Saziv od 27. januara 2004.

 • Utorak, 21. novembar 2006.

  Razgovor sa regionalnim direktorom Svetske banke za jugoistočnu Evropu i centralnu Aziju

  Potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije Rade Obradović razgovarao je 21. novembra sa regionalnim direktorom Svetske banke za jugoistočnu Evropu i centralnu Aziju Orsalijom Kalancopulos o sprovođenju ekonomskih i političkih reformi u Srbiji.

 • Utorak, 21. novembar 2006.

  Članovi odbora za pravosuđe i upravu razgovarali sa izvestiocem Parlamentarne skupštine Saveta Evrope

  Delegacija Odbora za pravosuđe i upravu Narodne skupštine Republike Srbije, koju je predvodio član Odbora Goran Rakovac, razgovarala je 21. novembra u Domu Narodne skupštine sa Tonijem Lojdom, izvestiocem Parlamentarne skupštine Saveta Evrope za saradnju zemalja bivše Jugoslavije sa Međunarodnim tribunalom za ratne zločine u Hagu.

 • Ponedeljak, 20. novembar 2006.

  Prvi interparlamentarni sastanak Evropskog parlamenta i Narodne skupštine

  Delegacija Narodne skupštine Republike Srbije otputovala je danas u Brisel gde će se 21. i 22. novembra sastati sa delegacijom Evropskog parlamenta za odnose sa zemljama jugoistočne Evrope.

 • Sreda, 15. novembar 2006.

  Razgovor delegacija Flamanskog parlamenta i Narodne skupštine

  Delegacija Odbora za spoljnu politiku, evropske poslove i turizam Flamanskog parlamenta razgovarala je 15. novembra u Domu Narodne skupštine sa proširenom delegacijom Odbora za inostrane poslove, u čijem sastavu su bili i članovi Odbora za razvoj i ekonomske odnose sa inostranstvom i Odbora za trgovinu i turizam.

 • Utorak, 14. novembar 2006.

  Razgovor Parlamentarnih delegacija Nemačke i Srbije

  Delegacija Parlamentarne grupe prijateljstva za Jugoistočnu Evropu nemačkog Bundestaga, na čelu sa šefom delegacije Detlefom Džembrickim, razgovarala je 14. novembra u Domu Narodne skupštine sa delegacijom Odbora za inostrane poslove i Odbora za evropske integracije, koju je predvodila predsednica Odbora za inostrane poslove Gordana Čomić.

 • Ponedeljak, 13. novembar 2006.

  Razgovor o kršenju prava zaposlenih kao obliku nasilja u društvu

  Odbor za inostrane poslove, u saradnji sa radnom grupom za ravnopravnost polova Pakta za stabilnost za Jugoistočnu Evropu, organizovao je u Domu Narodne skupštine sastanak na kome je razgovarano o kršenju prava zaposlenih kao obliku nasilja u društvu.

 • Petak, 10. novembar 2006.

  Predsednik Marković čestitao izbor predsedniku Skupštine Republike Srpske

  Predsednik Narodne skupštine Republike SrbijePredrag Marković uputio je čestitku Igoru Radojičiću za izbor na mesto predsednika Narodne skupštine Republike Srpske navodeći isti tekst kojim mu je izbor čestitao i 1. marta 2006. godine, zbog čega je u pismu pre čestitke istakao: «Retko je zadovoljstvo da sa čela najviše državne institucije, kakva je Narodna skupština Republike Srbije, u tako važnoj godini kakva je 2006. za ceo region,i posle osam mesecii svega što se tokom njih dogodilo, istom čoveku, za izbor na istu funkciju, možete uputiti iskrenu čestitku istim rečima koje su sačuvale isto značenje.

 • Petak, 10. novembar 2006.

  Evropska komisija pozitivno ocenila rad Narodne skupštine

  Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Predrag Marković učestovovao je danas u radu plenarnog sastanaka «Unapređenog stalnog dijaloga» Srbije sa Evropskom unijom.

 • Četvrtak, 9. novembar 2006.

  Druga posebna sednica Narodne skupštine Republike Srbije u 2006. godini

  Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Predrag Marković sazvao je Drugu posebnu sednicu Narodne skupštine Republike Srbije u 2006. godini za sredu, 8. novembar, sa početkom u 12 časova.

 • Četvrtak, 9. novembar 2006.

  8. sednica Odbora za ustavna pitanja

  Odbor za ustavna pitanja je, na sednici održanoj 9. novembra, razmatrao Predlog ustavnog zakona za sprovođenje Ustava Republike Srbije, koji je podnela Vlada.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
nedelja, 5. decembar
 • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar dogadjaja