Ponedeljak, 22. jul 2019.

46. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

Članovi Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije su, na sednici od 22. jula, razmotrili Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o posebnim uslovima za realizaciju projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti, u načelu.


Predlog zakona obrazložio je predstavnik predlagača Aleksandra Damnjanović, državni sekretar Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, a nakon rasprave članovi Odbora prihvatili su Predlog zakona, u načelu.

U nastavku sednice, razmotrene su predstavke građana, na predlog Radne grupe Odbora. Izvestilac Radne grupe, članica Odbora Stefana Miladinović istakla je da je Radna grupa razmotrila 11 pristiglih predstavki građana i dala predloge za dalje postupanje, što su članovi Odbora prihvatili.

Sednici je predsedavala Katarina Rakić, predsednica Odbora.

Sednici su prisustvovali sledeći članovi i zamenici članova Odbora: Dalibor Radičević, Snežana B. Petrović, Olivera Pešić, Jasmina Karanac, Ivana Nikolić, Goran Kovačević, Ivana Dinić, Dragan Jovanović, Ognjen Pantović, Stefana Miladinović i dr Vladimir Orlić.


Odbori vezani za ovu aktivnost

Video (1)

Ponedeljak, 22. jul 2019. | 46. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije 22.07.2019.