zlatiboru, u hotelu Dunav, uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC).

 • Petak, 6. septembar 2013.

  57. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  Na sednici održanoj 6.septembra, Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrio je obaveštenje generalnog sekretara o izrečenoj meri održavanja reda na Šestoj posebnoj sednici Narodne skupštine Republike Srbije u 2013. godini.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3