Odbor za međunacionalne odnose

 • Sreda, 15. jul 2009.

  Sedma sednica Odbora za međunacionalne odnose

  Odbor za međunacionalne odnose održao je Sedmu sednicu 15. jula na kojoj je razmatrao Predlog zakona o nacionalnim savetima nacionalnih manjina, u načelu.

 • Utorak, 19. maj 2009.

  Šesta sednica Odbora za međunacionalne odnose

  Odbor za međunacionalne odnose održao je Šestu sednicu 19. maja. Sednici je predsedavao predsednik Odbora Miletić Mihajlović, a prisustvovali su i Milan Marković ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu i predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, Petar Antić pomoćnik ministra za ljudska i manjinska prava, Šaip Kamberi predsednik opštine Bujanovac, Aleksandar Popović predsednik Zavičajnog kluba Bujanovčana u Beogradu i Svetislav Veličković predsednik Odbora za ljudska prava Bujanovac.

 • Ponedeljak, 23. mart 2009.

  Peta sednica Odbora za međunacionalne odnose

  Odbor za međunacionalne odnose održao je Petu sednicu 23. marta. Sednici je predsedavao predsednik Odbora Miletić Mihajlović, a prisustvovali su Jagoda Vještica pomoćnik ministra za ljudska i manjinska prava, Aleksandar Popović predsednik Zavičajnog kluba Bujanovčana u Beogradu, Svetislav Veličković predsednik Odbora za ljudska prava Bujanovac, Bogoljub Milosavljević predsednik Crkvenog Odbora Sv.

 • Ponedeljak, 2. februar 2009.

  Prva sednica Pododbora za razmatranje pitanja u vezi sa unapređenjem položaja Roma i implementacijom Dekade Roma

  Na sednici održanoj 2. febuara, članovi Pododbora za razmatranje pitanja u vezi sa unapređenjem položaja Roma i implementacijom Dekade Roma izabrali su predsednika i zamenika predsednika Pododbora.

 • Petak, 23. januar 2009.

  Četvrta sednica Odbora za međunacionalne odnose

  Odbor za međunacionalne odnose održao je Četvrtu sednicu 23. januara. Sednici je predsedavao predsednik Odbora Miletić Mihajlović, a sednici je prisustvovala i Aniko Muškinja Hajnrih državni sekretar Ministarstva za ljudska i manjinska prava.

 • Sreda, 17. decembar 2008.

  Treća sednica Odbora za međunacionalne odnose

  Odbor za međunacionalne odnose održao je Treću sednicu 17. decembra, u Palati Srbija, u prostorijama Ministarstva za ljudska i manjinska prava.

 • Utorak, 9. decembar 2008.

  Druga sednica Odbora za međunacionalne odnose

  Odbor za međunacionalne odnose održao je Drugu sednicu 9. decembra. Sednici je predsedavao predsednik Odbora Miletić Mihajlović, a sednici je prisustvovao ministar za ljudska i manjinska prava Svetozar Čiplić.

 • Četvrtak, 30. oktobar 2008.

  Prva sednica Odbora za međunacionalne odnose

  U skladu sa Poslovnikom Narodne skupštine, predsednica Narodne skupštine prof. dr Slavica Đukić-Dejanović zakazala je konstitutivnu sednicu Odbora za međunacionalne odnose.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
subota, 25. januar
 • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar dogadjaja