Radna tela

  • Utorak, 17. decembar 2019.

    60. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Članovi Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku su, na sednici održanoj 17. decembra, razmotrili u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o privrednim društvima, Predlog Zakona o izmenama i dopuni Zakona o Centralnoj evidenciji stvarnih vlasnika i Predlog Zakona o izmenama i dopuni Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti, koje je podnela Vlada.

  • Ponedeljak, 16. decembar 2019.

    74. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu je, na sednici od 16. decembra, doneo odluku da predloži Narodnoj skupštini da na dnevni red Devete sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2019. godini stavi Predlog odluke o imenovanju članova Nadzornog odbora, po hitnom postupku, u skladu sa članom 168. stav 3. Poslovnika Narodne skupštine, kako bi Narodna skupština što pre donela Odluku o imenovanju članova Nadzornog odbora, čime bi se stvorili uslovi za njegov nesmetan rad u narednom periodu.

  • Petak, 13. decembar 2019.

    34. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora, održanoj 13. decembra, razmotren je sledeći dnevni red:

  • Četvrtak, 12. decembar 2019.

    70. sednica Odbora za evropske integracije

    Članovi Odbora za evropske integracije su, na sednici održanoj 12. decembra, razmotrili Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o igrama na sreću.

  • Četvrtak, 12. decembar 2019.

    59. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Na sednici Odbora, održanoj 12. decembra, razmotreni su i usvojeni, u načelu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o privrednim društvima, Predlog Zakona o izmenama i dopuni Zakona o Centralnoj evidenciji stvarnih vlasnika i Predlog zakona o izmenama i dopuni Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti, koje je podnela Vlada.

  • Sreda, 11. decembar 2019.

    100. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su, na sednici od 11. decembra, razmotrili u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o finansiranju političkih aktivnosti.

  • Sreda, 11. decembar 2019.

    135. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 11. decembra, razmotreni su amandmani na predloge zakona koji su na dnevnom redu Osme sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2019. godini.

  • Sreda, 11. decembar 2019.

    73. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici, održanoj 11. decembra, članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sprečavanju korupcije, koji je podnela Vlada, u pojedinostima.

  • Sreda, 11. decembar 2019.

    58. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Članovi Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku su na sednici od 11. decembra 2019. godine razmotrili, u pojedinostima, Predlog zakona o dopunama Zakona o javnim preduzećima.

  • Utorak, 10. decembar 2019.

    69. sednica Odbora za evropske integracije

    Članovi Odbora za evropske integracije su, na sednici održanoj 10. decembra, usvojili Inicijativu da se uputi poziv Odboru za evropske integracije Skupštine Crne Gore da poseti Narodnu skupštinu Republike Srbije, od 22. do 24. decembra 2019. godine.

  • Utorak, 10. decembar 2019.

    99. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su, na sednici od 10. decembra, razmotrili u načelu predloge zakona o završnim računima budžeta od 2002. do 2018. godine.

  • Utorak, 10. decembar 2019.

    87. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na sednici održanoj 10. decembra, članovi Odbora za spoljne poslove razmotrili su i prihvatili jednu inicijativu za posete.

  • Četvrtak, 5. decembar 2019.

    57. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku


    Na sednici održanoj 5. decembra, Odbor za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku razmotrio je, u načelu, Predlog zakona o dopunama Zakona o javnim preduzećima, koji je podnela Vlada.

  • Četvrtak, 5. decembar 2019.

    98. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su na sednici od 5. decembra razmotrili, u načelu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o finansiranju političkih aktivnosti.

  • Sreda, 4. decembar 2019.

    72. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici održanoj 4. decembra, članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmatrali su, u načelu, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o saradnji između Republike Srbije i Evrodžast-a, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sprečavanju korupcije i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije.

  • Sreda, 4. decembar 2019.

    134. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Članovi Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo su, na sednici od 4. decembra, razmotrili Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o saradnji između Republike Srbije i Evrodžast-a, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o finansiranju političkih aktivnosti, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sprečavanju korupcije, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije i Predlog zakona o dopunama Zakona o javnim preduzećima.

  • Sreda, 4. decembar 2019.

    71. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu su, na sednici održanoj 4. decembra, razmotrili u pojedinostima Predlog zakona o izmenama Zakona o platama zaposlenih u javnim agencijama i drugim organizacijama koje je osnovala Republika Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave, Predlog zakona o izmenama Zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru, Predlog zakona o izmenama Zakona o platama službenika i nameštenika u organima autonomne pokrajine i jedinice lokalne samouprave i Predloga zakona o izmenama Zakona o zaposlenima u javnim službama, koje je podnela Vlada.

  • Sreda, 4. decembar 2019.

    42. sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

    Na sednici održanoj 4. decembra, članovi Odbora razmotrili su, u pojedinostima, Predlog zakona o agencijskom zapošljavanju, koji je podnela Vlada.

  • Utorak, 3. decembar 2019.

    96. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su na sednici od 3. decembra obavili razgovor sa kandidatima za izbor predsednika i četiri člana Saveta Komisije za kontrolu državne pomoći.

  • Utorak, 3. decembar 2019.

    54. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Na sednici od 3. decembra, održana je prezentacija radnog teksta Brošure o održivoj urbanoj mobilnosti, koju su članovima Odbora predstavili Vladimir Đorić, profesor Saobraćajnog fakulteta u Beogradu i Klara Danilović iz Stalne konferencije gradova i opština.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5