Predsednik

 • Četvrtak, 3. jun 2004.

  Šansa za ustav u septembru ("Blic")

  Ishod predsedničkih izbora sigurno će imati uticaja na stabilnost institucija u Srbiji, ocenjuje Predrag Marković, predsednik Skupštine Srbije, na početku razgovora za `Blic`.

 • Utorak, 1. jun 2004.

  Za državu reda ("Politika")

  Za predsednika Srbije treba da bude izabran kandidat koji sarađuje sa vladom i ima većinsku podršku u skupštini.

 • Sreda, 26. maj 2004.

  Predsednik Marković u zvaničnoj poseti Mađarskoj

  Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije i vršilac dužnosti predsednika Republike Srbije Predrag Marković putuje sutra u jednodnevnu zvaničnu posetu Mađarskoj na poziv predsednice mađarskog parlamenta Katalin Sili.

 • Petak, 21. maj 2004.

  Susreti sa predstavnicima međunarodne zajednice

  Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije i vršilac dužnosti. predsednika Republike Srbije Predrag Marković primio je u odvojenim posetama ambasadore Velike Britanije i Finske, Davida Gauna i Anu Maiu Korpi.

 • Petak, 21. maj 2004.

  Za izbore su ključni zakon i demokratija ("Tanjug")

  Predsednik Skupštine Srbije i vršilac dužnosti predsednika Republike Predrag Marković podsetio je u intervjuu Tanjugu da sa svoje funkcije ne može javno da podrži nijednog kandidata na predsedničkim izborima.

 • Četvrtak, 20. maj 2004.

  Razgovor sa predstavnicima Radio Slobodne Evrope

  Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije i vršilac dužnosti predsednika Republike Srbije Predrag Marković primio je danas predsednika Radio Slobodne Evrope, Tomasa Dajna i predstavnike tog radija u Srbiji i Crnoj Gori.

 • Četvrtak, 6. maj 2004.

  Za predsednika će biti izabran onaj kome građani veruju, sve ostalo su bizarnosti ("Danas")

  Na rezultat predsedničkih izbora, kao i na sve izbore u jednoj zemlji, pre svega, utiče politička stabilnost, pa onda jasna podela vlasti i, naravno, pojedinačni kandidati i sposobnost stranaka ili koalicija koje stoje iza njih da ispune obećanja.

 • Sreda, 14. april 2004.

  Razgovor sa predstavnicima nacionalnih manjina

  Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Predrag Marković je primio predstavnike Nacionalnih saveta za manjine slovačke, rusinske, bugarske, ukrajinske, bunjevačke, rumunske, romske, bošnjačke, mađarske i hrvatske u Srbiji.

 • Četvrtak, 1. april 2004.

  Razgovor o zaštiti privatne svojine

  Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije i vršilac dužnosti predsednika Republike Srbije Predrag Marković je primio predstavnike Lige za zaštitu privatne svojine i ljudskih prava.

 • Utorak, 30. mart 2004.

  Podrška demokratskim i reformskim procesima u Srbiji

  Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije i vršilac dužnosti predsednika Republike Srbije primio je danas delegaciju političkih direktora Nemačke i Italije, Mihajla Šefera i Đampera Masala.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
subota, 25. mart
 • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar dogadjaja