Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

 • Petak, 30. mart 2018.

  32. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmotrio je u pojedinostima, na sednici održanoj 30. marta, Predlog zakona o elektronskoj upravi, koji je podnela Vlada i Predlog odluke o izboru predsednika sudova, koji je podneo Visoki savet sudstva.

 • Ponedeljak, 26. mart 2018.

  31. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu održanoj 26. marta članovi Odbora razmotrili su i prihvatili, u načelu, Predlog zakona o elektronskoj upravi.

 • Petak, 22. decembar 2017.

  30. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici održanoj 22. decembra, Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmotrio je Predlog odluke o izboru predsednika sudova i Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, koje je podneo Visoki savet sudstva.

 • Petak, 15. decembar 2017.

  29. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici održanoj 15. decembra, Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmatrao je Predlog odluke o izboru zamenika javnog tužioca, koji je podnelo Državno veće tužilaca.

 • Ponedeljak, 11. decembar 2017.

  28. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 11. decembra, razmotreni su u pojedinostima Predlog zakona o izmeni Zakona o uređenju sudova, Predlog zakona o zaposlenima u javnim službama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave, Predlog zakona o platama službenika i nameštenika u organima autonomne pokrajine i jedinice lokalne samouprave i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru.

 • Utorak, 5. decembar 2017.

  27. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 5. decembra, članovi Odbora razmotrili su više predloga zakona, kao i Predlog odluke o prestanku funkcije predsednika Osnovnog suda u Novom Pazaru i Predlog odluke o prestanku funkcije predsednika Privrednog suda u Leskovcu.

 • Ponedeljak, 20. novembar 2017.

  26. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 20. novembra, utvrđen je Predlog odluke o prestanku funkcije predsednika Osnovnog suda u Novom Sadu Anđelki Stanojević, zbog izbora za sudiju Višeg suda u Novom Sadu.

 • Četvrtak, 2. novembar 2017.

  25. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici održanoj 2. novembra, Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmotrio je Predlog odluke o izboru predsednika sudova i Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, koje je podneo Visoki savet sudstva.

 • Ponedeljak, 9. oktobar 2017.

  24. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 9. oktobra, razmotreni su, u pojedinostima, Predlog zakona o Nacionalnoj akademiji za javnu upravu i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o državnim službenicima, koje je podnela Vlada.

 • Utorak, 3. oktobar 2017.

  23. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 3. oktobra, razmotreni su Predlog zakona o Nacionalnoj akademiji za javnu upravu i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o državnim službenicima, koje je podnela Vlada.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
četvrtak, 9. april
 • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar dogadjaja