Odbor za kulturu i informisanje

  • Ponedeljak, 28. novembar 2016.

    Deveta sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Članovi Odbora za kulturu i informisanje su većinom glasova, na sednici od 28. novembra, utvrdili liste kandidata za članove Saveta Regulatornog tela za elektronske medije, kao i liste organizacija koje zajedno čine jedinstvenog ovlašćenog predlagača, koje su predložili univerziteti akreditovani u Republici Srbiji, zajedničkim dogovorom, kao i udruženja čiji su ciljevi ostvarivanje slobode izražavanja i zaštita dece, zajedničkim dogovorom.

  • Ponedeljak, 14. novembar 2016.

    Osma sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Na sednici Odbora, održanoj 14. novembra, razmatrana je Informacija o radu Ministarstva kulture i informisanja za period jul – septembar 2016. godine.

  • Sreda, 2. novembar 2016.

    Sedma sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Na sednici, održanoj 2. novembra, Odbor je doneo Odluku o pokretanju postupka za predlaganje kandidata za člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije koje predlaže ovlašćeni predlagač univerziteti akreditovani u Republici Srbiji, zajedničkim dogovorom.

  • Četvrtak, 6. oktobar 2016.

    Šesta sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Odbor za kulturu dao pozitivno mišljenje na pregovaračku platformu za oblast kulture

  • Četvrtak, 22. septembar 2016.

    Peta sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Članovi Odbora za kulturu i informisanje su, na sednici od 22. septembra, obavili razgovor sa predloženim kandidatima za člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije koje predlažu ovlašćeni predlagači, nadležni odbor Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine i udruženja izdavača elektronskih medija i udruženja novinara u Republici Srbiji.

  • Petak, 9. septembar 2016.

    Četvrta sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Na sednici Odbor za kulturu i informisanje, održanoj 9. septembra, utvrđena je lista kandidata za članove Saveta Regulatornog tela za elektronske medije, kao i liste organizacija koje zajedno čine jedinstvenog ovlašćenog predlagača.

  • Četvrtak, 28. jul 2016.

    Druga sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Na sednici Odbora za kulturu i informisanje, održanoj 28. jula, članovi Odbora su, pre početka rada, u dnevni red uvrstili novu tačku - razno. Na sednici je razmatrana Informacija o postupku za izbor kandidata za članove Programskog saveta Javne medijske ustanove Radio -televizija Srbije. Članovi Odbora odlučivali su o pokretanju postupka za predlaganje kandidata za člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije koje predlaže ovlašćeni predlagač nadležni odbor Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine, kao i o pokretanju postupka za predlaganje kandidata za člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije koje predlaže ovlašćeni predlagač udruženja izdavača elektronskih medija.

  • Sreda, 6. jul 2016.

    Prva sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Odbor za kulturu i informisanje održao je Prvu sednicu 6. jula 2016. godine, koju je, na osnovu člana 25. stav 1. Poslovnika Narodne skupštine, sazvala predsednica Narodne skupštine.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
ponedeljak, 29. april

Ceo kalendar događaja