Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

 • Utorak, 10. maj 2016.

  66. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, je na sednici održanoj 10. maja 2016. godine koja je bila zatvorena za javnost, razmotrio i jednoglasno dao pozitivno mišljenje na Predlog pregovaračke pozicije Republike Srbije u okviru Međuvladine konferencije o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji za Poglavlje 24 - Pravda, sloboda i bezbednost.

 • Petak, 18. mart 2016.

  65. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, je na sednici održanoj 18. marta 2016. godine koja je bila zatvorena za javnost, razmotrio i jednoglasno dao pozitivno mišljenje na Predlog pregovaračke pozicije Republike Srbije u okviru Međuvladine konferencije o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji za Poglavlje 23 - Pravosuđe i osnovna prava.

 • Sreda, 2. mart 2016.

  64. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 2. marta, razmotren je Predlog zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave, u pojedinostima.

 • Utorak, 1. mart 2016.

  63. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici od 1. marta, članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu prihvatili su jednoglasno Predlog zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave, koji je podnela Vlada, u načelu.

 • Nedelja, 28. februar 2016.

  62. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici od 28. februara, članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmotrili su u pojednostima Predlog zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru, Predlog zakona o opštem upravnom postupku i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o teritorijalnoj organizaciji Republike Srbije.

 • Petak, 26. februar 2016.

  61. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samouravu na sednici održanoj 26. februara razmotrio je i prihvatio u načelu, Predlog zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru, Predlog zakona o opštem upravnom postupku, koje je podnela Vlada, kao i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o teritorijalnoj organizaciji Republike Srbije, koji je podneo narodni poslanik dr Branislav Blažić.

 • Petak, 12. februar 2016.

  60. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu održanoj 12. februara, članovi Odbora razmatrali su, u pojedinostima Predlog zakona o otklanjanju posledica oduzimanja imovine žrtvama Holokausta koje nemaju živih zakonskih naslednika, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o prekršajima i Predlog zakona o izmenama Zakona o uređenju sudova, koje je podnela Vlada.

 • Sreda, 10. februar 2016.

  59. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici od 10.februara, članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmotrili su, u načelu, Predlog zakona o otklanjanju posledica oduzimanja imovine žrtvama Holokausta koje nemaju živih zakonskih naslednika, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o prekršajima i Predlog zakona o izmenama Zakona o uređenju sudova.

 • Sreda, 3. februar 2016.

  58. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici od 3. februara, Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, na predlog Državnog veća tužilaca, utvrdio je i većinom glasova odlučio da prihvati Predlog odluke o prestanku funkcije javnog tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića, kao i Predlog odluke o prestanku funkcije 22 javna tužioca Osnovnog i Višeg javnog tužilaštva koji nisu izabrani na iste funkcije.

 • Četvrtak, 21. januar 2016.

  57. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 21. januara, članovi Odbora utvrdili su i odlučili da upute Narodnoj skupštini na usvajanje Predlog odluke o prestanku funkcije predsednika Osnovnog suda u Valjevu Ljiljane Karać, kao i Predlog odluke o prestanku funkcije javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru Mirka Petkovića.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
nedelja, 1. oktobar
 • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja