Saziv od 1. avgusta 2022. godine

  • Četvrtak, 18. januar 2024.

    Narodna skupština posvećena održivom razvoju

    Potpredsednica Narodne skupštine Snežana Paunović i član Stalne delegacije u Interparlamentarnoj uniji Milan Radin učestvuju na Trećem regionalnom seminaru posvećenom postizanju ciljeva održvog razvoja Grupe 12 plus Interparlamentarne unije, čiji je domaćin Senat Republike Francuske.

  • Četvrtak, 18. januar 2024.

    Telegram saučešća predsednika Skupštine povodom smrti Dejana Milojevića

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije dr Vladimir Orlić uputio je telegram saučešća povodom smrti bivšeg košarkaša i trenera Dejana Milojevića, u kojem se kaže:

  • Sreda, 17. januar 2024.

    Zukorlić primio u oproštajnu posetu ambasadora Malezije

    Potpredsednik Narodne skupštine Usame Zukorlić održao je danas sastanak sa odlazećim šefom Misije ambasade Malezije u Srbiji Mohdom Khairulom Tazril Bin Tarmizijem (Mohd Khairul Tazril Bin Tarmizi).

  • Utorak, 16. januar 2024.

    25. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na sednici Odbora za spoljne poslove, održanoj 16. januara 2023. godine, članovi Odbora, u skladu sa Poslovnikom Narodne skupštine, obavili su razgovor sa novoimenovanim ambasadorima Republike Srbije u Kraljevini Španiji Irenom Šarac, Slovačkoj Republici Aleksandrom Nakićem i Federativnoj Republici Brazil Aleksandrom Ristićem, pre odlaska na diplomatsku dužnost.

  • Ponedeljak, 15. januar 2024.

    Učešće Elvire Kovač na Konferencji predsednika za Evropske poslove i evropske integracije država članica EU i država kandidata

    Elvira Kovač, predsednica Odbora za evropske integracije Narodne skupštine je učestvovala na Konferencji predsednika za Evropske poslove i evropske integracije država članica EU i država kandidata, koja je održana 15. januara u Namuru u Kraljevni Belgiji.

  • Ponedeljak, 15. januar 2024.

    Dr Vladimir Orlić prisustvovao svečanoj inauguraciji predsednika Republike Gvatemale

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije dr Vladimir Orlić boravio je u zvaničnoj poseti Gvatemali, povodom inauguracije izabranog predsednika Republike Gvatemale Bernarda Arevala de Leona, u svojstvu izaslanika predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

  • Nedelja, 14. januar 2024.

    Predsednik Narodne skupštine sa brojnim zvaničnicima na marginama inauguracije predsednika R. Gvatemale

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije dr Vladimir Orlić boravi danas u Gvatemali gde, u svojstvu izaslanika predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, prisustvuje inauguraciji izabranog predsednika Republike Gvatemale Bernarda Arevala de Leona.

  • Subota, 13. januar 2024. u 16:00 časova

    Dr Orlić čestitao Novu godinu po julijanskom kalendaru

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije dr Vladimir Orlić čestitao je danas Novu godinu po julijanskom kalendaru. U čestitki se kaže:

  • Subota, 13. januar 2024.

    Predsednik Narodne skupštine na inauguraciji predsednika Gvatemale

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije dr Vladimir Orlić boraviće u Gvatemali, gde će, u svojstvu izaslanika predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, prisustvovati inauguraciji izabranog predsednika Republike Gvatemale Bernarda Arevala de Leona.

  • Četvrtak, 11. januar 2024.

    Osma sednica Nadzornog odbora za izbornu kampanju

    Nadzorni odbor za izbornu kampanju održao je Osmu sednicu 11. januara 2024. godine.

  • Ponedeljak, 8. januar 2024.

    Obraćanje predsednika Narodne skupštine na obeležavanju Dana Republike Srpke

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije dr Vladimir Orlić, obratio se na svečanoj akademiji povodom obeležavanja Dana Republike Srpske, koja je započeta minutom ćutanja za sve one koji su svojom žrtvom doprineli nastajanju i slobodi Republike Srpske.

  • Subota, 6. januar 2024.

    Božićna čestitka predsednika Skupštine

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije dr Vladimir Orlić uputio je danas božićnu čestitku Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim vernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru. U čestitki se kaže:

  • Petak, 5. januar 2024.

    Đaci iz Severne Makedonije u poseti Domu Narodne skupštine

    Predsednik Narodne skupštine dr Vladimir Orlić ugostio je u Domu Narodne skupštine đake i njihove mentore iz Bitolja, Skoplja, Kumanova, Tetova i Skopske Crne Gore. Poželevši im dobrodošlicu on je naglasio da je Dom Narodne skupštine dom svih građana i da zato treba da znaju da se nalaze u svojoj kući.

  • Četvrtak, 4. januar 2024.

    Novogodišnji paketići za decu obolelu od retkih bolesti i njihove porodice

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije dr Vladimir Orlić i ministarka za brigu o porodici i demografiju prof. dr Darija Kisić, uručili su više od 200 novogodišnjih paketića deci oboleloj od retkih bolesti i njihovim porodicama.

  • Nedelja, 31. decembar 2023.

    Novogodišnja čestitka predsednika Skupštine Srbije

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije dr Vladimir Orlić uputio je danas građanima Republike Srbije novogodišnju čestitku, u kojoj se kaže:

  • Petak, 29. decembar 2023.

    34. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na 34. sednici Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, razmotren je Zahtev prof. dr Milana Jovanovića za pribavljanje pozitivnog mišljenja za obavljanje druge javne funkcije. Odbor je dao pozitivno mišljenje na Zahtev prof. dr Milan Jovanović, da uz vršenje funkcije člana Upravnog odbora Nacionalnog tela za akreditaciju i obezbeđenje kvaliteta u visokom obrazovanju, može da vrši i funkciju člana Saveta Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu.

  • Četvrtak, 28. decembar 2023.

    24. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na sednici Odbora za spoljne poslove, održanoj 28. decembra 2023. godine, članovi Odbora, u skladu sa Poslovnikom Narodne skupštine, obavili su razgovor sa novoimenovanim ambasadorima Republike Srbije u Kraljevini Švedskoj Jelenom Čukić Matić, Bosni i Hercegovini Ivanom Todorovim, Bolivarskoj Republici Venecueli Katarinom Andrić i Republici Keniji Danijelom Čubrilo Martić, pre odlaska na diplomatsku dužnost.

  • Ponedeljak, 25. decembar 2023.

    Sedma sednica Nadzornog odbora za izbornu kampanju

    Sedma sednica Nadzornog odbora za izbornu kampanju održana je 25. decembra 2023. godine, u 11.00 časova.

  • Subota, 23. decembar 2023.

    Čestitka predsednika Skupštine Srbije povodom 24. decembra – Dana vida

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije dr Vladimir Orlić uputio je danas čestitku pripadnicima Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane povodom 24. decembra - Dana vida. U čestitki se kaže:

  • Subota, 23. decembar 2023.

    Čestitka predsednika Skupštine hrišćanskim vernicima koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije dr Vladimir Orlić uputio je božićnu čestitku nadbiskupu beogradskom i metropolitu Ladislavu Nemetu i svim hrišćanskim vernicima koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru. U čestitki se kaže:

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
sreda, 8. maj
  • 9.00 - poseta učenika Srednje stručne vojne škola „1300 kaplara“ Domu Narodne skupštine (Dom Narodne skupštine, Trg Nikole Pašića 13)

Ceo kalendar događaja