Radna tela

  • Sreda, 2. novembar 2011.

    Trideset četvrta sednica Odbora za ravnopravnost polova

    Odbor za ravnopravnost polova održao je 2.novembra 2011. godine Trideset četvrtu sednicu, na kojoj je razmatran i usvojen plan aktivnosti u cilju realizacije Projekta “Uloga parlamenta u rodno odgovornom budžetiranju”.

  • Sreda, 2. novembar 2011.

    Devedeseta sednica Odbora za finansije

    Na sednici Odbora za finansije, održanoj 2. novembra, razmotreni su amandmani na Predlog zakona o obligacionim i osnovama svojinsko-pravnih odnosa u vazdušnom saobraćaju, na Predlog zakona o regulisanju odnosa Republike Srbije i dužnika – korisnika javnih sredstava, za preuzete obaveze po inostranim kreditima, odnosno zajmovima i na Predlog zakona o igrama na sreću.

  • Utorak, 1. novembar 2011.

    Trideset prva sednica Odbora za privatizaciju

    Na Trideset prvoj sednici Odbora za privatizaciju članovi Odbora su razmotrili i prihvatili Izveštaj Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja o radu Agencije za privatizaciju za septembar 2011. godine i Program rada Agencije za privatizaciju za oktobar 2011. godine.

  • Utorak, 1. novembar 2011.

    Četrdeset peta sednica Odbora za odbranu i bezbednost

    Na sednici održanoj 1. novembra, Odbor za odbranu i bezbednost razmotrio je Predlog nacionalne strategije zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama, u pojedinostima.

  • Ponedeljak, 31. oktobar 2011.

    Šezdeset treća sednica Odbora za nauku i tehnološki razvoj

    Odbor za nauku i tehnološki razvoj održao je 31. oktobra sednicu izvan sedišta Narodne skupštine, u Institutu za fiziku, u Zemunu. Na sednici je razmotrena Informcija o Institutu za fiziku i njegovom učešću u radu na projektima.

  • Četvrtak, 27. oktobar 2011.

    Sedamnaesta sednica Odbora za urbanizam i građevinarstvo

    Na Sedamnaestoj sednici Odbora za urbanizam i građevinarstvo, održanoj 27. oktobra, razmotreni su amandmani na Predlog zakona o dopunama Zakona o održavanju stambenih zgrada i na Predlog zakona o komunalnim delatnostima, koje je predložila Vlada Republike Srbije.

  • Sreda, 26. oktobar 2011.

    Petnaesta sednica Odbora za međunacionalne odnose

    Odbor za međunacionalne odnose održao je Petnaestu sednicu 26. oktobra. Sednici je predsedavao predsednik Odbora Miletić Mihajlović, a sednici su prisustvovali ministar za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković i direktor Uprave za ljudska i manjinska prava Nenad Đurđević sa saradnicom.

  • Utorak, 25. oktobar 2011.

    Četrdeset deveta sednica Odbora za industriju

    Na sednici Odbora za industriju održanoj 25. oktobra razmatran je u pojedinostima Predlog zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima, koji je podnela Vlada.

  • Ponedeljak, 24. oktobar 2011.

    Četrdeset druga sednica Odbora za saobraćaj i veze

    Na sednici Odbora za saobraćaj i veze, koja je održana 24. oktobra, razmatran je u pojedinostima Predlog zakona o pomorskoj plovidbi, koji je podnela Vlada.

  • Ponedeljak, 24. oktobar 2011.

    Osamdeset deveta sednica Odbora za finansije

    Odbor za finansije je, na sednici održanoj 24.oktobra, u načelu razmotrio i jednoglasno prihvatio Predlog zakona o regulisanju odnosa Republike Srbije i dužnika – korisnika javnih sredstava, za preuzete obaveze po inostranim kreditima, odnosno zajmovima, Predlog zakona o potvrđivanju Okvirnog ugovora o zajmu za dodelu pojedinačnih zajmova između KfW-a, Frankfurt na Majni i Republike Srbije i Narodne banke Srbije kao agenta i Predlog zakona o igrama na sreću.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5