Radna tela

  • Ponedeljak, 8. oktobar 2007.

    Sedma sednica Odbora za pravosuđe i upravu

    Odbor za pravosuđe i upravu je na sednici održanoj 8. oktobra, kojoj je predsedavao predsednik Odbora Miroslav Petković, razmotrio u pojedinostima predloge zakona o državnom pečatu Republike Srbije, o pečatu državnih i drugih organa, o izmenama i dopunama Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u postupku za ratne zločine, o izmenama i dopunama Zakona o državnoj upravi i o izmenama i dopunama Zakona o Vladi.

  • Ponedeljak, 8. oktobar 2007.

    Dvadeset treća sednica Zakonodavnog odbora

    Zakonodavni odbor je na sednici održanoj 8. oktobra razmatrao i utvrdio da su pravno mogući dvadeset jedan od dvadeset četiri amandmana podneta na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Vladi.

  • Ponedeljak, 8. oktobar 2007.

    Šesta sednica Odbora za ravnopravnost polova

    Odbor za ravnopravnost polova održao je Šestu sednicu 8. oktobra. Sednici je predsedavala Elena Božić – Talijan.

  • Četvrtak, 4. oktobar 2007.

    Četvrta sednica Odbora za Kosovo i Metohiju

    Odbor za Kosovo i Metohiju održao je Četvrtu sednicu 4. oktobra, kojoj su prisustvovali državni sekretar Ministarstva za Kosovo i Metohiju Dušan Proroković i načelnik odeljenja za finansijsko-materijalne poslove Mirjana Ćojbašić.

  • Sreda, 3. oktobar 2007.

    Druga sednica Odbora za urbanizam i građevinarstvo

    Odbor za urbanizam i građevinarstvo je na Drugoj sednici, održanoj 3. oktobra, razmotrio Predlog zakona o potvrđivanju Okvirnog ugovora o zajmu zaključenog između Republike Srbije i Banke za razvoj Saveta Evrope i upoznao se sa Programom rada Ministarstva za infrastrukturu, uz poseban osvrt na zakonodavnu aktivnost.

  • Sreda, 3. oktobar 2007.

    Peta sednica Odbora za ravnopravnost polova

    Odbor za ravnopravnost polova održao je Petu sednicu 3. oktobra. Sednici je predsedavao predsednik Odbora, Elena Božić – Talijan.

  • Sreda, 3. oktobar 2007.

    Četvrta sednica Odbora za saobraćaj i veze

    Odbor za saobraćaj i veze je na Četvrtoj sednici, održanoj 3. oktobra, razmotrio predloge zakona o potvrđivanju Ugovora o garanciji (Železnice Srbije-Vozna sredstva) između Republike Srbije i Evropske banke za obnovu i razvoj, potvrđivanju Ugovora o garanciji između Republike Srbije i Evropske investicione banke (Projekat obnove železnica II), potvrđivanju Sporazuma o uspostavljanju železničke mreže visoke performanse u jugoistočnoj Evropi, potvrđivanju Protokola od 3. juna 1999. godine o izmenama Konvencije o međunarodnim železničkim prevozima (COTIF) od 9. maja 1980. godine (protokol iz 1999.) i Konvencije o međunarodnim železničkim prevozima (COTIF) od 9. maja 1980. godine u verziji na osnovu Protokola o izmenama od 3. juna 1999. godine i potvrđivanju akata Svetskog poštanskog saveza.

  • Ponedeljak, 1. oktobar 2007.

    Dvadesetprva sednica Zakonodavnog odbora

    Zakonodavni odbor je na sednici održanoj 1. oktobra razmatrao i predložio Narodnoj skupštini da prihvati u načelu predloge zakona o izmenama i dopunama Zakona o Vladi, Zakona o državnoj upravi i Zakona o državnim i drugim praznicima, kao i o dopuni Zakona o platama državnih službenika i nameštenika, koje je podnela Vlada.

  • Ponedeljak, 1. oktobar 2007.

    Šesta sednica Odbora za pravosuđe i upravu

    Odbor za pravosuđe i upravu je na sednici održanoj 1. oktobra, kojoj je predsedavao predsednik Odbora Miroslav Petković razmotrio i usvojio u načelu predloge zakona o pečatu državnih i drugih organa, izmenama i dopunama Zakona o državnoj upravi, izmenama i dopunama Zakona o Vladi, državnom pečatu Republike Srbije, izmenama i dopunama Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u postupku za ratne zločine, potvrđivanju Dodatnog protokola uz Krivičnopravnu konvenciju o korupciji i potvrđivanju Građanskopravne konvencije o korupciji.

  • Petak, 28. septembar 2007.

    Dvadeseta sednica Administrativnog odbora

    Članovi Odbora započeli su sednicu odavajući poštu, minutom ćutanja, preminulom narodnom poslaniku i gradonačelniku Beograda Nenadu Bogdanoviću.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31