Saziv od 16. aprila 2014.

  • Petak, 29. maj 2015.

    Održan sastanak predsednika Ekonomskog kokusa i predstavnika Privredne komore Beograda

    Predsednik Ekonomskog kokusa prof. dr Vladimir Marinković sastao se, u Domu Narodne skupštine, sa predstavnicima Privredne komore Beograda, sa kojima je razgovarao o mogućnostima podsticaja i razvoja domaće proizvodnje.

  • Sreda, 27. maj 2015.

    12. sastanak Ekonomskog kokusa

    Na sastanku Ekonomskog kokusa, održanom 27. maja, diskutovalo se o platama i zapošljavanju u državnoj upravi/javnom sektoru i o predloženim pravcima reforme.

  • Ponedeljak, 18. maj 2015.

    Članovi Ekonomskog kokusa posetili Kragujevac, Raču i Topolu

    Članovi Ekonomskog kokusa Narodne skupštine Republike Srbije posetili su u subotu, 16.maja Kragujevac, Raču i Topolu i sastali se sa predstavnicima lokalnih samouprava i preduzetnicima iz Šumadije.

  • Subota, 18. april 2015.

    Ekonomski kokus Narodne skupštine u poseti Aranđelovcu

    Potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije prof. dr Vladimir Marinković predsedavao je sastancima Ekonomskog kokusa koja su održani u Aranđelovcu.

  • Sreda, 18. mart 2015.

    11. sastanak Ekonomskog kokusa Narodne skupštine

    Na sastanku održanom 18. marta, članovi Ekonomskog kokusa razmatrali su predloge amandmana koje će Ekonomski kokus uložiti na Predlog Zakonu o inspekcijskom nadzoru.

  • Ponedeljak, 9. mart 2015.

    Deseti sastanak Ekonomskog kokusa Narodne skupštine

    Na sastanku održanom 9. marta, članovi Ekonomskog kokusa diskutovali su o pripremama amandmana na Predlog zakona o inspekcijskom nadzoru koji je ušao u skupštinsku proceduru 3. marta 2015. godine.

  • Ponedeljak, 23. februar 2015.

    Deveti sastanak Ekonomskog kokusa

    Ekonomski kokus održao je 23. februara Deveti sastanak, na kom su članovi Kokusa razgovarali sa predstavnicima privrede o trenutnom stanju u privredi i mogućim aktivnostima koje Narodna skupština može da preduzme u cilju poboljšanja poslovnog ambijenta u Srbiji.

  • Četvrtak, 12. februar 2015.

    Osmi sastanak Ekonomskog kokusa

    Na osmom sastanku Ekonomskog kokusa diskutovalo se o donošenju zakona o socijalnom preduzetništvu.

  • Sreda, 28. januar 2015.

    Sedmi sastanak Ekonomskog kokusa Narodne skupštine

    Članovi Ekonomskog kokusa diskutovali su, na sastanku koji je održan 28. januara, o usklađivanju Zakona o vodama i Zakona o zaštiti životne sredine sa Zakonom o planiranju i izgradnji.

  • Ponedeljak, 19. januar 2015.

    Održan šesti sastanak Ekonomskog kokusa Narodne skupštine

    Na šestom sastanku, koji je održan 19. januara, članovi Ekonomskog kokusa nastavili su razmatranje amandmana na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti od požara u cilju njegovog usklađivanja sa Zakonom o planiranju i izgradnji.

  • Četvrtak, 15. januar 2015.

    Peti sastanak Ekonomskog kokusa Narodne skupštine

    Na petom sastanku Ekonomskog kokusa, koji je održan 15. januara, razmatrani su amandmani na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti od požara u cilju njegovog usklađivanja sa Zakonom o planiranju i izgradnji.

  • Ponedeljak, 29. decembar 2014.

    Održan četvrti sastanak Ekonomskog kokusa Narodne skupštine

    Na četvrtom sastanku neformalne parlamentarne grupe Ekonomski kokus Narodne skupštine razmatrane su odredbe Nacrta zakona o zaštiti od požara koje je potrebno uskladiti sa Zakonom o planiranju i izgradnji.

  • Sreda, 10. decembar 2014.

    Održan treći sastanak Ekonomskog kokusa Narodne skupštine

    Na trećem sastanku neformalne parlamentarne grupe Ekonomski kokus Narodne skupštine razmatrani su Nacrt zakona o inspekcijskom nadzoru i Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o energetici.

  • Ponedeljak, 1. decembar 2014.

    Održan drugi sastanak Ekonomskog kokusa Narodne skupštine

    Na drugom sastanku neformalne parlamentarne grupe Ekonomski kokus Narodne skupštine razmatran je Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o planiranju i izgradnji.

  • Četvrtak, 20. novembar 2014.

    Prof. dr Vladimir Marinković na čelu novoformiranog Ekonomskog kokusa

    Osnovni zadatak Ekonomskog kokusa Narodne skupštine biće poboljšanje privrednog ambijenta, kao i pokretanje zajedničkih projekta i dijaloga sa privrednicima u cilju pronalaženja najboljih rešenja koja će Srbiju učiniti dobro mesto za investicije, istakao je prof dr. Vladimir Marinković, koji je na osnivačkom sastanku izabran za predsednika Ekonomskog kokusa Narodne skupštine.

  • Sreda, 19. novembar 2014.

    Formiranje Ekonomskog kokusa Narodne skupštine

    Potpredsednik Narodne skupštine prof. dr Vladimir Marinković najavio je formiranje Ekonomskog kokusa (Parlamentarne grupe za ekonomski razvoj Narodne skupštine Republike Srbije).

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
petak, 19. april