Radna tela

  • Petak, 10. septembar 2021.

    14. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, održanoj 10. septembra, članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Kipar o saradnji u oblasti zaštite od katastrofa, koji je podnela Vlada. Predlog zakona obrazložio je predstavnik Ministarstva unutrašnjih poslova Dragan Petrović.

  • Četvrtak, 9. septembar 2021.

    37. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 9. septembra, članovi Odbora za administrativno- budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrili su zahtev potpredsednice Vlade i ministarke kulture i informisanje Maje Gojković i dali pozitivno mišljenje za obavljanje druge javne funkcije.

  • Četvrtak, 9. septembar 2021.

    14. sednica Odbora za zaštitu životne sredine

    Na sednici, održanoj 9. septembra, članovi Odbora za zaštitu životne sredine razmotrili su Predlog zakona o potvrđivanju Odluke 2014/2 o izmeni Aneksa I Konvencije o prekograničnim efektima industrijskih udesa, koji je podnela Vlada.

  • Četvrtak, 9. septembar 2021.

    23. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Na sednici, od 9 septembra, članovi Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku razmotrili su Predlog zakona o zaštiti potrošača u pojedinostima, koji je podnela Vlada, u pojedinostima.

  • Četvrtak, 9. septembar 2021.

    58. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Članovi Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo održali su 9. septembra sednicu, na kojoj su razmotrili u pojedinostima Predlog zakona o zaštiti potrošača.

  • Sreda, 8. septembar 2021.

    14. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Članovi Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije održali su 8. septembra 2021. godine sednicu, na kojoj su razmotrili Osnove za vođenje pregovora i zaključivanje Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Saveta ministara Bosne i Hercegovine o načinu finansiranja i izrade projektno-tehničke dokumentacije, vođenje upravnih postupaka za procenu uticaja na životnu sredinu, izdavanje lokacijskih uslova, saglasnosti i građevinske dozvole za Projekat "Hidrotehnički i bagerski radovi na uređenju kritičnog sektora za plovidbu - Ušće Drine i Save" i Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Saveta ministara Bosne i Hercegovine o načinu finansiranja i izrade projektno-tehničke dokumentacije, vođenje upravnih postupaka za procenu uticaja na životnu sredinu, izdavanje lokacijskih uslova, saglasnosti i građevinske dozvole za Projekat "Hidrotehnički i bagerski radovi na uređenju kritičnog sektora za plovidbu - Ušće Drine i Save", radi davanja saglasnosti za privremenu primenu Sporazuma do njegovog stupanja na snagu, koji je podnela Vlada.

  • Sreda, 8. septembar 2021.

    Deseta sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

    Na sednici Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva održanoj 8. septembra 2021. godine, članovi Odbora su razmatrali Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Savezne Nemačke o ratnim memorijalima i Informaciju o radu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja za period od 1. aprila do 30. juna 2021. godine.

  • Sreda, 8. septembar 2021.

    24. sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Na sednici Odbora za kulturu i informisanje, održanoj 8. septembra 2021. godine, razmotreni su, u načelu, Predlog zakona o očuvanju kulturnog i istorijskog nasleđa Svetog manastira Hilandar i Predlog zakona o upotrebi srpskog jezika u javnom životu i zaštiti i očuvanju ćiriličkog pisma, koje je podnela Vlada.

  • Utorak, 7. septembar 2021.

    57. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Članovi Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo održali su 7. septembra 2021. godine sednicu, na kojoj su doneli odluke o organizovanju Osmog, Devetog, Desetog i Jedanaestog javnog slušanja na temu: „Promene Ustava Republike Srbije u oblasti pravosuđa“.

  • Utorak, 7. septembar 2021.

    41. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici, koja je održana 7. septembra 2021. godine, članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava razmotrili su Predlog zakona o potvrđivanju Okvirnog sporazuma o zajmu LD 2070 (2020) između Banke za razvoj Saveta Evrope i Republike Srbije za projektni zajam – Studentsko stanovanje, koji je podnela Vlada.

  • Utorak, 7. septembar 2021.

    13. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Članovi Odbora za odbranu i unutrašnje poslove su na sednici, održanoj 7. septembra 2021. godine, razmotrili i prihvatili Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Kraljevine Maroko o saradnji u oblasti odbrane i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Savezne Republike Nemačke o saradnji u oblasti odbrane, koje je podnela Vlada.

  • Ponedeljak, 6. septembar 2021.

    56. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo održanoj 6. septembra 2021. godine, članovi Odbora razmotrili su više predloga zakona koje je podnela Vlada:

  • Ponedeljak, 6. septembar 2021.

    13. sednica Odbora za zaštitu životne sredine

    Na sednici, održanoj 6. septembra 2021. godine, članovi Odbora za zaštitu životne sredine razmotrili su Predlog zakona o potvrđivanju Amandmana na Montrealski protokol o supstancama koje oštećuju ozonski omotač, koji je podnela Vlada.

  • Ponedeljak, 6. septembar 2021.

    15. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednici Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, održanoj 6. septembra 2021. godine, razmatrano je stanje u poljoprivredi - jesenji radovi i mere Ministarstva.

  • Ponedeljak, 6. septembar 2021.

    30. sednica Odbora za spoljne poslove

    Članovi Odbora za spoljne poslove su na sednici, održanoj 6. septembra 2021. godine, razmotrili i predložili Narodnoj skupštini da usvoji Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Ruske Federacije o osnivanju i uslovima delatnosti kulturno-informativnih centara i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Kabineta ministara Ukrajine o izmenama Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Kabineta ministara Ukrajine o ukidanju viza za njihove državljane, koje je podnela Vlada.

  • Ponedeljak, 6. septembar 2021.

    Deveta sednica Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova

    Članovi Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova održali su 6. septembra 2021. godine sednicu, na kojoj su prihvatili inicijativu za učešće prof. dr Dragoljuba Ackovića na Godišnjoj konferenciji Društva za proučavanje romske baštine, koja će se održati u Pragu u Republici Češkoj od 8. do 11. septembra 2021. godine, i uputili je nadležnom Odboru za spoljne poslove na saglasnost.

  • Petak, 3. septembar 2021.

    55. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici, održanoj 3. septembra, članovi Odbora razgovarali su sa članovima Radne grupe za izradu akta o promeni Ustava Republike Srbije o radu na izradi akta o promeni Ustava Republike Srbije i izrada Nacrta akta Ustavnog zakona za sprovođenje Ustava Republike Srbije.

  • Četvrtak, 2. septembar 2021.

    Održano javno slušanje na temu: „Digitalizacija u privredi - potencijali i izazovi“

    Javno slušanje na temu: „Digitalizacija u privredi - potencijali i izazovi“, u organizaciji Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo, održano je danas u Naučno tehnološkom parku, u Čačku.

  • Četvrtak, 2. septembar 2021.

    23. sednica Odbora za evropske integracije

    Na sednici Odbora za evropske integracije, održanoj 2. septembra, članovi Odbora razmotrili su u načelu, Predlog zakona o zaštiti potrošača.

  • Ponedeljak, 30. avgust 2021.

    29. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na sednici Odbora za spoljne poslove, održanoj 30. avgusta 2021. godine, članovi Odbora usvojili su inicijative za posete i konstatovali predstojeće redovne aktivnosti stalnih delegacija i ostale realizovane kontakte.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
petak, 3. maj
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja