Predsednik

  • Četvrtak, 30. jun 2011.

    Predsednica NSRS učestvovala u kampanji Incest trauma centra

    Predsednica NSRS Slavica Đukić Dejanović učestvovala je danas u kampanji Incest trauma centra - Beograd protiv seksualnog nasilja nad decom, pod motom "Ja koju/kojeg niko ne poznaje". Đukić Dejanović pozvala je Beograđane da se vožnjom brendiranim trolejbusom, koji nosi poruku da građani prijavljuju policiji seksualno nasilje nad decom i da mediji etički izveštavaju o temi nasilja nad decom i ženama, u narednih 12 meseci, pridruže kampanji.

  • Sreda, 29. jun 2011.

    Predsednica NSRS na svečanoj akademiji povodom jubileja Beogradske poslovne škole

    Predsednica NSRS prof. dr Slavica Đukić-Dejanović prisustvovala je svečanoj akademiji povodom proslave 55 godina rada Beogradske poslovne škole –Visoke škole strukovnih studija Beograd. Đukić-Dejanović je ukazala da je stopa nezaposlenosti u nekim delovima Srbije veća od 30 odsto, a da ova škola, kako je rekla, uči kako u životu rešavati poslovne probleme.

  • Ponedeljak, 27. jun 2011. u 16:40 časova

    Predsednica NSRS primila je novoimenovanu šeficu Misije SE u Srbiji

    Predsednica NSRS prof. dr Slavica Đukić-Dejanović primila je novoimenovanu šeficu misije Saveta Evrope u Srbiji Antje Rotemund. Bila je to prilika za upozanavanje i dijalog o nastavku zajedničkih projekata.

  • Petak, 24. jun 2011.

    Predsednica NSRS prisustvovala uručenju diploma i sablji oficirima

    U prisustvu predsednice NSRS prof. dr Slavice Đukić Dejanović, prvog potpredsednika vlade Ivice Dačića i predstavnika vlade i Generalštaba, u Svečanoj sali Doma Narodne skupštine, uručene su diplome i sablje pripadnicima Škole nacionalne odbrane.

  • Četvrtak, 23. jun 2011.

    Predsednica NSRS uputila telegram saučešća Predsedniku Državne dume Rusije

    Povodom avionske nesreće koja se dogodila kod Petrozavodska, na severozapadu Rusije, u kojoj su poginule 44 osobe, predsednica NSRS prof. dr Slavica Đukić Dejanović uputila je telegram saučešća predsedniku Državne dume Rusije Borisu Grizlovu.

  • Sreda, 22. jun 2011.

    Predsednica NSRS u poseti Narodnoj skupštini Republike Srpske

    Predsednica NSRS prof. dr Slavica Đukić Dejanović boravi danas u Republici Srpskoj. Predsednica NSRS je imala odvojen sastanak sa predsednikom NS Republike Srpske Igorom Radojičićem. Predsednik NS Republike Srpske upoznao je predsednicu NSRS sa aktuelnom političkom i ekonomskom situacijom, kako u Republici Srpskoj, tako i u celini BiH.

  • Utorak, 21. jun 2011.

    Predsednica NSRS razgovarala sa delegacijom Fraktala

    Predsednica NSRS prof. dr Slavica Đukić-Dejanović razgovarala je sa predstavnicima Udruženja građana Fraktal. Gosti su informisali predsednicu NSRS o svojim programskim ciljevima koji su usmereni na bolji kvalitet života svih građana na Kosovu i Metohiji.

  • Ponedeljak, 20. jun 2011.

    Predsednica NSRS sa studentima polaznicima «Instituta studentskog pitanja»

    Predsednica NSRS prof. dr Slavica Đukić Dejanović uručila je sertifikate polaznicima „Instituta studentskog pitanja“. Inicijator projekta bili su studenti Fakulteta političkih nauka u Beogradu.

  • Ponedeljak, 20. jun 2011.

    Predsednica NSRS u razgovoru sa srednjoškolcima iz Kragujevca

    NSRS je u saradnji sa NDI organizovala posetu đaka iz Kragujevca Domu Narodne skupštine. Đaci Politehničke škole razgovarali su sa predsednicom NSRS prof. dr Slavicom Đukić Dejanović i generalnim sekretarom Veljkom Odalovićem.

  • Ponedeljak, 20. jun 2011.

    Predsednica NSRS primila u oproštajnu posetu ambasadora Rumunije

    Predsednica NSRS prof. dr Slavica Đukić Dejanović primila je u oproštajnu posetu ambasadora Rumunije Nj.E. Jona Makoveja (Ion Macovei).

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2