Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  • Ponedeljak, 16. decembar 2019.

    74. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu je, na sednici od 16. decembra, doneo odluku da predloži Narodnoj skupštini da na dnevni red Devete sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2019. godini stavi Predlog odluke o imenovanju članova Nadzornog odbora, po hitnom postupku, u skladu sa članom 168. stav 3. Poslovnika Narodne skupštine, kako bi Narodna skupština što pre donela Odluku o imenovanju članova Nadzornog odbora, čime bi se stvorili uslovi za njegov nesmetan rad u narednom periodu.

  • Sreda, 11. decembar 2019.

    73. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici, održanoj 11. decembra, članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sprečavanju korupcije, koji je podnela Vlada, u pojedinostima.

  • Sreda, 4. decembar 2019.

    72. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici održanoj 4. decembra, članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmatrali su, u načelu, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o saradnji između Republike Srbije i Evrodžast-a, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sprečavanju korupcije i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije.

  • Sreda, 4. decembar 2019.

    71. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu su, na sednici održanoj 4. decembra, razmotrili u pojedinostima Predlog zakona o izmenama Zakona o platama zaposlenih u javnim agencijama i drugim organizacijama koje je osnovala Republika Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave, Predlog zakona o izmenama Zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru, Predlog zakona o izmenama Zakona o platama službenika i nameštenika u organima autonomne pokrajine i jedinice lokalne samouprave i Predloga zakona o izmenama Zakona o zaposlenima u javnim službama, koje je podnela Vlada.

  • Sreda, 27. novembar 2019.

    70. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora, održanoj 27. novembra, razmotreni su, u načelu, sledeći predlozi zakona:

  • Sreda, 13. novembar 2019.

    69. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu su, na sednici održanoj 13. novembra, doneli Odluku o organizovanju javnog slušanja povodom Predloga zakona o utvrđivanju činjenica o statusu novorođene dece za koju se sumnja da su nestala iz porodilišta u Republici Srbiji.

  • Sreda, 30. oktobar 2019.

    68. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu su na sednici od 30. oktobra razmotrili i prihvatili u načelu Predlog zakona o utvrđivanju činjenica o statusu novorođene dece za koju se sumnja da su nestala iz porodilišta u Republici Srbiji, koji je podnela Vlada.

  • Ponedeljak, 30. septembar 2019.

    67. sednica Odbora pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu su na sednici, održanoj 30. septembra razmotrili Predlog odluke o izboru predsednika sudova i Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put bira na sudijsku funkciju, koje je podneo Visoki savet sudstva.

  • Sreda, 24. jul 2019.

    66. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu su, na sednici održanoj 24. jula, razmotrili Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju, u pojedinostima.

  • Ponedeljak, 22. jul 2019.

    65. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu su, na sednici održanoj 22. jula razmotrili Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju, koji je podnela Vlada.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
sreda, 24. april
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja