Radna tela

 • Petak, 12. februar 2016.

  177. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo je na sednici održanoj 12. februara razmotrio amandmane na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o kulturi i amandmane na Predlog zakona o otklanjanju posledica oduzimanja imovine žrtvama Holokausta koje nemaju živih zakonskih naslednika.

 • Petak, 12. februar 2016.

  52. sednica Odbora za spoljne poslove

  Na sednici održanoj 12. februara, članovi Odbora za spoljne poslove razmotrili su i jednoglasno prihvatili više inicijativa za posete delegacija Narodne skupštine u narednom periodu.

 • Petak, 12. februar 2016.

  60. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu održanoj 12. februara, članovi Odbora razmatrali su, u pojedinostima Predlog zakona o otklanjanju posledica oduzimanja imovine žrtvama Holokausta koje nemaju živih zakonskih naslednika, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o prekršajima i Predlog zakona o izmenama Zakona o uređenju sudova, koje je podnela Vlada.

 • Četvrtak, 11. februar 2016.

  45. sednica Odbora za kulturu i informisanje

  Na sednici održanoj 11. februara, članovi Odbora za kulturu i informisanje razmotrili su, u pojedinostima, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o kulturi i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o obaveznom primerku publikacija.

 • Četvrtak, 11. februar 2016.

  Deveta sednica Odbora za prava deteta

  Na sednici održanoj 11. februara, članovi Odbora razmatrali su inicijativu za donošenje „Aleksinog zakona“.

 • Četvrtak, 11. februar 2016.

  176. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo je na sednici održanoj 11. februara razmotrio amandmane na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o kulturi.

 • Četvrtak, 11. februar 2016.

  15. sednica Odbora za dijasporu i Srbe u regionu

  Na sednici Odbora za dijasporu i Srbe u regionu od 11. februara, članovi Odbora razmotrili su predlog za izbor predstavnika Odbora u Komisiji za formiranje Saveta za unapređenje informisanja o temama iz srpskog rasejanja i Izveštaj o poseti delegacije Odbora Skoplju, Makedonija, u periodu 27-28. januar 2016. godine.

 • Četvrtak, 11. februar 2016.

  175. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo je na sednici održanoj 11. februara razmotrio amandmane na više predloga zakona sa dnevnog reda Četvrtog vanrednog zasedanja Narodne skupštine u 2016. godini.

 • Četvrtak, 11. februar 2016.

  Drugi sastanak Radne grupe za osnaživanje osoba sa invaliditetom u politici

  Radna grupa za osnaživanje osoba sa invaliditetom u politici razmotrila je, na Drugom sastanku održanom 11. februara, Predlog zakona o dopunama Zakona o sprečavanju diskriminacije osoba sa invaliditetom, u pojedinostima.

 • Četvrtak, 11. februar 2016.

  38. sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

  Na sednici od 11. februara, članovi Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva razmotrili su Predlog zakona o dopunama Zakona o sprečavanju diskriminacije osoba sa invaliditetom, u pojedinostima.

 • Sreda, 10. februar 2016.

  52. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

  Na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, održanoj 10. februara, razmotreni su Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije koju predstavlja Ministarstvo odbrane i Vlade Republike Mjanmarske Unije koju predstavlja Ministarstvo odbrane o saradnji u oblasti odbrane, koji je podnela Vlada.

 • Sreda, 10. februar 2016.

  59. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici od 10.februara, članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmotrili su, u načelu, Predlog zakona o otklanjanju posledica oduzimanja imovine žrtvama Holokausta koje nemaju živih zakonskih naslednika, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o prekršajima i Predlog zakona o izmenama Zakona o uređenju sudova.

 • Utorak, 9. februar 2016.

  44. sednica Odbora za kulturu i informisanje

  Na sednici održanoj 9. februara, članovi Odbora za kulturu i informisanje razmotrili su, u načelu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o kulturi i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o obaveznom primerku publikacija.

 • Ponedeljak, 8. februar 2016.

  174. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo je na sednici održanoj 8. februara razmotrio predloge zakona i odluka koji su na dnevnom redu Četvrtog vanrednog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2016. godini, koje je podnela Vlada.

 • Četvrtak, 4. februar 2016.

  173. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 4. februara, razmotren je Predloga za donošenje autentičnog tumačenja odredbe člana 142. Zakona o javnom informisanju i medijima, koji je podnela narodni poslanik Aleksandra Tomić.

 • Četvrtak, 4. februar 2016.

  54. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

  Na sednici od 4. februara, Odbor za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije, razmotrio je i prihvatio Izveštaj o ostvarivanju Prostornog plana Republike Srbije i stanju prostornog razvoja u 2014. godini.

 • Četvrtak, 4. februar 2016.

  43. sednica Odbora za kulturu i informisanje

  Na sednici održanoj 4. februara, Odbora za kulturu i informisanje članovi su utvrdili listu i obavili razgovor sa kandidatima za člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije ispred ovlašćenog predlagača udruženja čiji su ciljevi ostvarivanje slobode izražavanja i zaštita dece.

 • Četvrtak, 4. februar 2016.

  Održana treća sednica Radne grupe za prikupljanje činjenica i dokaza u rasvetljavanju zločina nad pripadnicima srpskog naroda i ostalih nacionalnih zajednica na Kosovu i Metohiji

  Članovi Radne grupe za prikupljanje činjenica i dokaza u rasvetljavanju zločina nad pripadnicima srpskog naroda i ostalih nacionalnih zajednica na Kosovu i Metohiji govorili su o prikupljenim dokumentima i o daljem delovanju Radne grupe.

 • Sreda, 3. februar 2016.

  Prvi sastanak Radne grupe za osnaživanje osoba sa invaliditetom u politici

  Radna grupa za osnaživanje osoba sa invaliditetom u politici, koju je osnovao Odbor za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva, održala je danas, 3. februara prvu sednicu u Narodnoj skupštini.

 • Sreda, 3. februar 2016.

  32. sednica Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo

  Na sednici od 3. februara, Odbor za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo razmotrio je Predlog zakona o sportu, u pojedinostima.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
subota, 28. januar
 • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar dogadjaja