Odbor za odbranu i unutrašnje poslove

  • Četvrtak, 18. april 2019.

    29. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora, održanoj 18. aprila, razmotren je Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o strancima, koji je podnela Vlada, u načelu.

  • Petak, 29. mart 2019.

    28. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora, održanoj 29. marta, razmotren je Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, koji je podnela narodna poslanica Marija Obradović, u pojedinostima.

  • Sreda, 27. mart 2019.

    27. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora, koja je održana 27. marta, razmotren je Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Litvanije o saradnji u borbi protiv kriminala, koji je podnela Vlada. Kao razloge za potvrđivanje navedenog sporazume, Maja Jestrović iz Ministarstva unutrašnjih poslova, navela je intenziviranje saradnje sa zemljom koja je članica Evropske unije, čime se stvaraju okviri za zajedničko delovanje u borbi protiv kriminala.

  • Četvrtak, 14. mart 2019.

    26. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora, održanoj 14. marta, razmatrane su informacije o radu Ministarstva unutrašnjih poslova za periode od jula do septembra i od oktobra do decembra 2018. godine, kao i izveštaj Ministarstva unutrašnjih poslova o stanju bezbednosti u Republici Srbiji za period od jula do decembra 2018. godine.

  • Utorak, 5. mart 2019.

    25. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora, održanoj 5. marta, razmotreni su Predlog zakona o potvrđivanju Ustava Međunarodne organizacije za civilnu zaštitu, koji je podnela Vlada i inicijativa za održavanje sastanka sa Odborom za odbranu, javni red i nacionalnu bezbednost Predstavničkog doma Parlamenta Rumunije.

  • Sreda, 13. februar 2019.

    24. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora, održanoj 13. februara, razmotrena su dva amandmana koja su predložena na Predlog zakona o izmeni Zakona o oružju i municiji, koji je podnela Vlada.

  • Ponedeljak, 11. februar 2019.

    23. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora održanoj 11. februara, razmotreni su, u načelu, Predlog zakona o izmeni Zakona o oružju i municiji, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Kazahstan o saradnji u borbi protiv kriminala i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Mađarske o izmenama i dopunama Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Mađarske o graničnoj kontroli u drumskom, železničkom i vodnom saobraćaju, koje je podnela Vlada.

  • Utorak, 27. novembar 2018. u 09:33 časova

    22. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora, održanoj 27. novembra, razmatrani su sledeći predlozi zakona koje je podnela Vlada:

  • Ponedeljak, 5. novembar 2018.

    21. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora, održanoj 5. novembra, razmatrani su u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o detektivskoj delatnosti, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o policiji, kao i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, koje je podnela Vlada. Na sednci su razmotreni i Predlog zakona o dopuni Zakona o zaštiti od požara, Predlog zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama, Predlog zakona o kritičnoj infrastrukturi, Predlog zakona o dobrovoljnom vatrogastvu, Predlog zakona o ispitivanju, žigosanju i obeležavanju oružja, naprava i municije i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o privatnom obezbeđenju, koje je podnela Vlada.

  • Utorak, 30. oktobar 2018.

    20. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora, održanoj 30. oktobra, razmotreni su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o detektivskoj delatnosti, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o policiji, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima i Predlog zakona o dopuni Zakona o zaštiti od požara.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5