Saziv od 16. aprila 2014.

  • Petak, 26. februar 2016.

    39. sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

    Na sednici od 26. februara, članovi Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva upoznali su se sa aktuelnim stanjem u zbrinjavanju tražilaca azila – migranata.

  • Petak, 26. februar 2016.

    Narodna poslanica Dubravka Filipovski učestvovala na Regionalnoj radionici Inicijative za jačanje zakonodavstva na Zapadnom Balkanu u Slovačkoj

    Regionalna radionica Inicijative za jačanje zakonodovstva na Zapadnom Balkanu, održana u Slovačkoj 25. i 26. februara, okupila je parlamentarce, osoblje parlamentarnih službi i predstavnike civilnog društva iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Gruzije, Kosova*, Makedonije, Crne Gore, Srbije i Ukrajine kako bi se upoznali sa iskustvima Češke, Slovačke i Letonije iz oblasti zakonodavne transparentnosti i učešća građana.

  • Četvrtak, 25. februar 2016.

    Predsednica Narodne skupštine sazvala Sedmo vanredno zasedanje Narodne skupštine za 2016. godinu

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je za petak, 26. februar Sedmo vanredno zasedanje, na zahtev 195 poslanika, sa tri tačke dnevnog reda.

  • Četvrtak, 25. februar 2016.

    Održano javno slušanje o dualnom obrazovanju

    Odbor za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva održao je danas u Narodnoj skupštini javno slušanje na temu „Dualno obrazovanje u funkciji boljeg zapošljavanja – za i protiv“.

  • Četvrtak, 25. februar 2016.

    Otvorena Međunarodna konferencija Evropskog pokreta u Srbiji - Više od civilnog društva, zajedničkim dijalogom na evropskom putu

    Međunarodna konferencija Evropskog pokreta u Srbiji: „Više od civilnog društva: zajedničkim dijalogom na evropskom putu“, otvorena je u Domu Narodne skupštine pred više od 100 predstavnika civilnog društva i javnih vlasti iz zemalja Zapadnog Balkana i Turske i preko 30 predstavnika evropskih institucija i ključnih aktera iz civilnog društva Evropske unije.

  • Četvrtak, 25. februar 2016.

    Održana konferencija povodom 13. Beogradskog festivala igre

    U Domu Narodne skupštine održana je konferencija povodom otvaranja 13. Beogradskog festivala igre, koju je otvorila predsednica Narodne skupštine Maja Gojković.

  • Utorak, 23. februar 2016.

    86. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, na sednici održanoj 23. februara, razmotrili su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, koji je podnela Vlada, u pojedinostima i Finansijski plan Agencije za energetiku Republike Srbije za 2016. godinu.

  • Utorak, 23. februar 2016.

    183. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 23. februara, razmatrani su amandmani na Predlog zakona o javnim preduzećima, Predlog zakona o metrologiji, Predlog zakona o sticanju prava svojine na zemljištu, objektima i vodovima Privrednog društva za proizvodnju i preradu čelika Železara Smederevo d.o.o. Smederevo i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javno-privatnom partnerstvu i koncesijama. Članovi Odbora razmatrali su i predložene amandmae na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, Predlog zakona o javnom zdravlju i Predlog zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

  • Utorak, 23. februar 2016.

    49. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednici Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, održanoj 23. februara, članovi Odbora razmotrili su aktuelnu situaciju u stočarstvu i otkupne cene u svinjarstvu.

  • Utorak, 23. februar 2016.

    43. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Na sednici Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku, održanoj 23. februara, razmotreni su, u pojedinostima, Predlog zakona o javnim preduzećima, Predlog zakona o metrologiji, Predlog zakona o sticanju prava svojine na zemljištu,objektima i vodovima Privrednog društva za proizvodnju i preradu čelika Železara Smederevo d.o.o. Smederevo i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javno-privatnom partnerstvu i koncesijama.

  • Utorak, 23. februar 2016.

    38. sednica Odbora za zdravlje i porodicu

    Na sednici Odbora za zdravlje i porodicu, održanoj 23. februara, razmotreni su Predlog zakona o javnom zdravlju i Predlog zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, u pojedinostima.

  • Utorak, 23. februar 2016.

    46. sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Na sednici Odbora za kulturu i informisanje, održanoj 23. februara, razmotren je Izveštaj o radu Nacionalnog saveta za kulturu za period jul 2014 - jul 2015. godine.

  • Utorak, 23. februar 2016.

    Predsednica Narodne skupštine u zvaničnoj poseti Bugarskoj

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas, drugog dana zvanične posete Bugarskoj, sa predsednikom te zemlje Rosenom Plevnelijevim, predsednikom Vlade Bojkom Borisovim i ministrom inostranih poslova Danielom Mitovim, a na sastancima je istaknuto da dve zemlje žele dalji razvoj dobrosusedskih i prijateljskih odnosa, kao i da Bugarska pruža punu podršku Srbiji na putu ka EU.

  • Ponedeljak, 22. februar 2016.

    37. sednica Odbora za zdravlje i porodicu

    Na sednici Odbora za zdravlje i porodicu, održanoj 22. februara, članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o javnom zdravlju i Predlog zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, koje je podnela Vlada, u načelu.

  • Ponedeljak, 22. februar 2016.

    Održan 48. klub lobista o značaju i instrumentima lobiranja u EU

    Potpredsednik Narodne skupštine prof.dr Vladimir Marinković otvorio je danas u Narodnoj skupštini 48. klub lobista na kome se govorilo o značaju i instrumentima lobiranja u EU.

  • Ponedeljak, 22. februar 2016.

    Gojković započela posetu Bugarskoj

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković započela je danas dvodnevnu zvaničnu posetu Bugarskoj susretom sa predsednicom Narodne skupštine Republike Bugarske Ceckom Cačevom.

  • Ponedeljak, 22. februar 2016.

    Predsednik PGP sa Kubom razgovarao sa ambasadorom Republike Kube u Republici Srbiji

    Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Kubom Narodne skupštine prof. dr Ljubiša Stojmirović sastao se danas, u Ambasadi Republike Kube, sa ambasadorom Kube u Srbiji Nj.E. Adelom Majrom Ruiz Garsijom.

  • Ponedeljak, 22. februar 2016.

    53. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na sednici održanoj 22. februara, članovi Odbora za spoljne poslove razmotrili su i jednoglasno prihvatili dve inicijative za posete delegacija Narodne skupštine u narednom periodu.

  • Ponedeljak, 22. februar 2016.

    85. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava razmotrili su, na sednici održanoj 22. februara, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, u načelu, Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Republike Srbije i Republike Koreje o izbegavanju dvostrukog oporezivanja u odnosu na poreze na dohodak i Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Republike Srbije i Velikog Vojvodstva Luksemburg o izbegavanju dvostrukog oporezivanja u odnosu na poreze na dohodak i na imovinu.

  • Ponedeljak, 22. februar 2016.

    42. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Na sednici Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku, održanoj 22. februara, razmotreni su, u načelu, Predlog zakona o javnim preduzećima, Predlog zakona o metrologiji i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o kontroli predmeta od dragocenih metala. Na dnevnom redu sednice bili su i razmatranje Predloga zakona o sticanju prava svojine na zemljištu, objektima i vodovima Privrednog društva za proizvodnju i preradu čelika Železara Smederevo d.o.o. Smederevo i Predloga zakona o izmenama i dopunama Zakona o javno-privatnom partnerstvu i koncesijama, u načelu.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
petak, 19. april