Saziv od 11. juna 2008.

  • Četvrtak, 12. april 2012.

    Predsednica sa delegacijom Evropskog udruženja sudija i tužilaca za demokratiju i slobode (MEDEL)

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof.dr Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike Srbije, razgovarala je sa članovima delegacije Evropskog udruženja sudija i tužilaca za demokratiju i slobode (MEDEL).

  • Četvrtak, 12. april 2012.

    Vaskršnja čestitka predsednice

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof.dr Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike Srbije, povodom velikog hrišćanskog praznika, dana Hristovog vaskrsenja, uputila je najiskrenije čestitke Njegovoj Svetosti Patrijarhu srpskom G.Irineju, crkvenim velikodostojnicima, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve, svim vernicima i građanima Srbije koji slave Vaskrs.

  • Četvrtak, 12. april 2012.

    Sastanak Poslaničke grupe prijateljstva Narodne skupštine sa Rumunijom

    Članovi Poslaničke grupe prijateljstva sa Rumunijom održali su danas sastanak u Domu Narodne skupštine, sa ciljem predstavljanja rezultata posete delegacije PG prijateljstva Bukureštu februara ove godine, razmatranja predstojećih aktivnosti PG prijateljstva, kao i informisanja o položaju Rumuna i Vlaha u Srbiji.

  • Četvrtak, 12. april 2012.

    Obeležena godišnjica proboja Sremskog fronta

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, prof.dr Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike Srbije prisustvovala je obeležavanju 67 godina od proboja Sremskog fronta. Pošto je položila venac na Spomen obeležje u Adaševcima kod Šida, predsednica Slavica Đukić Dejanović je poručila da je obaveza svih da se takav podvig ne zaboravi.

  • Četvrtak, 12. april 2012.

    Predsednica razgovarala sa delegacijom posmatračke misije PS OEBS

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof.dr Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike Srbije, razgovarala je sa delegacijom Parlamentarne skupštine OEBS, koja je u Beogradu u pripremnoj misiji za posmatranje izbora 6. maja.

  • Sreda, 11. april 2012.

    Obeležavanje 67. godišnjice proboja Sremskog fronta

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof.dr Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike Srbije, prisustvovaće u četvrtak, 12. aprila 2012.g, u 11.00 časova, obeležavanju 67. godišnjice proboja Sremskog fronta u Spomen-kompleksu „Sremski front“ u Adaševcima kod Šida.

  • Sreda, 11. april 2012.

    Program partnerstva za otvorenu upravu predstavljen u Narodnoj skupštini

    Program partnerstva za otvorenu upravu „Kako do otvorenije uprave u Srbiji“ predstavnjen je danas u Domu Narodne skupštine.

  • Sreda, 11. april 2012.

    Polaznici Visokih studija bezbednosti i odbrane u poseti Narodnoj skupštini

    Prva klasa polaznika Visokih studija bezbednosti i odbrane posetila je danas Narodnu skupštinu, gde su nakon upoznavanja sa istorijom i umetničkim vrednostima zdanja Doma Narodne skupštine, razgovarali sa generalnim sekretarom Veljkom Odalovićem.

  • Utorak, 10. april 2012.

    Potpredsednica Narodne skupštine Gordana Čomić razgovarala s državnim sekretarom MIP Austrije Volfgangom Valdnerom

    Potpredsednica Narodne skupštine Gordana Čomić razgovarala je danas u Domu Narodne skupštine s državnim sekretarom u Ministarstvu inostranih poslova Republike Austrije Volfangom Valdnerom (Wolfgang Waldner) o saradnji dve zemlje, situaciji u Srbiji i napretku Srbije na putu evropskih integracija.

  • Utorak, 10. april 2012.

    Studenti Diplomatskog foruma u Narodnoj skupštini

    Generalni sekretar Narodne skupštine Veljko Odalović razgovarao je danas u Domu Narodne skupštine sa članovima Diplomatskog foruma, organizacije studenata Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu i njihovim kolegama sa američkog Univerziteta iz Brisela, koji borave u studijskoj poseti Srbiji i regionu.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31