Radna tela

  • Sreda, 28. oktobar 2015.

    57. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Odbor za administrativno-budžetska i mandatno- imunitetska pitanja, na sednici održanoj 28. oktobra, razmotrio je Izveštaj o korišćenju i raspolaganju sredstvima za rad Narodne skupštine u periodu januar - septembar 2015. godine, koji je podneo zamenik generalnog sekretara Narodne skupštine.

  • Utorak, 27. oktobar 2015.

    70. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 27. oktobra, razmotren je i prihvaćen Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Kazahstan o izbegavanju dvostrukog oporezivanja i sprečavanju poreske evazije u odnosu na poreze na dohodak i na imovinu, koji je podnela Vlada.

  • Ponedeljak, 26. oktobar 2015.

    Održano javno slušanje na temu „Starenje – godine života: od privilegije do diskriminacije“

    U Domu Narodne skupštine Odbor za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova u saradnji sa Poverenikom za zaštitu ravnopravnosti i USAID Projektom za reformu pravosuđa i odgovornu vlast održao je javno slušanje na temu „Starenje – godine života: od privilegije do diskriminacije“.

  • Petak, 23. oktobar 2015.

    69. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 23. oktobra 2015. godine, dopunjena je lista pitanja za test provere stručne osposobljenosti iz oblasti javnih nabavki kandidata za izbor predsednika i dva člana Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, s obzirom na to da je prilikom utvrđivanja liste pitanja na 68. sednici, tehničkom greškom dva puta predložen isti broj.

  • Petak, 23. oktobar 2015.

    68. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 23. oktobra članovi Odbora utvrdili su principe za sprovođenje testiranja kandidata za izbor predsednika i dva člana Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, koje je predložila Radna grupa.

  • Četvrtak, 22. oktobar 2015.

    19. sednica Odbora za zaštitu životne sredine

    Na sednici Odbora održanoj 22. oktobra 2015. godine, članovi Odbora su razmotrili i prihvatili Predlog za organizovanje javnih slušanja o nacrtima zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti prirode, Zakona o zaštiti životne sredine i Zakona o upravljanju otpadom.

  • Četvrtak, 22. oktobar 2015.

    33. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Na sednici Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku, održanoj 22. oktobra, članovi Odbora razmotrili su u pojedinostima Predlog zakona o ulaganjima, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika i Predlog zakona o sporazumnom finansijskom restruktuiranju.

  • Četvrtak, 22. oktobar 2015.

    34. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednici Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, održanoj 22. oktobra, razmotreni su amandmani na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o šumama.

  • Četvrtak, 22. oktobar 2015.

    142. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, održanoj 22. oktobra, članovi Odbora razmatrali su amandmane na četiri predloga zakona koje je podnela Vlada, a koji su uvršteni na dnevni red Treće sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2015. godini.

  • Sreda, 21. oktobar 2015.

    56. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, održanoj 21. oktobra, razmotrena je Odluka Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnog poslanika, radi popune upražnjenog poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini.

  • Sreda, 21. oktobar 2015.

    42. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na sednici Odbora za spoljne poslove, održanoj 21. oktobra članovi Odbora usvojili su više inicijativa za posete u narednom periodu.

  • Sreda, 21. oktobar 2015.

    33. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na 33. sednici Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, održanoj 21. oktobra, razmotren je Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o šumama u načelu, koji je podnela Vlada.

  • Utorak, 20. oktobar 2015.

    51. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu održanoj 20. oktobra, članovi Odbora razmotrili su Predlog odluke o prestanku funkcije člana Visokog saveta sudstva iz reda profesora pravnih fakulteta.

  • Utorak, 20. oktobar 2015.

    32. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

    Na sednici Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku održanoj 20. oktobra, članovi Odbora razmotrili su i prihvatili u načelu Predlog zakona o ulaganjima, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika i Predlog zakona o sporazumnom finansijskom restruktuiranju.

  • Utorak, 20. oktobar 2015.

    141. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo je na sednici održanoj 20. oktobra razmotrio pet predloga zakona koji su predloženi za dnevni red Treće sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2015. godini.

  • Ponedeljak, 19. oktobar 2015.

    10. sednica Odbora za Kosovo i Metohiju

    Odbor za Kosovo i Metohiju, na sednici održanoj 19. oktobra 2015. godine, razmotrio je Izveštaj o radu Kancelarije za Kosovo i Metohiju za period od januara do juna 2015. godine, koji je podnela Kancelarija. Odbor je većinom glasova prihvatio Izveštaj o radu Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

  • Ponedeljak, 19. oktobar 2015.

    Deveta sednica Odbora za Kosovo i Metohiju

    Na Devetoj sednici Odbora za Kosovo i Metohiju održanoj 19. oktobra 2015. godine, Odbor je informisan od Kancelarije za Kosovo i Metohiju o dijalogu Beograda i Prištine.

  • Petak, 16. oktobar 2015.

    41. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na 41. sednici Odbora za spoljne poslove, održanoj 16. oktobra 2015. godine, izabran je zamenik predsednika Odbora Žarko Obradović, umesto Dijane Vukomanović, koja zbog dodatnih preuzetih političkih obaveza nije u mogućnosti da obavlja funkciju zamenika predsednika Odbora za spoljne poslove.

  • Petak, 16. oktobar 2015.

    67. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, održanoj 16. oktobra članovi Odbora razmatrali su predlog zaključka Radne grupe za sprovođenje postupka za izbor predsednika i dva člana Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki.

  • Četvrtak, 15. oktobar 2015.

    27. sednica Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo

    Na sednici Odbora, održanoj 15. oktobra, razmotrena je informacija o pritužbama u vezi sa radom visokoškolskih ustanova-organa poslovođenja. Članovima Odbora izložena je predstavka profesora Medicinskog fakulteta iz Prištine sa trenutnim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, kao i predstavke dr Mirjane Stojanović Tasić i prof. dr Zore Konjović.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5