Saziv od 1. avgusta 2022. godine

  • Ponedeljak, 18. decembar 2023.

    Šesta sednica Nadzornog odbora za izbornu kampanju

    Šesta sednica Nadzornog odbora za izbornu kampanju održana je 18. decembra 2023. godine, u 13.00 časova.

  • Petak, 15. decembar 2023.

    Novoizabrane sudije položile zakletvu u Narodnoj skupštini

    Sudije koje su izabrane odlukom Visokog saveta sudstva o izboru na sudijsku funkciju, na sednicama VSS održanim 15. juna i 28. septembra 2023. godine, položile su danas zakletvu pred predsednicom Vrhovnog suda Jasminom Vasović i predsednikom Narodne skupštine dr Vladimirom Orlićem.

  • Četvrtak, 14. decembar 2023.

    Marković primio delegaciju NATO Koledža odbrane iz Rima

    Zamenik predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Aleksandar Marković primio je, u Narodnoj skupštini, delegaciju NATO Koledža odbrane iz Rima, sa kojom je razgovarao o nadležnostima i načinu rada Odbora, kao i o aktuelnim temama.

  • Sreda, 13. decembar 2023.

    23. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na sednici Odbora za spoljne poslove, održanoj 13. decembra 2023. godine, članovi Odbora, u skladu sa Poslovnikom Narodne skupštine, obavili su razgovor sa novoimenovanim ambasadorom Republike Srbije u Republici Austriji Markom Blagojevićem, pre odlaska na diplomatsku dužnost.

  • Ponedeljak, 11. decembar 2023.

    Praznik Hanuka obeležen u Narodnoj skupštini

    Predsednik poslaničke grupe prijateljstva sa Izraelom mr Milovan Drecun i članica grupe Nataša Tasić Knežević, sastali su se u Domu Narodne skupštine sa ambasadorom Izraela u Republici Srbiji Jahelom Vilanom, povodom obeležavanja praznika Hanuka.

  • Ponedeljak, 11. decembar 2023.

    Obraćanje Tasić Knežević na konferenciji Biznis i ljudska prava

    Danas se, u Domu Narodne skupštine, zamenica predsednika Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova Nataša Tasić Knežević obratila na konferenciji „Biznis i ljudska prava“, organizovane od strane Ministarstva za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog.

  • Nedelja, 10. decembar 2023.

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije prisustvovao inauguraciji predsednika Argentine

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije dr Vladimir Orlić boravi u zvaničnoj poseti Buenos Ajresu, povodom inauguracije novoimenovanog predsednika Republike Argentine Nj. E. Havijera Mileja, u svojstvu izaslanika predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

  • Subota, 9. decembar 2023.

    Obraćanje Sandre Božić na svečanosti povodom obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv korupcije

    Potpredsednica Narodne skupštine Republike Srbije Sandra Božić obratila se na svečanoj akademiji povodom obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv korupcije, koji je upriličen u Domu Narodne skupštine.

  • Subota, 9. decembar 2023.

    Predsednik Skupštine Srbije na inauguraciji novoizabranog predsednika Argentine

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije dr Vladimir Orlić boraviće u zvaničnoj poseti Republici Argentini, u svojstvu izaslanika predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, povodom inauguracije novoimenovanog predsednika Argentine Nj. E. Havijera Mileja, koja će biti upriličena u nedelju, 10. decembra 2023. godine, u Buenos Ajresu.

  • Utorak, 5. decembar 2023.

    Peta sednica Nadzornog odbora za izbornu kampanju

    Peta sednica Nadzornog odbora za izbornu kampanju započela je 5. decembra 2023. godine, u 12.00 časova.

  • Četvrtak, 7. decembar 2023.

    Čestitka predsednika Skupštine povodom praznika Hanuka

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije dr Vladimir Orlić uputio je danas čestitku rabinu Isaku Asielu i svim pripadnicima Jevrejske zajednice u Srbiji, povodom jevrejskog praznika Hanuka. U čestitki se kaže:

  • Sreda, 6. decembar 2023.

    22. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na sednici Odbora za spoljne poslove, održanoj 6. decembra 2023. godine, članovi Odbora, u skladu sa Poslovnikom Narodne skupštine, obavili su razgovor sa novoimenovanom ambasadorkom Republike Srbije pri Savetu Evrope Suzanom Grubješić, novoimenovanom ambasadorkom Republike Srbije u Republici Tunis Dijanom Ivančić i novoimenovanom ambasadorkom Republike Srbije u Narodnoj Demokratskoj Republici Alžir dr Anom Petković, pre odlaska na diplomatsku dužnost.

  • Utorak, 5. decembar 2023.

    Predsednik Narodne skupštine sa predsednikom regije Lombardija

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije dr Vladimir Orlić sastao se danas sa predsednikom italijanske regije Lombardija Atiliom Fontanom, koji u Beogradu boravi u okviru učešća na dvodnevnom Investicionom forumu Srbija - Italija „Sklapanje poslova radi inovacija“.

  • Utorak, 5. decembar 2023.

    Predsednik Narodne skupštine sa studentima

    Narodnu skupštinu Republike Srbije posetili su danas studenti Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost iz Beograda, koje je pozdravio i predsednik Skupštine dr Vladimir Orlić.

  • Ponedeljak, 4. decembar 2023.

    Predsednik PGP sa Pakistanom primio ambasdora Pakistana u Srbiji

    Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Pakistanom Aleksandar Mirković, sastao se sa ambasadorom Pakistana u Republici Srbiji Nj.E. Ali Haiderom Altaifom. Mirković je naglasio prijateljske odnose dve zemlje i istakao da je unapređenje saradnje na polju kulture, sporte i obrazovanja, siguran put ka dodatnom povezivanju dva naroda.

  • Ponedeljak, 4. decembar 2023.

    Saopštenje Nadzornog odbora za izbornu kampanju

    U skladu sa članom 146. Zakona o izboru narodnih poslanika, Nadzorni odbor za izbornu kampanju radi obezbeđivanja uslova za nepristrasno, pravično i uravnoteženo predstavljanje podnosilaca proglašenih izbornih lista i kandidata sa proglašenih izbornih lista, a u cilju poštovanja jednakosti kandidata u izlaganju njihovih izbornih programa, poziva sve imaoce javnih ovlašćenja koji odlučuju o raspolaganju javnim prostorijama da obezbede ravnopravan pristup svim izbornim učesnicima pod jednakim uslovima.

  • Ponedeljak, 4. decembar 2023.

    Predsednik Skupštine u poseti OŠ „Branko Ćopić“

    Dr Vladimir Orlić, predsednik Narodne skupštine Republike Srbije, posetio je danas OŠ „Branko Ćopić“ u beogradskoj opštini Rakovica.

  • Utorak, 28. novembar 2023.

    Četvrta sednica Nadzornog odbora za izbornu kampanju

    Nadzorni odbor za izbornu kampanju održao je 21. i 28. novembra 2023. godine Četvrtu sednicu na kojoj je razmatrao predstavke građana i informacije članova Nadzornog odbora u vezi sa postupanjem učesnika u izbornom procesu, kao i Predlog Odluke o naknadama i drugim troškovima u vezi rada Nadzornog odbora za izbornu kampanju.

  • Četvrtak, 30. novembar 2023.

    Dr Vladimir Orlić posetio Tehničku školu u Železniku

    Dr Vladimir Orlić, predsednik Narodne skupštine Republike Srbije, posetio je danas Tehničku školu u Železniku, gde je razgovarao sa direktorom Aleksandrom Dragutinovićem.

  • Sreda, 29. novembar 2023.

    Atlagić se obratio na svečanoj akademiji povodom obeležavanja Međunarodnog dana studenata

    Prof. dr Marko Atlagić, predsednik Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo obratio se danas na svečanoj akademiji povodom obeležavanja Međunarodnog dana studenata i poželeo dobrodošlicu okupljenima u ime predsednika Narodne skupštine dr Vladimira Orlića i u svoje ime.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
sreda, 8. maj
  • 9.00 - poseta učenika Srednje stručne vojne škola „1300 kaplara“ Domu Narodne skupštine (Dom Narodne skupštine, Trg Nikole Pašića 13)

Ceo kalendar događaja