Petak, 12. jul 2019.

44. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

Odbor za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku je na sednici održanoj 12. jula razmotrio u načelu Predlog zakona o trgovini, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o elektronskoj trgovini i Predlog zakona o robnim berzama, koje je podnela Vlada.


Predložene zakone obrazložila je predstavnica predlagača, državna sekretarka u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Vesna Kovač sa saradnicima, nakon čega su članovi Odbora prihvatili u načelu predloge zakona.

U nastavku sednice, predsednica Odbora Snežana B. Petrović obavestila je članove Odbora da je predsednica Narodne skupštine Maja Gojković raspisala javni konkurs za izbor predsednika i tri člana Saveta Komisije za zaštitu konkurencije.

Sednici je predsedavala predsednica Odbora Snežana B. Petrović, a prisustvovali su članovi i zamenici članova Odbora dr Aleksandra Tomić, Stanislava Janošević, Studenka Kovačević, Gorica Gajić, Jelena Mijatović, Zoran Bojanić, Snežana R. Petrović, Snežana Paunović, prof. dr Vladimir Marinković i Ana Čarapić.


Odbori vezani za ovu aktivnost

Video (1)

Petak, 12. jul 2019. | 44. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku 12.07.2019.