Poslanici

  • Sreda, 9. februar 2011.

    Razgovori predsednika Odbora za predstavke i predloge

    Predsednik Odbora za predstavke i predloge Saša Dujović primio je predsednika Upravnog odbora Udruženja građana ''Sunce'', obolelih od cerebralne i dečije paralize Južno-bačkog okruga Novi Sad Ljubomira Radovića.

  • Ponedeljak, 7. februar 2011.

    Razgovori predsednika Odbora za predstavke i predloge

    Predsednik Odbora za predstavke i predloge Saša Dujović primio je predstavnike stanara iz Ulice Marka Čelebonovića 7. Oni su se obratili Odboru peticijom u kojoj protestvuju protiv zahteva Vojnograđevinske direkcije Ministarstva odbrane i Poreske uprave-filijala N.

  • Sreda, 2. februar 2011.

    Razgovori predsednika Odbora za predstavke i predloge

    Predsednik Odbora za predstavke i predloge Saša Dujović primio je predstavnike Udruženja vojnih beskućnika Srbije.

  • Sreda, 2. februar 2011.

    Delegacija Odbora za odnose sa Srbima izvan Srbije posetila Republiku Albaniju

    Delegacija Odbora Narodne skupštine za odnose sa Srbima izvan Srbije koju su činili narodni poslanici Aleksandar Čotrić, zamenik predsednika Odbora, Zoran Bortić i Zoran Nikolić, članovi Odbora, boravila je u Republici Albaniji od 26. do 28. januara 2011. godine.

  • Sreda, 2. februar 2011.

    Poseta delegacije nemačkog Bundestaga

    Predsednik Odbora za pravosuđe i upravu Boško Ristić, ministarka pravde Snežana Malović, predsednica Državnog veća tužilaca Zagorka Dolovac i zamenica predsednice Vrhovnog kasacionog suda Snežana Živković primili su danas u Domu Narodne skupštine delegaciju Odbora za evropsku uniju Bundestaga SR Nemačke, koju u poseti Srbiji predvodi Mihael Štibgen.

  • Ponedeljak, 31. januar 2011.

    Razgovori predsednika Odbora za predstavke i predloge

    Predsednik Odbora za predstavke i predloge Saša Dujović održao je sastanak sa izvršnim direktorkom „Stankom“ A.

  • Sreda, 26. januar 2011.

    Učešće stalne delegacije Narodne skupštine na zasedanju PS Saveta Evrope

    Stalna delegacija Narodne skupštine Republike Srbije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope, koju predvodi šef delegacije prof. dr Dragoljub Mićunović, učestvuje na redovnom zimskom zasedanju Parlamentarne skupštine SE, koje se održava u Strazburu od 24. do 28. januara. U središtu pažnje ovog zasedanja je Rezolucija o ilegalnoj trgovini ljudskim organima na Kosovu, zasnovana na izveštaju izvestioca PS Saveta Evrope Dika Martija.

  • Utorak, 25. januar 2011.

    Razgovori predsednika Odbora za predstavke i predloge

    Predsednik Odbora za predstavke i predloge Narodne skupštine Republike Srbije Saša Dujović primio je danas potpredsednika Udruženja izbeglih i prognanih Tomu Kuprešakovića.

  • Petak, 21. januar 2011.

    Očekujemo da će istraga o nelegaloj trgovini organima na Kosovu i Metohiji biti nastavljena

    Šef stalne delegacije Narodne skupštine u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope prof.dr Dragoljub Mićunović ocenio je da će, nakon izjašnjavanja poslanika PSSE o izveštaju Dika Martija i usvajanjem Rezolucije, istraga o nelegalnoj trgovini organima na Kosovu i Metohiji biti nastavljena.

  • Sreda, 19. januar 2011.

    Smanjenje fonda časova matematike u srednjim stručnim školama štetno po obrazovanje u Srbiji

    Predsednik Odbora za prosvetu Narodne skupštine Zoran Šami i predstavnici Društva matematičara Srbije ocenili su da su najavljene izmene nastavnih planova u srednjim stručnim školama, kojima se smanjuje nedeljni fond časova matematike, proces koji šteti obrazovanju u Srbiji.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
petak, 3. maj
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja