Radna tela

  • Ponedeljak, 10. decembar 2007.

    Osma sednica Odbora za finansije

    Odbor za finansije održao je Osmu sednicu 10. decembra, kojoj je predsedavala predsednik Odbora Jorgovanka Tabaković.

  • Petak, 7. decembar 2007.

    Peta sednica odbora za privatizaciju

    Odbor za privatizaciju je 7. decembra, na Petoj sednici, razmatrao predloge zakona o izmenama i dopunama Zakona o privatizaciji i o pravu na besplatne akcije i novčanu naknadu koju građani ostvaruju u postupku privatizacije.

  • Četvrtak, 6. decembar 2007.

    Dvadesetdeveta sednica Administrativnog odbora

    Na kraćoj sednici. održanoj 6. decembra, Administrativni odbor je, na osnovu Izveštaja Republičke izborne komisije radi popune upražnjenog poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini i podnetog uverenja narodnog poslanika, ocenio da su se stekli uslovi za potvrđivanje mandata narodnom poslaniku Momčilu Spasiću, izabranom sa Izborne liste G17 PLUS- Mlađan Dinkić i predložio Narodnoj skupštini da konstatuje potvrđivanje mandata ovom narodnom poslaniku.

  • Četvrtak, 6. decembar 2007.

    Dvanaesta sednica Odbora za pravosuđe i upravu

    Na sednici održanoj 6. decembra, Odbor za pravosuđe i upravu, razmatrao je u pojedinostima Predlog zakona o osnovama uređenja službi bezbednosti Republike Srbije.

  • Sreda, 5. decembar 2007.

    Jedanaesta sednica Odbora za odbranu i bezbednost

    Odbor za odbranu i bezbednost je na Jedanaestoj sednici, od 5. decembra, razmatrao u pojedinostima predloge zakona o odbrani, o Vojsci Srbije i o osnovama uređenja službi bezbednosti Republike Srbije.

  • Sreda, 5. decembar 2007.

    Dvadesetosma sednica Administrativnog odbora

    Administrativni odbor je, nakon razmatranja razloga za podnošenje ostavke na funkciju narodnog poslanika, predložio da Narodna skupština konstatuje da je narodnom poslaniku Ivanu Živadinoviću, izabranom sa Izborne liste G17 PLUS-Mlađan Dinkić, prestao mandat narodnog poslanika danom podnošenja ostavke, pre isteka vremena na koje je izabran.

  • Sreda, 5. decembar 2007.

    Deseta sednica Odbora za inostrane poslove

    Na sednici Odbora za inostrane poslove, koja je održana 5. decembra, razmatran je Predlog zakona o spoljnim poslovima u pojedinostima.

  • Sreda, 5. decembar 2007.

    Deveta sednica Odbora za ravnopravnost polova

    Odbor za ravnopravnost polova održao je Devetu sednicu 5. decembra. Sednici je predsedavala predsednik Odbora, Elena Božić – Talijan.

  • Sreda, 5. decembar 2007.

    Tridesettreća sednica Zakonodavnog odbora

    Na sednici održanoj 5. decembra, Zakonodavni odbor je razmatrao amandmane podnete na predloge zakona o odbrani, o Vojsci Srbije, o spoljnim poslovima i o osnavama uređenja službi bezbednosti Republike Srbije.

  • Utorak, 4. decembar 2007.

    Peta sednica Odbora za smanjenje siromaštva

    Odbor za smanjenje siromaštva održao je 4. decembra Petu sednicu u formi okruglog stola na temu: «Stvaranje podsticajnog okruženja za saradnju civilnog sektora i lokalne samouprave u procesu implementacije Strategije za smanjenje siromaštva».

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31