Saziv od 3. juna 2016.

  • Petak, 17. januar 2020.

    Predsednica Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova razgovarala sa predstavnicima UN Women o realizaciji projekta „Unapređenje bezbednosti žena u Srbiji“

    Predsednica Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova Jasmina Karanac razgovarala je sa predstavnicima UN Women o realizaciji projekta „Unapređenje bezbednosti žena u Srbiji“.

  • Petak, 17. januar 2020.

    Stojmirović primio delegaciju pri Ministarstvu za obrazovanje, nauku i sport Republike Slovenije

    Narodni poslanik prof. dr Ljubiša Stojmirović sastao se danas u Domu Narodne skupštine sa delegacijom pri Ministarstvu za obrazovanje, nauku i sport Republike Slovenije.

  • Petak, 17. januar 2020.

    Delegacija Narodne skupštine u PS OEBS u studijskoj poseti Norveškoj

    Šef Delegacije pri PS OEBS Stefana Miladinović i Branimir Jovanović, član ad hoc Odbora za borbu protiv terorizma PS OEBS boravili su u studijskoj poseti, u organizaciji ad hoc Odbora za borbu protiv terorizma PS OEBS, u Oslu, Norveškoj 14. i 15. januara 2020. godini.

  • Petak, 17. januar 2020.

    Potpredsednik Narodne skupštine prof. dr Vladimir Marinković otvorio konferenciju udruženja građana „Nacionalna avangarda“

    Potpredsednik Narodne skupštine prof. dr Vladimir Marinković obratio se na konferenciji „Od Sarajevskog atentata do Aprilskog rata – istorijski uzroci i geopolitičke posledice“, izrazivši zadovoljstvo što je u prilici da u ime Narodne skupštine podrži ovako značajan skup.

  • Petak, 17. januar 2020.

    Linta prisustvovao obeležavanju stradanja Srba u Skelanima (opština Srebrenica)

    Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Narodne skupštine Republike Srbije Miodrag Linta prisustvovao je u četvrtak, 16. januara, u Skelanima kod Srebrenice, obeležavanju stradanja Srba iz tog mesta i sa područja čitave opštine Srebrenica.

  • Četvrtak, 16. januar 2020.

    90. sednica Odbora za spoljne poslove

    Na sednici održanoj 16. januara, članovi Odbora razmotrili su i većinom glasova predložili Narodnoj skupštini da prihvati Predlog zakona o potvrđivanju Memoranduma o razumevanju između Vlade Republike Srbije i Vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata o zapošljavanju izdržavanih lica članova diplomatskih i konzularnih predstavništava, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Slovačke Republike o bavljenju plaćenim poslovima članova porodice zaposlenih u njihovim diplomatskim misijama i konzularnim predstavništima i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Crne Gore o obavljanju plaćene delatnosti određenih članova porodice članova diplomatsko-konzularnih predstavništava.

  • Četvrtak, 16. januar 2020.

    Učešće delegacije Odbora za evropske integracije na 16. Konferenciji parlamentarnih odbora za evropske integracije

    Delegacija Odbora za evropske integracije učestvovaće na 16. Konferenciji parlamentarnih odbora za evropske integracije/pitanja zemalja učesnica u Procesu stabilizacije i pridruživanja u Jugoistočnoj Evropi – KOSAP, koja će biti održana 16–17. januara 2020. godine, u Tirani, u Albaniji.

  • Sreda, 15. januar 2020.

    71. sednica Odbora za evropske integracije

    Odbor za evropske integracije je na sednici održanoj 15. januara 2020. godine, koja je bila zatvorena za javnost, razmotrio i dao pozitivno mišljenje na Predlog pregovaračke pozicije Republike Srbije za Međuvladinu konferenciju o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji za poglavlje 27 „Životna sredina i klimatske promene“.

  • Ponedeljak, 13. januar 2020.

    76. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu je, na sednici održanoj 13. januara, kao nadležni Odbor, razmotrio Predlog strategije razvoja pravosuđa za period 2019–2024. godine, koje je dostavilo Ministarstvo pravde.

  • Ponedeljak, 13. januar 2020.

    26. sednica Odbora za zaštitu životne sredine

    Odbor za zaštitu životne sredine Narodne skupštine, na sednici održanoj 13. januara 2020. godine kojoj je predsedavala Maja Gojković, predsednik Narodne skupštine i Odbora za zaštitu životne sredine, razmotrio je i dao pozitivno mišljenje na Pregovaračku poziciju Republike Srbije za Međuvladinu konferenciju o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji za poglavlje 27 – Životna sredina i klimatske promene.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
sreda, 24. april
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja