Odbor za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

  • Sreda, 18. mart 2015.

    26. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Na sednici održanoj 18. marta, Odbor za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije razmotrio je 12 predstavki koje su građani i predstavnici privrednih društava uputili Odboru u prethodnom periodu.

  • Petak, 20. februar 2015.

    25. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Na sednici Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije, održanoj 20. februara, članovi Odbora razmotrili su Osnovu za zaključivanje Memoranduma o razumevanju između Vlade Republike Srbije i Saveta ministara Bosne i Hercegovine o saradnji u oblasti telekomunikacija, sa tekstom Memoranduma, radi davanja saglasnosti za njegovu privremenu primenu do stupanja na snagu.

  • Sreda, 18. februar 2015.

    24. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Na sednici održanoj 18. februara, Odbor za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije razmotrio je Izveštaj o radu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za period avgust – oktobar 2014. godine i Izveštaj o radu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za period novembar 2014. godine – januar 2015. godine.

  • Četvrtak, 12. februar 2015.

    23. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Odbor za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije je, na sednici održanoj 12. februara, utvrdio ispravku amandmana na član 12. Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama.

  • Četvrtak, 12. februar 2015.

    22. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Odbor za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije je na sednici održanoj 12. februara, razmotrio u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o pomorskoj plovidbi, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama i Predlog zakona o izmeni i dopuni Zakona o državnoj pripadnosti i upisu plovila.

  • Utorak, 10. februar 2015.

    21. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Na sednici održanoj 10. februara, Odbor za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije razmotrio je, u načelu, Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o pomorskoj plovidbi, Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama i Predlog zakona o izmeni i dopuni zakona o državnoj pripadnosti i upisu plovila, koje je podnela Vlada.

  • Petak, 26. decembar 2014.

    20. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Članovi Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije su na sednici održanoj 26. decembra, razmotrili u pojedinostima Predlog zakona o izmenama Zakona o planiranju i izgradnji, koji je podnela grupa od 122 narodna poslanika i Predlog zakona o izmeni i dopuni Zakona o posebnim uslovima za upis prava svojine na objektima izgrađenim bez građevinske dozvole, koji je podnela grupa od 123 narodna poslanika.

  • Petak, 26. decembar 2014.

    19. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Na sednici, održanoj 26. decembra, članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o izmenama Zakona o planiranju i izgradnji, koji je podnela grupa od 122 narodna poslanika i Predlog zakona o izmeni i dopuni Zakona o posebnim uslovima za upis prava svojine na objektima izgrađenim bez građevinske dozvole, koji je podnela grupa od 123 narodna poslanika.

  • Ponedeljak, 8. decembar 2014.

    18. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Na sednici, održanoj 8. decembra, članovi Odbora razmotrili su dva amandmana koje je podneo Odbor za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o planiranju i izgradnji, u Danu za glasanje.

  • Ponedeljak, 8. decembar 2014.

    17. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

    Na sednici održanoj 8. decembra, Odbor za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije razmatrao je Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o planiranju i izgradnji, koji je podnela Vlada, u pojedinostima.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
nedelja, 19. maj
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja