Radna tela

  • Petak, 21. april 2023.

    Deveta sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Na sednici Odbora održanoj 21. aprila, članovi Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku razmotrili su, u načelu Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o korišćenju obnovljivih izvora energije i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Turske o uzajamnom podsticanju i zaštiti ulaganja.

  • Petak, 21. april 2023.

    Deveta sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Članovi Odbora za odbranu i unutrašnje poslove su, na sednici održanoj 21. aprila 2023. godine, razmotrili Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Austrije o vojnoj saradnji, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Mađarske o izmenama i dopunama Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Mađarske o graničnoj kontroli u drumskom, železničkom i vodnom saobraćaju, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o slobodi kretanja sa ličnim kartama na Zapadnom Balkanu i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Republike Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske o readmisiji lica koja nezakonito borave.

  • Četvrtak, 20. april 2023.

    21. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 20. aprila, članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o davanju garancije Republike Srbije u korist Nemačke razvojne banke KfW, Frankfurt na Majni, po zaduženju Akcionarskog društva „Elektromreža Srbije“, Beograd (projekat "Transbalkanski koridor za prenos električne energije, sekcija 4 - 2x400 kV DV Bajina Bašta (RS) - Pljevlja (ME) - Višegrad (BiH)") i Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora o garanciji Zajam za likvidnost EPS-a između Republike Srbije i Evropske banke za obnovu i razvoj.

  • Četvrtak, 20. april 2023.

    24. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja održanoj 20. aprila, članovi Odbora su razmotrili Rešenje Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnog poslanika radi popune upražnjenog poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini.

  • Četvrtak, 20. april 2023.

    Sedma sednica Odbora za evropske integracije

    Na sednici Odbora za evropske integracije, koja je održana 20. aprila, 2023. godine, razmotren je Predlog zakona o elektronskim komunikacijama, koji je podnela Vlada, u načelu.

  • Četvrtak, 20. april 2023.

    12. sednica Odbora za zaštitu životne sredine

    Na sednici Odbora za zaštitu životne sredine, održanoj 20. aprila, razmotren je Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom, koji je podnela Vlada, u načelu.

  • Četvrtak, 20. april 2023.

    22. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 20. aprila 2023. godine, razmotreni su predlozi zakona koji su predloženi za dnevni red Druge sednice Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2023. godini.

  • Četvrtak, 20. april 2023.

    Sedma sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

    Na sednici Odbora, održanoj 20. aprila, članovi Odbora razmatrali su Predlog zakona o bezbednosti i zdravlju na radu, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Azerbejdžana o socijalnoj sigurnosti, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Republike Srbije i Australije o socijalnoj sigurnosti i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zapošljavanju stranaca, koje je podnela Vlada, u načelu.

  • Četvrtak, 20. april 2023.

    12. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednici Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu održanoj 20. aprila 2023. godine, članovi Odbora razmatrali su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju, koji je podnela Vlada u načelu.

  • Sreda, 19. april 2023.

    Četvrta sednica Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova

    Na sednici održanoj 19. aprila 2023. godine, članovi Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova razmotrili su Inicijativu za učešće na parlamentarnoj konferenciji posvećenoj međuverskom dijalogu: „Saradnja za zajedničku budućnost“, koja će se održati od 13. do 15. juna 2023. godine u Marakešu, Kraljevina Maroko.

  • Utorak, 18. april 2023.

    Održano javno slušanje na temu: Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju

    U Domu Narodne skupštine održano je javno slušanje u organizaciji Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu na temu: „Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju“.

  • Četvrtak, 13. april 2023.

    21. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo održanoj 13. aprila, članovi Odbora su razmatrali sledeće tačke dnevnog reda:

    1. Javni razgovor sa kandidatima za Zaštitnika građana;
    2. Utvrđivanje Predloga odluke o izboru Zaštitnika građana.

  • Četvrtak, 13. april 2023.

    20. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava održao je 13. aprila 2023. godine sednicu, na kojoj je obavljen razgovor sa kandidatima za izbor četiri člana Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki.

  • Sreda, 12. april 2023.

    19. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na 19. sednici, održanoj 12. aprila 2023. godine, članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava obavili su razgovor sa kandidatima za izbor predsednika, potpredsednika i tri člana Saveta Državne revizorske institucije.

  • Utorak, 11. april 2023.

    Deveta sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti

    Odbor za kontrolu službi bezbednosti održao je 11. aprila 2023. godine, devetu sednicu Odbora, koja je bila zatvorena za javnost.

  • Ponedeljak, 10. april 2023.

    Treća sednica Odbora za Kosovo i Metohiju

    Odbor za Kosovo i Metohiju je na sednici održanoj 10. aprila 2023. godine, koja je bila zatvorena za javnost, razmotrio Izveštaj o radu Kancelarije za Kosovo i Metohiju za period januar-decembar 2022. godine.

  • Petak, 7. april 2023.

    Osma sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, održanoj 7. aprila 2023. godine, razmotrene su informacije o radu Ministarstva unutrašnjih poslova u periodu od jula do septembra, oktobra do decembra i jula do decembra 2022. godine.

  • Četvrtak, 6. april 2023.

    Treća sednica Pododbora za praćenje stanja u poljoprivredi u marginalnim - najnerazvijenijim područjima Republike Srbije - područja sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi

    Pododbor za praćenje stanja u poljoprivredi u marginalnim - najnerazvijenijim područjima Republike Srbije - područja sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi održao je 6. aprila 2023. godine sednicu van sedišta Narodne skupštine, u Opštini Inđija.

  • Četvrtak, 6. april 2023.

    13. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na sednici Odbora za spoljne poslove, održanoj 6. aprila 2023. godine, članovi Odbora su razmotrili i usvojili Izveštaj o međunarodnoj saradnji Narodne skupštine Republike Srbije u 2022. godini.

  • Sreda, 5. april 2023.

    Održano javno slušanje na temu: Svako dete ima pravo na detinjstvo, zaustavimo dečje brakove

    U Domu Narodne skupštine održano je javno slušanje u organizaciji Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova u saradnji sa Romskom ženskom mrežom Srbije, na temu: „Svako dete ima pravo na detinjstvo, zaustavimo dečje brakove”.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
nedelja, 19. maj
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja