Radna tela

  • Ponedeljak, 15. oktobar 2007.

    Dvadesetčetvrta sednica Zakonodavnog odbora

    Zakonodavni odbor je na sednici održanoj 15. oktobra razmatrao i ocenio da je pravno moguć amandman sa ispravkom koji su podneli narodni poslanici Laslo Varga i Balint Pastor na član 5. Predloga zakona o pečatu državnih i drugih organa.

  • Subota, 13. oktobar 2007.

    Peta sednica Odbora za međunacionalne odnose

    Odbor za međunacionalne odnose održao je Petu sednicu 13. oktobra, u zgradi Skupštine opštine Kikinda.

  • Petak, 12. oktobar 2007.

    Šesta sednica Odbora za poljoprivredu

    Odbor za poljoprivredu, na sednici održanoj 12. oktobra, kojoj je predsedavao predsednik Odbora Zoran Mašić, razmatrao je Informaciju Ministarstva trgovine i usluga – Direkcije za robne rezerve o stanju republičkih robnih rezervi i otkupu poljoprivrednih proizvoda u 2007. godini i Informaciju Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprave za šume o šumskim požarima na području Republike Srbije u 2007. godini i aktivnostima na otklanjanju posledica.

  • Četvrtak, 11. oktobar 2007.

    Šesta sednica Odbora za rad, boračka i socijalna pitanja

    Na Šestoj sednici, održanoj 11. oktobra, članovi Odbora za rad, boračka i socijalna pitanja obavili su raspravu u pojedinostima o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji.

  • Četvrtak, 11. oktobar 2007.

    Peta sednica Odbora za odnose sa Srbima izvan Srbije

    Odbor za odnose sa Srbima izvan Srbije održao je Petu sednicu 11. oktobra, kojoj je predsedavao predsednik Odbora Branimir Đokić.

  • Četvrtak, 11. oktobar 2007.

    Šesta sednica Odbora za zdravlje i porodicu

    Odbor za zdravlje i porodicu održao je Šestu sednicu 11. oktobra, u Institutu za javno zdravlje Srbije ''Dr Milan Jovanović Batut'', kojoj je predsedavala Snežana Stojanović-Plavšić, predsednik Odbora.

  • Sreda, 10. oktobar 2007.

    Dvadesetdruga sednica Administrativnog odbora

    Administrativni odbor je na Dvadeset drugoj sednici, na osnovu Izveštaja Republičke izborne komisije radi popune poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini i podnetog uverenja narodnog poslanika, zaključio da su se stekli uslovi za potvrđivanje mandata narodnom poslaniku dr Vesni Parezanović, izabranoj sa Izborne liste Demokratska stranka-Boris Tadić i predložio da Narodna skupština konstatuje potvrđivanje mandata narodnom poslaniku Vesni Parezanović.

  • Sreda, 10. oktobar 2007.

    Dvadesetprva sednica Administrativnog odbora

    Na kraćoj sednici, održanoj 10. oktobra, Administrativni odbor je razmatrao razlog prestanka mandata narodnom poslaniku i predložio da Narodna skupština konstatuje prestanak mandata preminulom Nenadu Bogdanoviću, izabranom sa Izbornem liste Demokratska stranka- Boris Tadić, pre isteka vremena na koje je izabran.

  • Utorak, 9. oktobar 2007.

    Treća sednica Odbora za smanjenje siromaštva

    Odbor za smanjenje siromaštva održao je Treću sednicu 9. oktobra, na kojoj je narodni poslanik Rajko Đurić predstavio projekat smanjenja siromaštva u Srbiji.

  • Utorak, 9. oktobar 2007.

    Deveta sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Odbor za kulturu i informisanje održao je Devetu sednicu 9. oktobra. Sednici je predsedavao Slobodan Gavrilović, a u radu Odbora su učestvovali predstavnici Republičke radiodifuzne agencije i Ministarstva kulture.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5