Sednice odbora van sedišta Narodne skupštine

Tutin

Četvrtak, 22. oktobar 2009.

Двадесет трећа седница Одбора за здравље и породицу

Одбор за здравље и породицу на седници одржаној 22. октобра 2009. године, разматрао је проблеме здравствене службе у местима удаљеним од већих медицинских центара.



Одбор за здравље и породицу на седници одржаној 22. октобра 2009. године, разматрао је проблеме здравствене службе у местима удаљеним од већих медицинских центара.

Седница је одржана у Дому здравља у Тутину, након позива руководиоца ове здравствене установе, а организована уз подршку ПроКонцепта невладине организације из Београда.

Седници је председавао др Паја Момчилов, председник Одбора. У расправи су учествовали поред чланова Одбора и директор Дома здравља др Шериф Хамзагић, начелници Одељења педијатрије, интерног и гинекологије ДЗ, представници локалне самоуправе и др Ивана Мишић, помоћник министра здравља. Одбор је пре формалног почетка седнице обишао ову здравствену установу и сагледао њене капацитете и ресурсе. Након расправе Одбор је једногласно донео следеће Закључке:

1. Одбор за здравље и породицу је импресиониран простором, опремом и кадровском структуром Дома здравља а посебно ентузијазмом и постигнутим резултатима здравствених и других радника Дома здравља са стационаром.

2. Одбор у потпуности уважава оправдане жеље и потребе грађана Тутина, да због специфичних географских и економских услова, у циљу што оптималнијег задовољења здравствених потреба грађана, буде отворена општа болница.

3. Извршна власт би решавањем здравствених потреба грађана Тутина, у оквиру важећих закона, отворила пут за истинско побољшање квалитета здравствене заштите у свим срединама са сличним проблемима.

Tutin: Foto galerija

Ostale sednice ovog odbora

Petak, 11. jun 2021. Osma sednica Odbora za zdravlje i porodicu Šabac Ima fotografija Ima video snimaka
Petak, 7. maj 2021. Sedma sednica Odbora za zdravlje i porodicu Merošina Ima fotografija Ima video snimaka
Ponedeljak, 30. januar 2017. Peta sednica Odbora za zdravlje i porodicu Prokuplje Ima fotografija Ima video snimaka
Ponedeljak, 11. april 2011. Četrdeset peta sednica Odbora za zdravlje i porodicu Kraljevo
Četvrtak, 22. oktobar 2009. Dvadeset treća sednica Odbora za zdravlje i porodicu Tutin
Četvrtak, 11. oktobar 2007. Šesta sednica Odbora za zdravlje i porodicu Beograd

Obratite se odboru Narodne skupštine

Popunite formular i pošaljite poruku

Ukoliko želite da se obratite nekom od odobra Narodne skupštine, popunite formular prikazan ispod sa neophodnim podacima i kliknite na dugme Pošalji.

**Od tri ponuđena kontakta (telefon, adresa i e-mail) obavezno je popuniti bar jedan.

Poruka može imati maksimalno 1000 karaktera.

Polja obeležena zvezdicom (*) su neophodna da biste poslali formular.

Sednice odbora van sedišta Narodne skupštine se organizuju i ova podstrana je izrađena uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC), u okviru projekta „Jačanje nadzorne uloge i javnosti u radu Narodne skupštine”.
Stavovi i sadržaj na ovoj podstrani ne predstavljaju nužno stanovište UNDP i SDC.