Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

 • Ponedeljak, 22. maj 2017.

  22. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je, na sednici održanoj 22.maja, razmotrio u pojedinostima predloge zakona o dopuni Zakona o osiguranju depozita, o dopuni Zakona o Agenciji za osiguranje depozita, o davanju garancije Republike Srbije u korist Nemačke razvojne banke KfW, Frankfurt na Majni, po zaduženju Javnog preduzeća „Elektroprivreda Srbije“, Beograd (Projekat „Modernizacija sistema za otpepeljivanja TE Nikola Tesla A“) i o davanju garancije Republike Srbije u korist Nemačke razvojne banke KfW, Frankfurt na Majni, po zaduženju Akcionarskog društva „Elektromreža Srbije“, Beograd (Regionalni program energetske efikasnosti u prenosnom sistemu).

 • Četvrtak, 18. maj 2017.

  21. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Na sednici održanoj 18. maja 2017. godine, članovi Odbora razmatrali su u načelu Predlog zakona o dopuni Zakona o osiguranju depozita i Predlog zakona o dopuni Zakona o Agenciji za osiguranje depozita.

 • Četvrtak, 11. maj 2017.

  20. sednica Odbora za finansije, republiči budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je, na sednici održanoj 11. maja, razmotrio Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o zajmu (Prvi programski zajam za razvojne politike u oblasti javnih rashoda i javnih preduzeća) između Republike Srbije i Međunarodne banke za obnovu i razvoj i Predlog zakona o potvrđivanju Finansijskog ugovora „Unapređenje objekata pravosudnih organa B“ između Republike Srbije i Evropske investicione banke, koje je podnela Vlada.

 • Utorak, 14. februar 2017.

  19. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je, na sednici održanoj 14. februara, razmotrio predloge finansijskog plana Fiskalnog saveta za 2017. godinu, sa Predlogom kadrovskog plana Fiskalnog saveta za 2017.godinu; odluke o izmenama i dopunama Odluke o obrazovanju Stručnih službi Fiskalnog saveta; pravilnika o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta u Stručnim službama Fiskalnog saveta i poslovnika o izmenama i dopunama Poslovnika o radu Fiskalnog saveta.

 • Utorak, 17. januar 2017.

  18. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava je, na sednici održanoj 17. januara 2017. godine, koja je bila zatvorena za javnost, razmotrio i dao pozitivno mišljenje na Predlog pregovaračke pozicije Republike Srbije za Međuvladinu konferenciju o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji za Poglavlje 29 – Carinska unija.

 • Utorak, 27. decembar 2016.

  17. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Na 17. sednici, održanoj 27. decembra, članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava razmotrili su, u pojedinostima, deset predloga zakona koji su na dnevnom redu Sedme sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2016. godini.

 • Četvrtak, 22. decembar 2016.

  16. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Na 16. sednici, održanoj 22. decembra, članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava razmotrili su, u načelu, više predloga zakona koji su predloženi za razmatranje na Sedmoj sednici Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2016.godini.

 • Utorak, 20. decembar 2016.

  15. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Na 15. sednici, održanoj 20. decembra, članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava jednoglasno su odlučili da povuku Predlog odluke o izboru člana Saveta guvernera Narodne banke Srbije, sa predlogom da se, u skladu sa članom 168. stav 3. Poslovnika Narodne skupštine, uvrsti u dnevni red Šeste sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2016. godini, koja je u toku.

 • Petak, 16. decembar 2016.

  14. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Na 14. sednici, održanoj 16. decembra, članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava obavili su razgovor sa kandidatom za izbor člana Saveta guvernera Narodne banke Srbije.

 • Sreda, 7. decembar 2016.

  13. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Na sednici održanoj 7. decembra, članovi Odbora razmatrali su, u pojedinostima, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetskom sistemu i Predlog zakona o budžetu Republike Srbije za 2017. godinu sa Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2017. godinu, Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za 2017. godinu, Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Nacionalne službe za zapošljavanje za 2017. godinu i Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Fonda za socijalno osiguranje vojnih osiguranika za 2017. godinu, koje je podnela Vlada.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Sreda, 23. januar
 • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja