Saziv od 11. juna 2008.

 • Petak, 11. maj 2012.

  Predsednica na obeležavanju Dana opštine Negotin

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof. dr Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike Srbije, prisustvovaće u subotu 12. maja 2012. godine, u 11.00 časova, u Domu kulture u Negotinu, svečanoj sednici Opštine povodom Dana opštine Negotin.

 • Sreda, 9. maj 2012.

  Predsednica položila venac povodom Dana pobede

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, prof. dr Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike Srbije, položila je povodom Dana pobede nad fašizmom venac na spomenik Neznanom junaku na Avali, u pratnji ministra odbrane Dragana Šutanovca i načelnika Generalštaba Vojske Srbije Ljubiše Dikovića.

 • Utorak, 8. maj 2012.

  Predsednica polaže venac povodom Dana pobede

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof. dr Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike Srbije, povodom Dana pobede nad fašizmom, položiće venac na grob Neznanog junaka na Avali u sredu, 9. maja 2012. godine, u 12.00 časova.

 • Petak, 4. maj 2012.

  Predstavljen Izveštaj o radu Službe Narodne skupštine u periodu od 11. juna 2008. godine do 13. marta 2012. godine

  Izveštaj o radu Službe Narodne skupštine u periodu od 11. juna 2008. godine do 13. marta 2012. godine, predstavljen je danas u Domu Narodne skupštine narodnim poslanicima, predstavnicima domaćih i međunarodnih organizacija, službenicima Narodne skupštine, kao i javnosti.

 • Petak, 4. maj 2012.

  Okrugli sto Međunarodnog udruženja za ustavno pravo

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof.dr Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike Srbije, govoreći na otvaranju okruglog stola Međunarodnog udruženja za ustavno pravo u Domu Narodne skupštine, ocenila je da savremene države, pa i Srbija, tragaju za sopstvenim ustavnopravnim legitimitetom, a da "politika, kao po običaju, pravu i ne pomaže baš uvek".

 • Četvrtak, 3. maj 2012.

  Četrdeset osma sednica Odbora za Kosovo i Metohiju

  Na sednici Odbora za Kosovo i Metohiju, održanoj 3. maja, članovi Odbora vodili su raspravu o predstojećim izborima na teritoriji AP Kosovo i Metohija, koji su raspisani za 6. maj 2012. godine.

 • Četvrtak, 3. maj 2012.

  Predsednica NSRS primila članove Ujedinjenih evropskih levičara EP

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof. dr Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike Srbije, primila je Lotara Biskija, Miroslava Ransdorfa i Tomasa Reka iz Grupe Evropske Ujedinjene levice Evropskog parlamenta.

 • Ponedeljak, 30. april 2012.

  Predsednica primila akreditivna pisma

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof.dr Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike Srbije primila je danas akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora - Kipra Nafsike Krusti (Nafsika Krousti) i Bugarske Angela Dimitrova (Angel Dimitrov).

 • Četvrtak, 26. april 2012.

  Predsednica otvorila 10. konferenciju Jadransko-jonske inicijative

  „Narodna skupština Republike Srbije je tokom aktuelnog mandata svojim aktivnostima potvrdila da čvrsto stoji na stanovištu jačanja međunarodne saradnje, uključujući sve nivoe parlamentarnog delovanja“, rekla je predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof.dr Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike Srbije, na otvaranju 10. konferencije Jadransko-jonske inicijative na temu "Uloga parlamenata u razvoju regionalne saradnje".

 • Četvrtak, 26. april 2012.

  Održana Deseta konferencija predsednika parlamenata Jadransko-jonske inicijative

  Deseta konferencija predsednika parlamenata Jadransko-jonske inicijative, na temu „Uloga parlamenata u razvoju regionalne saradnje“, održana je danas u Domu Narodne skupštine.