Predsednik

  • Petak, 14. oktobar 2011.

    Evropski komesar za proširenje razgovarao sa predsednicom NSRS i predsednicima poslaničkih grupa

    Evropski komesar za proširenje Štefan File predstavio je predsednici Narodne skupštine Republike Srbije prof.dr Slavici Đukić Dejanović i predsednicima poslaničkih grupa Mišljenje Evropske komisije o zahtevu Srbije za članstvo u EU i Analitički izveštaj Evropske komisije za 2011. godinu.

  • Četvrtak, 13. oktobar 2011.

    Predsednica Narodne skupštine primila predstavnike sindikata

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof.dr Slavica Đukić Dejanović primila je predstavnike Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije, na njihov zahtev, koji su je obavestili o svojim primedbama i razlozima za povlačenje iz procedure Predloga zakona o izmenama i dopunama Zakona o platama u državnim organima i javnim službama.

  • Sreda, 12. oktobar 2011.

    Dobrotvorni bal „Lekari deci Srbije“

    U okviru konferencije "Dani medicinske dijaspore 2011" u Vrnjačkoj Banji organizovan je svečani dobrotvorni bal "Lekari deci Srbije", kako bi se prikupila sredstva za kupovinu inkubatora za prevremeno rođenu decu koji će biti poklonjen Institutu za neonatologiju.

  • Sreda, 12. oktobar 2011.

    Predsednica Narodne skupštine primila delegaciju Kineske asocijacije za prijateljstvo sa inostranstvom

    „U Narodnoj skupštini postoji 10 poslaničkih grupa koje su međusobno veoma različite, ali ono što je svima zajedničko je iskren odnos i ljubav prema Kini i kineskom narodu“, reči su kojima je predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof.dr Slavica Đukić Dejanović primila delegaciju Kineske asocijacije za prijateljstvo sa inostranstvom.

  • Ponedeljak, 10. oktobar 2011.

    Predsednica Narodne skupštine na otvaranju Godišnjeg savetovanja sudija

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof. dr Slavica Đukić Dejanović prisustvovala je otvaranju Godišnjeg savetovanja sudija na Zlatiboru, u organizaciji Vrhovnog kasacionog suda i Visokog saveta sudstva.

  • Četvrtak, 6. oktobar 2011.

    Predsednica Narodne skupštine otvorila konferenciju „Ljudska prava i parlamentarci“

    Konferencija pod nazivom “Ljudska prava i parlamentarci“, u organizaciji Narodne skupštine Republike Srbije i Misije OEBS-a održana je u Domu Narodne skupštine.

  • Utorak, 4. oktobar 2011.

    Predsednica Narodne skupštine razgovarala sa predsednikom parlamenta Kuvajta

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof.dr Slavica Đukić Dejanović razgovarala je sa predsednikom parlamenta Kuvajta Nj.E. Jasimom Muhamedom Al-Karafijem (Jassim Muhammed Al-Kharafi), koji boravi u poseti Srbiji na njen poziv.

  • Ponedeljak, 3. oktobar 2011.

    Otvoren Fakultet za turizam u Vrnjačkoj Banji

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof. dr Slavica Đukić Dejanović prisustvovala je otvaranju Fakulteta za hotelijerstvo i turizam čiji je osnivač Republika Srbija.

  • Nedelja, 2. oktobar 2011.

    Predsednica Narodne skupštine čestitala odbojkašicama

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof.dr Slavica Đukić Dejanović čestitala je ženskoj odbojkaškoj reprezantaciji Srbije osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu. U čestitki se navodi:

  • Subota, 1. oktobar 2011.

    Predsednica Narodne skupštine položila venac u Jajincima

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof.dr Slavica Đukić Dejanović prisustvovala je centralnom godišnjem komemorativnom okupljanju u Jajincima, najvećem mestu stradanja iz Drugog svetskog rata na teritoriji Srbije. Predsednica je položila venac pred spomen obeležje Strelište u Jajincima.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
nedelja, 28. april
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja