Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  • Sreda, 16. mart 2016.

    65. sednica Odbora za administrativno–budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja na sednici, održanoj 16. marta, razmotrili su zahteve za broj zaposlenih u javnom sektoru za ukupno 12 državnih organa, organizacija i tela.

  • Četvrtak, 3. mart 2016.

    64. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, održanoj 3. marta, razmotren je zahtev Državne revizorske institucije za davanje saglasnosti za zasnivanje radnog odnosa sa novim licima.

  • Petak, 12. februar 2016.

    63. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 12. februara, Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmatrao je zahtev Agencije za energetiku Republike Srbije i zahtev Regulatornog tela za elektronske medije za davanje saglasnosti za zasnivanje radnog odnosa sa novim licima i Izveštaj o korišćenju i raspolaganju sredstvima za rad Narodne skupštine u periodu januar-decembar 2015. godine koji je podneo zamenik generalnog sekretara Narodne skupštine.

  • Četvrtak, 28. januar 2016.

    62. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 28. januara, Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmatrao je Predlog odluke o načinu i rokovima dostavljanja podataka za utvrđivanje maksimalnog broja zaposlenih na neodređeno vreme u službama Narodne skupštine i nezavisnih državnih organa, organizacija i tela, zahtev Fiskalnog saveta za davanje saglasnosti za dodatno angažovanje lica po ugovoru o privremenim i povremenim poslovima i drugim ugovorima, zahtev Agencije za borbu protiv korupcije za davanje saglasnosti za angažovanje lica po ugovoru o privremenim i povremenim poslovima i ugovoru o delu, kao i usmeravanje sredstava iz Fonda solidarnosti Narodne skupštine.

  • Utorak, 12. januar 2016.

    61. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, održanoj 12. decembra, razmotreno je obaveštenje Poslaničke grupe Partije ujedinjenih penzionera (PUPS) o razlogu prestanka mandata narodnom poslaniku Milanu Koraću.

  • Četvrtak, 26. novembar 2015.

    60. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 25. novembra, Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmatrao je zahtev Fiskalnog saveta za davanje saglasnosti za zasnivanje radnog odnosa sa novim licima i dodatno radno angažovanje i zahtev Državne revizorske institucije za davanje saglasnosti za zasnivanje radnog odnosa sa novim licima.

  • Petak, 20. novembar 2015.

    59. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 20. novembra, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja utvrdili su Predlog skupštinskog budžeta za 2016. godinu, koji je pripremio zamenik generalnog sekretara Narodne skupštine.

  • Petak, 6. novembar 2015.

    58. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 6. novembra, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrili su zahtev Zaštitnika građana za zapošljavanje novog lica i dodatno radno angažovanje u Stručnoj službi Zaštitnika građana.

  • Sreda, 28. oktobar 2015.

    57. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Odbor za administrativno-budžetska i mandatno- imunitetska pitanja, na sednici održanoj 28. oktobra, razmotrio je Izveštaj o korišćenju i raspolaganju sredstvima za rad Narodne skupštine u periodu januar - septembar 2015. godine, koji je podneo zamenik generalnog sekretara Narodne skupštine.

  • Sreda, 21. oktobar 2015.

    56. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, održanoj 21. oktobra, razmotrena je Odluka Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnog poslanika, radi popune upražnjenog poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31