Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  • Ponedeljak, 9. oktobar 2017.

    24. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 9. oktobra, razmotreni su, u pojedinostima, Predlog zakona o Nacionalnoj akademiji za javnu upravu i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o državnim službenicima, koje je podnela Vlada.

  • Utorak, 3. oktobar 2017.

    23. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 3. oktobra, razmotreni su Predlog zakona o Nacionalnoj akademiji za javnu upravu i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o državnim službenicima, koje je podnela Vlada.

  • Petak, 15. septembar 2017.

    22. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici održanoj 15. septembra, Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmotrio je Predlog odluke o izboru zamenika Tužioca za ratne zločine i povlačenje predloga koji je Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu uputio Narodnoj skupštini povodom razmatranja Predloga odluke o izboru zamenika javnog tužioca.

  • Ponedeljak, 24. jul 2017.

    21. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 24. jula, članovi Odbora razmatrali su Predlog odluke o prestanku funkcije predsednika Prekršajnog apelacionog suda, kao i Predlog odluke o izboru zamenika javnog tužioca, koji je podnelo Državno veće tužilaca.

  • Ponedeljak, 10. jul 2017.

    20. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmatrali su Predlog kandidata za izbor člana Odbora Agencije za borbu protiv korupcije, koji je podneo predsednik Republike.

  • Četvrtak, 6. jul 2017.

    19. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmatrali su povlačenje predloga koje je Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu uputio Narodnoj skupštini povodom razmatranja predloga kandidata za izbor članova Odbora Agencije za borbu protiv korupcije.

  • Ponedeljak, 26. jun 2017.

    18. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 26. juna, razmotren je u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o ministarstvima, koji je podneo narodni poslanik dr Aleksandar Martinović.

  • Subota, 24. jun 2017.

    17. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 24. juna, članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o ministarstvima, koji je podneo narodni poslanik dr Aleksandar Martinović.

  • Utorak, 13. jun 2017.

    16. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 13. juna, članovi Odbora razmatrali su predlog kandidata za izbor člana Odbora Agencije za borbu protiv korupcije, koji je podnela Državna revizorska institucija; predlog kandidata za izbor člana Odbora Agencije za borbu protiv korupcije, koji je podneo Socijalno-ekonomski savet Republike Srbije; predlog kandidata za izbor člana Odbora Agencije za borbu protiv korupcije, koji su zajedno podneli Zaštitnik građana i Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti; Izveštaj o radu Visokog saveta sudstva za 2016. godinu; Izveštaj o radu javnih tužilaštava na suzbijanju kriminaliteta i zaštitu ustavnosti i zakonitosti u 2016. godinu i Izveštaj o radu Državnog veća tužilaca za 2016. godinu.

  • Ponedeljak, 15. maj 2017.

    15. sednica Odbora pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 15. maja, razmotren je, u pojedinostima, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sudijama, koji je podneo narodni poslanik dr Aleksandar Martinović.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5