Odbor za odbranu i bezbednost

 • Utorak, 27. decembar 2011.

  Četrdeset deveta sednica Odbora za odbranu i bezbednost

  Na sednici Odbora za odbranu i bezbednost održanoj 27. decembra razmotren je Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

 • Četvrtak, 22. decembar 2011.

  Održano javno slušanje na temu ”Primena Nacionalnog akcionog plana za implementaciju Rezolucije Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija 1325- Žene, mir i bezbednost”

  U organizaciji Odbora za odbranu i bezbednost danas je održano javno slušanje na temu: ”Primena Nacionalnog akcionog plana za implementaciju Rezolucije Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija 1325 - Žene, mir i bezbednost“.

 • Ponedeljak, 28. novembar 2011.

  Četrdeset osma sednica Odbora za odbranu i bezbednost

  Na sednici održanoj 28. novembra, članovi Odbora za odbranu i bezbednost razmotrili su u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o vanrednim situacijama i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o policiji.

 • Četvrtak, 17. novembar 2011.

  Četrdeset šesta sednica Odbora za odbranu i bezbednost

  Na sednici održanoj 17. novembra, članovi Odbora za odbranu i bezbednost su, u načelu, razmotrili i jednoglasno podržali Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o vanrednim situacijama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o policiji, Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Francuske o saradnji u oblasti odbrane i statusu njihovih snaga i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o saradnji u oblasti odbrane između Vlade Republike Srbije i Vlade Crne Gore.

 • Četvrtak, 17. novembar 2011.

  Četrdeset sedma sednica Odbora za odbranu i bezbednost

  Sednica Odbora za odbranu i bezbednost, koja je održana je 17. novembra, sazvana je u skladu sa članom 165. stav 1. Poslovnika Narodne skupštine, a povodom situacije nastale na sednici Narodne skupštine prihvatanjem amandmana sa ispravkom na Predlog zakona o prebivalištu i boravištu građana.

 • Utorak, 1. novembar 2011.

  Četrdeset peta sednica Odbora za odbranu i bezbednost

  Na sednici održanoj 1. novembra, Odbor za odbranu i bezbednost razmotrio je Predlog nacionalne strategije zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama, u pojedinostima.

 • Utorak, 18. oktobar 2011.

  Četrdeset četvrta sednica Odbora za odbranu i bezbednost

  Na sednici održanoj 18. oktobra, Odbor za odbranu i bezbednost razmotrio je i jednoglasno podržao Predlog nacionalne strategije zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama.

 • Petak, 30. septembar 2011.

  Četrdeset treća sednica Odbora za odbranu i bezbednost

  Odbor za odbranu i bezbednost održao je danas sednicu koja je, prema odluci Odbora, bila zatvorena za javnost.

  Sednica je sazvana na zahtev sedam članova Odbora za odbranu i bezbednost, sa predlogom da se na njoj raspravlja o odbrani južne srpske pokrajine Kosova i Metohije.

 • Sreda, 20. jul 2011.

  Četrdeset druga sednica Odbora za odbranu i bezbednost

  Na sednici Odbora za odbranu i bezbednost, održanoj 20. jula, razmatrani su predlozi zakona koji se nalaze na dnevnom redu Osmog vanrednog zasedanja Narodne skupštine u 2011. godini.

 • Ponedeljak, 27. jun 2011. u 13:03 časova

  Četrdeset prva sednica Odbora za odbranu i bezbednost

  Na sednici održanoj 27. juna, Odbor za odbranu i bezbednost razmotrio je Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Republike Srbije i Kraljevine Španije o saradnji u oblasti borbe protiv kriminala i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Organizacije severnoatlantskog pakta o bezbednosti informacija i Kodeksa o postupanju, koje je podnela Vlada.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
nedelja, 21. april
 • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja