Predsednik

  • Ponedeljak, 5. septembar 2011.

    Predsednica Narodne skupštine razgovarala sa predsednikom parlamenta Finske

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof. dr Slavica Đukić-Dejanović razgovarala je sa predsednikom parlamenta Finske Erom Heinilomom, koji predvodi Finsku delegaciju na samitu Pokreta nesvrstanih u Beogradu, povodom obeležavanja pola veka od osnivanja pokreta.

  • Ponedeljak, 5. septembar 2011.

    Predsednica Narodne skupštine primila ministra inostranih poslova Iraka

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof. dr Slavica Đukić-Dejanović primila je ministra inostranih poslova Iraka Hošijara Zebarija, koji predvodi delegaciju svoje zemlje na svečanom skupu ministara spoljnih poslova u Beogradu, povodom obeležavanja 50 godina od osnivanja Pokreta nesvrstanih.

  • Petak, 2. septembar 2011.

    Sastanak predsednica parlamenata JIE i EU u Narodnoj skupštini Republike Srbije

    Danas je u NSRS na poziv predsednice Narodne skupštine Republike Srbije prof. dr Slavice Đukić Dejanović održan sastanak predsednica parlamenata Austrije, Estonije i Bugarske. Ovi skupovi su već tradicionalni.

  • Petak, 2. septembar 2011.

    Predsednica NSRS razgovarala je sa predsednicom Narodnog sobranja Bugarske Ceckom Cačevom

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof. dr Slavica Đukić Dejanović primila je predsednicu Narodnog sobranja Bugarske, gospođu Cecku Cačevu, koja boravi u Beogradu, na poziv predsednice NSRS u sklopu sastanka predsednica parlamenata Jugoistočne Evrope i Evropske unije.

  • Utorak, 30. avgust 2011.

    Predsednica Narodne skupštine posetila Šangaj

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof. dr Slavica Đukić Dejanović izjavila je na kraju višednevne posete Kini da iz te zemlje odlazi sa uverenjem da parlamenti Srbije i Kine imaju značajnu ulogu u uspostavljanju komunikacija koje treba iskoristiti za dalje unapređenje svih vidova saradnje, ekonomsko-trgovinske, obrazovne, kulturne i zdravstvene.

  • Utorak, 30. avgust 2011.

    Čestitka predsednice Narodne skupštine Novaku Đokoviću na imenovanju za nacionalnog ambasadora UNICEF

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof. dr Slavica Đukić Dejanović čestitala je Novaku Đokoviću imenovanje za nacionalnog ambasadora UNICEF.

  • Utorak, 30. avgust 2011.

    Predsednica Narodne skupštine čestitala Ramazanski Bajram

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof. dr Slavica Đukić-Dejanović čestitala je Ramazanski Bajram Reis-ul-ulemi Islamske zajednice Srbije Ademu Zilkiću i muslimanskim vernicima.

  • Utorak, 30. avgust 2011.

    Predsednica Narodne skupštine razgovarala sa Vu Banguom

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof. dr Slavica Đukić Dejanović, koja predvodi parlamentarnu delegaciju u višednevnoj poseti Kini, razgovarala je u Pekingu sa predsednikom Stalnog Komiteta Svekineskog narodnog kongresa Vu Banguom.

  • Ponedeljak, 29. avgust 2011.

    Predsednica Narodne skupštine posetila Čungćing

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof. dr Slavica Đukić Dejanović, koja u višednevnoj poseti Kini predvodi parlamentarnu delegaciju, posetila je Čungćing. Đukić Dejanović je istakla da su zvaničnici Čungćinga naglasili veliku mogućnost parlamentarne, ali i saradnje sa privrednicima iz Srbije, posebno u oblastima infrastrukture, revitalizacije železnice, termoelektrana i poljoprivrede.

  • Petak, 26. avgust 2011.

    Predsednica Narodne skupštine u poseti Kini

    Kina ostaje dosledna podršci suverenitetu i teritorijalnom integritetu Srbije i kineska politika računa na saradnju sa zapadnim Balkanom, izjavila je u Pekingu predsednica Narodne Skupštine Republike Srbije prof.dr Slavica Đukić Dejanović, koja predvodi parlamentarnu delegaciju u višednevoj poseti Kini, na poziv predsednika Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Vu Banguoa.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2