Odbor za odbranu i unutrašnje poslove

  • Utorak, 7. oktobar 2014.

    15. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Odbor za odbranu i unutrašnje poslove je na sednici održanoj 7. oktobra, razmatrao Predlog zakona o izvozu i uvozu naoružanja i vojne opreme, u pojedinostima.

  • Sreda, 1. oktobar 2014.

    14. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Odbor za odbranu i unutrašnje poslove je na sednici održanoj 1. oktobra razmatrao i usvojio Predlog zakona o izvozu i uvozu naoružanja i vojne opreme, u načelu.

  • Ponedeljak, 8. septembar 2014.

    13. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora, održanoj 8. septembra, članovi Odbora razmatrali su amandman na Predlog odluke o upotrebi i učešću pripadnika Vojske Srbije u mirovnoj operaciji Ujedinjenih nacija u Centralnoafričkoj Republici (MINUSCA) i vojnoj operaciji Evropske unije u Centralnoafričkoj Republici (EUFOR RCA) u 2014. godini.

  • Petak, 5. septembar 2014.

    12. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici održanoj 5. septembra, Odbor za odbranu i unutrašnje poslove razmatrao je Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Sjedinjenih Američkih Država u vezi sa bezbednosnim merama za zaštitu tajnih vojnih podataka i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Demokratske Narodne Republike Alžir o uzajamnoj razmeni i zaštiti tajnih podataka u oblasti odbrane.

  • Sreda, 9. jul 2014.

    11. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, održanoj 9. jula, članovi Odbora razmatrali su Izveštaj Vlade Republike Srbije o elementarnoj nepogodi - poplavi koja je zadesila Republiku Srbiju i merama koje su preduzete radi spasavanja stanovništva i odbrane ugroženih mesta od poplava, Glava I, tačka 2. Ministarstvo unutrašnjih poslova i tačka 3. Ministarstvo odbrane.

  • Petak, 4. jul 2014.

    10. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Odbor za odbranu i unutrašnje poslove je na sednici održanoj 4.jula 2014.godine razmatrao Informaciju o radu Ministarstva unutrašnjih poslova u periodu od januara do marta 2014. godine, Informaciju o radu Ministarstva unutrašnjih poslova u periodu od aprila do juna 2014. godine i plan aktivnosti Ministarstva unutrašnjih poslova u narednom periodu.

  • Utorak, 1. jul 2014.

    Deveta sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, održanoj 1. jula, članovi Odbora razmatrali su Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Italije o saradnji u oblasti odbrane.

  • Četvrtak, 26. jun 2014.

    Osma sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Odbor za odbranu i unutrašnje poslove je na sednici održanoj 26.juna razmatrao Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Poljske o saradnji u oblasti odbrane, Predlog zakona o potvrđivanju i Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Ruske Federacije o vojnoj saradnji.

  • Petak, 13. jun 2014.

    Sedma sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Odbor za odbranu i unutrašnje poslove je na sednici održanoj 13.juna razmatrao Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o putnim ispravama, u pojedinostima.

  • Ponedeljak, 9. jun 2014.

    Šesta sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Odbor za odbranu i unutrašnje poslove je na sednici održanoj 9. juna razmatrao i većinom glasova prihvatio Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o putnim ispravama, u načelu, Predlog odluke o usvajanju Godišnjeg plana upotrebe Vojske Srbije i drugih snaga odbrane u multinacionalnim operacijama u 2014. godini i Predlog odluke o učešću pripadnika Vojske Srbije u multinacionalnim operacijama u 2014. godini.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
subota, 4. maj
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja