Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

 • Ponedeljak, 9. oktobar 2017.

  24. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 9. oktobra, razmotreni su, u pojedinostima, Predlog zakona o Nacionalnoj akademiji za javnu upravu i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o državnim službenicima, koje je podnela Vlada.

 • Utorak, 3. oktobar 2017.

  23. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 3. oktobra, razmotreni su Predlog zakona o Nacionalnoj akademiji za javnu upravu i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o državnim službenicima, koje je podnela Vlada.

 • Petak, 15. septembar 2017.

  22. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici održanoj 15. septembra, Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmotrio je Predlog odluke o izboru zamenika Tužioca za ratne zločine i povlačenje predloga koji je Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu uputio Narodnoj skupštini povodom razmatranja Predloga odluke o izboru zamenika javnog tužioca.

 • Ponedeljak, 24. jul 2017.

  21. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 24. jula, članovi Odbora razmatrali su Predlog odluke o prestanku funkcije predsednika Prekršajnog apelacionog suda, kao i Predlog odluke o izboru zamenika javnog tužioca, koji je podnelo Državno veće tužilaca.

 • Ponedeljak, 10. jul 2017.

  20. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmatrali su Predlog kandidata za izbor člana Odbora Agencije za borbu protiv korupcije, koji je podneo predsednik Republike.

 • Četvrtak, 6. jul 2017.

  19. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmatrali su povlačenje predloga koje je Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu uputio Narodnoj skupštini povodom razmatranja predloga kandidata za izbor članova Odbora Agencije za borbu protiv korupcije.

 • Ponedeljak, 26. jun 2017.

  18. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 26. juna, razmotren je u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o ministarstvima, koji je podneo narodni poslanik dr Aleksandar Martinović.

 • Subota, 24. jun 2017.

  17. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 24. juna, članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o ministarstvima, koji je podneo narodni poslanik dr Aleksandar Martinović.

 • Utorak, 13. jun 2017.

  16. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 13. juna, članovi Odbora razmatrali su predlog kandidata za izbor člana Odbora Agencije za borbu protiv korupcije, koji je podnela Državna revizorska institucija; predlog kandidata za izbor člana Odbora Agencije za borbu protiv korupcije, koji je podneo Socijalno-ekonomski savet Republike Srbije; predlog kandidata za izbor člana Odbora Agencije za borbu protiv korupcije, koji su zajedno podneli Zaštitnik građana i Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti; Izveštaj o radu Visokog saveta sudstva za 2016. godinu; Izveštaj o radu javnih tužilaštava na suzbijanju kriminaliteta i zaštitu ustavnosti i zakonitosti u 2016. godinu i Izveštaj o radu Državnog veća tužilaca za 2016. godinu.

 • Ponedeljak, 15. maj 2017.

  15. sednica Odbora pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 15. maja, razmotren je, u pojedinostima, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sudijama, koji je podneo narodni poslanik dr Aleksandar Martinović.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
petak, 29. maj
 • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar dogadjaja