Saopštenja za javnost

  • Sreda, 20. april 2005.

    Članovi Grupe prijateljstva Francuska – Srbija Crna Gora posetili Skupštinu Srbije

    Predsednice odbora za inostrane poslove i za evropske integracije Gordana Čomić i Ksenija Milivojević i član Odbora za evropske integracije, Vojkan Tomić primili su 20. aprila članove Grupe prijateljstva Francuska – Srbija i Crna Gora.

  • Sreda, 20. april 2005.

    Studija o izvodljivosti

    Kompletan tekst Izveštaja o spremnosti Srbije i Crne Gore za pregovare o zaključivanju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom možete pronaći ovde.

  • Petak, 15. april 2005.

    Predstavljen Nacrt zakona o imovini lokalne samouprave

    Centar za javnu i lokalnu upravu PALGO predstavio je danas narodnim poslanicima u Narodnoj skupštini Nacrt zakona o imovini lokalne samouprave.

  • Četvrtak, 14. april 2005.

    Predsednik Odbora za evropske integracije i Sabora Republike Hrvatske u poseti Skupštini Srbije

    Predsednice odbora za evropske integracije i za inostrane poslove Ksenija Milivojević i Gordana Čomić i član Odbora za evropske integracije prof. Dr Miodrag Stamenković sastali su se 14. aprila u Narodnoj skupštini sa predsednikom Odbora za evropske integracije Sabora Republike Hrvatske Nevenom Mimicom i ambasadorom Republike Hrvatske u Srbiji i Crnoj Gori Tončijem Stančićem.

  • Ponedeljak, 4. april 2005.

    Predstavljen predlog Zakona o državnoj upravi

    U skladu sa započetom praksom predstavljanja novih zakonskih rešenja danas je u Narodnoj skupštini održan Okrugli sto za novinare na kome je predstavljen Predlog zakona o državnoj upravi.

  • Sreda, 30. mart 2005.

    Delegacija mađarskog parlamenta u poseti Narodnoj Skupštini

    Članovi Odbora za inostrane poslove i Odbora za evropske integracije Narodne skupštine Republike Srbije primili su danas u Skupštini delegaciju Parlamenta Republike Mađarske.

  • Utorak, 29. mart 2005.

    Poslanici nemačkog Parlamenta u poseti Narodnoj Skupštini

    Predsednica Odbora za inostrane poslove Gordana Čomić i predsednica Odbora za evropske integracije Ksenija Milivojević razgovarale su danas, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, sa poslanicama Parlamenta Nemačke Ute Capf i Ursulom Mog.

  • Ponedeljak, 28. mart 2005.

    Delegacija Državne Dume u poseti Narodnoj skupštini

    Delegacija Odbora za međunarodne odnose Državne Dume Federalne skupštine Ruske Federacije koju predvodi predsednik Odbora Konstantin Josifovič Kosačov posetila je 28. marta Odbor za inostrane poslove Narodne skupštine Republike Srbije.

  • Petak, 25. mart 2005.

    Uskršnja čestitka

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Predrag Marković čestitao je Uskrs sveštenstvu i vernicima Katoličke, Slovačke evangelističke, Reformatorske i Evangeličke hrišćanske crkve u Srbiji.

  • Petak, 25. mart 2005.

    Razgovor o stanju međunacionalnih odnosa i položaju nacionalnih manjina u AP Vojvodina

    Članovi Odbora za međunacionalne odnose i zainteresovani narodni poslanici sastali su se 25. marta sa pomoćnikom sekretara Pokrajinskog sekretarijata za nacionalne manjine, upravu i propise AP Vojvodine, Janošem Orosom, zamenicima vojvođanskog Ombudsmana Stevanom Arambašićem i Zoltanom Goborom i članovima Odbora za međunacionalne odnose pokrajinske skupštine, koje je predvodio predsednik Odbora Laslo Ćuk.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5