Saziv od 3. juna 2016.

  • Četvrtak, 5. decembar 2019.

    Učešće delegacije Narodne skupštine na „Okruglom stolu na visokom nivou na temu procesa evropskih integracije Zapadnog Balkana“ u Evropskom parlamentu

    Delegacija Narodne skupštine Republike Srbije učestvovala je na „Okruglom stolu na visokom nivou na temu procesa evropskih integracija Zapadnog Balkana“, koji je održan u Evropskom parlamentu, u Briselu, Kraljevina Belgija, 3. decembra 2019. godine.

  • Sreda, 4. decembar 2019.

    Predsednica Poslaničke grupe prijateljstva sa Kiprom razgovarala sa ambasadorom Kipra u Srbiji

    Predsednica Poslaničke grupe prijateljstva sa Kiprom Biljana Pantić Pilja razgovarala je danas sa ambasadorom Republike Kipar u Srbiji Nj.E. Konstantinosom Eliadesom, a centralna tema razgovora bila je aktuelna situacija na Kipru.

  • Sreda, 4. decembar 2019.

    72. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici održanoj 4. decembra, članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmatrali su, u načelu, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o saradnji između Republike Srbije i Evrodžast-a, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sprečavanju korupcije i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije.

  • Sreda, 4. decembar 2019.

    134. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Članovi Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo su, na sednici od 4. decembra, razmotrili Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o saradnji između Republike Srbije i Evrodžast-a, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o finansiranju političkih aktivnosti, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sprečavanju korupcije, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije i Predlog zakona o dopunama Zakona o javnim preduzećima.

  • Sreda, 4. decembar 2019.

    71. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu su, na sednici održanoj 4. decembra, razmotrili u pojedinostima Predlog zakona o izmenama Zakona o platama zaposlenih u javnim agencijama i drugim organizacijama koje je osnovala Republika Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave, Predlog zakona o izmenama Zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru, Predlog zakona o izmenama Zakona o platama službenika i nameštenika u organima autonomne pokrajine i jedinice lokalne samouprave i Predloga zakona o izmenama Zakona o zaposlenima u javnim službama, koje je podnela Vlada.

  • Sreda, 4. decembar 2019.

    42. sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

    Na sednici održanoj 4. decembra, članovi Odbora razmotrili su, u pojedinostima, Predlog zakona o agencijskom zapošljavanju, koji je podnela Vlada.

  • Utorak, 3. decembar 2019.

    Dvadeset osma posebna sednica Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu

    Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković sazvala je Dvadeset osmu posebnu sednicu Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu za utorak, 3. decembar 2019. godine, sa početkom u 14.30 časova.

  • Utorak, 3. decembar 2019.

    Gojković se sastala sa ministrom spoljnih poslova Slovenije

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa ministrom spoljnih poslova Slovenije Mirom Cerarom, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji, sa kojim je razgovarala o unapređenju bilateralne saradnje, kao i procesu evrointegracija.

  • Utorak, 3. decembar 2019.

    Gojković se sastala sa delegacijom Evropskog parlamenta

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa delegacijom Evropskog parlamenta, u kojoj su lider Evropske narodne partije u Evropskom parlamentu Manfred Veber, predsedavajući Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta Dejvid Mekalister i izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik.

  • Utorak, 3. decembar 2019.

    96. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su na sednici od 3. decembra obavili razgovor sa kandidatima za izbor predsednika i četiri člana Saveta Komisije za kontrolu državne pomoći.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
subota, 18. maj
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja